Review: De Zorgthuiswinkel in Rijen super praktisch! Voor al je thuiszorg artikelen.

Een goed idee, betrouwbaar en snel

Review: De Zorgthuiswinkel in Rijen super praktisch!

Niet alleen voor ouderen of mensen met een beperking, ze hebben nog veel meer hulpmiddelen die je in het ‘gewone’ dagelijkse leven kunt gebruiken.Even een kort artikel over hetgeen ik heb besteld bij de Zorgthuiswinkel wat snel en makkelijk is verlopen. En daarom wil ik dit even delen op onze site in de vorm van een review. Ik ben op zoek naar een dienblad voor op schoot zodat je hier makkelijk op bed of in een stoel je koffie kopje op kunt zetten en een laptop of I-pad.


Dus ik ben een beetje op internet aan het zoeken en kom bij de Zorgthuiswinkel uit. Misschien niet het eerste wat je in gedachte hebt maar ik ben toch even verder gaan kijken. Want ik wil toch op een gemakkelijke manier een dienblad voor op schoot kopen. Je kunt er heel veel thuiszorg artikelen voor ouderen, minder validen of mensen met een beperking kopen.

Net zoals de onlinehoortoestel webshop is ook de zorgthuiswinkel super handig. Als je iets nodig hebt omdat je tijdelijke of een langdurige handicap hebt. Als je bijvoorbeeld je arm hebt gebroken en zes weken in het gips zit dan zijn er wel een aantal dagelijkse zaken die niet zo vanzelfsprekend zijn. Enkele zorg benodigdheden zijn dan zeer gewenst. Als je dan op zoek gaat naar zorg benodigdheden hiervoor is de kans groot dat je bij de Zorgthuiswinkel uitkomt.
Ze hebben een aantal speerpunten die zijn.

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retour
 • Snelle klantenservice
 • Beveiligd betalen
 • Hoge klantenwaardering
 • Eigen voorraad
 • Geen account nodig
 • Webwinkel keurmerk

Dienblad voor op schoot

Het Aidapt schootdienblad zonder print in dit geval, maar als je iets ‘vrolijkers’ wilt dan kan dat ook. Bij de product informatie kun je zien waar het van is gemaakt, de afmetingen, gewicht en hoe het is verpakt. Nadat je deze in de winkelwagen hebt gedaan kun je naar de betaling gaan. Er worden geen verzendkosten gerekend, een groot voordeel, en je kunt op verschillende manieren betalen Paypal, creditcard, overboeking, Bancontact en Ideal. Daar zit altijd wel een betaalmethode tussen voor iedereen.

Je vult de rest van je gegevens in en ik had het na drie dagen in huis. Ook is er een duidelijke pagina over het retourneren van producten. Dit vind ik heel prettig want hoe vaak is het niet dat er wel geschreven staat dat je het binnen zoveel dagen mag terugsturen maar ben je een ‘dag’ bezig om uit te vinden hoe dat dan moet. De zorgthuiswinkel straalt hier ook kwaliteit mee uit vind ik. Mijn Aidapt schootdienblad is helemaal naar verwachting dus die gaat niet terug.

Welke thuiszorg artikelen bij Zorgthuiswinkel?

Als je op de website gaat kijken kom je een enorm groot aantal verschillende thuiszorg artikelen tegen. Je hebt verschillende categorieën zoals:

 • Mobiliteit
 • Gezondheid
 • Huishoudelijk
 • Diversen
 • Overige artikelen

Vooral in de categorie Mobiliteit is een groot scala aan zorg benodigdheden te verkrijgen. Met name speciale badkamer stoelen voor mensen die permanent of tijdelijk minder mobiel zijn worden veel aangeboden. Ik wist niet dat er zoveel verschillende aangepaste badkamer stoelen bestonden. Ik heb me ook laten verleiden om een kersenpitkussen voor de nek aan te schaffen. Soms, na een lange werkdag, op mijn ergonomische balstoel, heb ik wel eens een verkrampte nek. Als ik dan een verwarmd kersenpitkussen in de nek leg helpt me dat heerlijk vooruit.

Conclusie

Als je iets nodig hebt en je ziet het staan op de webshop van de zorgthuiswinkel dan kun je dit met een gerust hart bij hun aanschaffen. Ook gezien de vele goede reviews, ervaringen en recensies die je kunt vinden op internet geeft dit bedrijf veel vertrouwen.

De Zorgthuiswinkel maakt het ook mogelijk dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen door slimme technologie. Met het leveren van hulpmiddelen voor ouderen kunnen deze langer in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.
Wil je meer lezen hierover kijk dan hier verder!

Heb je problemen met een snurkende partner of snurk jezelf lees in mijn review wat je eraan kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *