Waar een refurbished iPhone kopen?

Ik heb mijn Iphone bij mResell gekocht lees mijn ervaring in deze review

Hier kun jij lezen over mijn ervaring met het kopen van een refurbished iPhone via mResell.nl. Ik heb bewust gekozen voor een refurbished iPhone in verband met het milieu. Als jij ook een duurzame bijdrage wilt leveren kan ik je een refurbished iPhone kopen zeker aanbevelen.

Mijn ervaring met het kopen van een refurbished iPhone bij mresell.nl is dat er veel keus is en je geen enkel risico loopt want je krijgt ook een jaar lang goede garantie.

Voordelen van een refurbished iPhone kopen bij mresell.nl 

 • Veel keus in verschillende modellen
 • Super aantrekkelijke prijs
 • Smartphones in nieuwstaat of met lichte gebruiks-tekenen
 • Volledige garantie
 • Iphone is helemaal nagekeken
 • Software opnieuw getest
 • Onderdelen die aan vervanging toe zijn zijn vervangen
 • Smartphone is helemaal schoongemaakt

Inhoudsopgave

Waar kun je het beste een refurbished iPhone kopen?

Zoals je al hebt kunnen lezen heb ik mijn refurbished iPhone gekocht bij mresell.nl en ik ben hier heel tevreden over. Vandaar dat ik mijn ervaring in deze review heb geschreven.

Op het moment dat mijn smartphone aan vervanging toe is heb ik al besloten om een refurbished iPhone te kopen. De hoofdreden hiervan is vanwege het duurzame en omdat er enorm veel keus is in verschillende soorten smartphones en de staat waarin ze zich bevinden. Ook de aantrekkelijke prijs van een refurbished iPhone kopen speelt natuurlijk mee!

Naast dat ik het goed vind om een beetje duurzaam te leven vind ik het voor mijzelf onzin om de nieuwste van de nieuwste iPhone te kopen. Dit kan overigens wel bij mresell.nl , dus als jij wel heel graag een nieuw model wilt hebben dan kun je hier ook terecht.

Ik heb voor mezelf wel besloten dat ik een iPhone wil in ‘nieuwstaat’ dus zonder beschadigingen. Hoe meer gebruiks-tekenen de refurbished iPhone heeft, hoe goedkoper deze is. En dat is natuurlijk logisch.

Als je graag een iPhone in nieuwstaat wilt dan kan dit ook. De iPhone 7 die ik heb gekocht is een iPhone die in nieuwstaat is. En dat klopt ook als ik hem geheel volgens afspraak en op tijd binnen krijg.

Deze smartphone ziet eruit alsof deze nieuw is, alleen is het een refurbished iPhone en dus een stuk goedkoper. Ik kan je dus zeker adviseren om op deze manier aan een ‘nieuwe’ smartphone te komen.

Refurbished iPhone kopen is duurzaam


Waarom is een refurbished iPhone kopen duurzaam? We kennen allemaal wel iemand die altijd het nieuwste model iPhone wil hebben. Als de iPhone 13 net uit is gaat hij de iPhone 12 direct vervangen.

Als mresell.nl  deze ‘oude’ iPhone overneemt word deze smartphone schoongemaakt, de software van de telefoon word nagekeken en als er dingen vervangen moeten worden zal dit gedaan worden.

Op het moment dat dit klaar is zal deze iPhone 12 als refurbished iPhone weer terug op de markt komen. En zo zorg je ervoor dat gebruikte ‘afgedankte’ iPhones weer een nieuw leven krijgen!

En de tweede eigenaar van dit apparaat geeft deze dan een tweede leven en dat is natuurlijk super duurzaam. Nou zul je aan de hand van dit voorbeeld snappen dat zo’n hele jonge smartphone niet veel onderhoud nodig heeft.

Maar als je bijvoorbeeld een refurbished iPhone se zou willen kopen dan heeft deze iets meer werk nodig voor die weer terug op de markt komt. Maar ook deze kun je nog steeds goed gebruiken!

Kan ik nog meer refurbished Apple producten kopen bij mresell.nl ?

Ja, je kunt bij mresell.nl bijna alle Apple apparaten zoals een iPhone, Macbook, iPad en andere apparaten refurbished kopen. Je kunt dan gelijk je oude Apple product inruilen tegen een goede prijs!

Ik zou het alleen maar toejuichen als jij hier ook meer gebruik van maakt. Weet dat het goede apparaten zijn die weer terug op de markt komen en dus niet op de vuilnisbelt!

Als iedereen op zijn minst één zo’n refurbished iPhone zou kopen in plaats van een nieuwe dan zou het al heel veel helpen bij het proces van verduurzamen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Schaf een goedkope refurbished iPhone aan!

Wat is de definitie van Refurbished?

Het is een woord afkomstig uit het Engels en betekent letterlijk gereviseerd.

Het is een gebruikt toestel wat na een grondige inspectie weer opnieuw in de markt word gezet door de refurbished iPhone shop. En in mijn geval was dat dus mresell.nl en dat naar volle tevredenheid!

Onderdelen die niet meer goed zijn worden vervangen. Ze worden schoongemaakt en de software getest. De smartphone is een stuk goedkoper en je krijgt er ook volledige garantie op

Nou kan ik me voorstellen dat je misschien liever een iPhone wilt huren. In dat geval kun je er ook voor kiezen om een smartphone te leasen!

Conclusie

Mijn conclusie is dat bij het kopen van een refurbished iPhone bij mresell.nl  de service erg goed is en je een goed product koopt voor een prima prijs.
Ik hoop met deze review over de refurbished iPhone shop meer mensen op het idee te brengen een  iPhone niet nieuw maar refurbished te kopen.

Dus als jij:

 • ..toe bent aan een ‘nieuwe’ iPhone, iPad, Macbook of Samsung
 • ..niet persé het nieuwste van het nieuwste wilt hebben
 • ..weet wat de betekenis/meaning is van refurbished
 • ..de wereld een beetje mooier wilt maken
 • ..ook denkt aan de volgende generatie
 • ..duurzaam wilt leven

Wil je liever een Iphone leasen of huren dan kun je daarover lezen in mijn review over Swapphone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *