Review: Voordeeluitjes, vakantie in eigen land tips!

Met Voordeeluitjes een goedkoop romantisch weekendje weg!

Review: Voordeeluitjes , vakantie in eigen land tips!

Met voordeeluitjes op Vakantie In Eigen Land!
Nederland heeft zoveel mooie plekken om naar toe te gaan en met voordeeluitjes een paar dagen weg met een leuke aanbieding is het ook nog lekker betaalbaar!

Voordeeluitjes in Nederland heeft veel hotels met allerlei last minute acties.Denk hierbij bijvoorbeeld aan een landgoedhotel in Groningen of een all inclusive in Drenthe in een hotel of een goedkoop weg aan zee weekendje. Voor iedereen zit er wel iets bij!

Op de website van voordeeluitjes Nederland staan enorm veel leuke aanbiedingen en familiearragementen. Ook hebben ze iedere dag een leuke actie. Voordeeluitjes van de vakantieparken in Nederland zijn ook te vinden op de website van voordeeluitjes Nederland

Deze bijzondere tijd brengt iedereen in disbalans. We weten niet waar we aan toe zijn en weten ook niet wat de toekomst gaat brengen. We hopen dat deze ‘nare droom’ heel gauw voorbij zal gaan.

Zo is het voor iedereen ook de vraag wat we deze zomer gaan doen.
Vakantie’s zijn gecanceld of niet geboekt vanwege deze situatie waar wij ons nu in bevinden.

Maar wij willen toch wel even weg, even wat anders zien als de muren van ons fijne huis en tuin. Met voordeeluitjes krijg je veel vakantie in eigen land tips.

Inhoudsopgave

Met voordeeluitjes naar de Nederlandse kust

We zitten met zijn allen rond de tafel, de kinderen aan hun schoolwerk. Mijn man boven op zijn werkkamer aan het werk.
Ik ben op het internet aan het surfen, even wat andere gedachtes, wat gaan we met de zomervakantie doen.

We hebben in ieder geval al besloten om niet naar het buitenland te gaan. Dus we blijven in ons eigen mooie Nederland! Maar omdat we ons nooit zo gericht hebben op Nederland is dat even een omschakeling.

We zijn altijd naar het buitenland getrokken in onze vakantie’s. Wij hebben altijd het gevoel gehad dat het dan pas echt vakantie is. De Franse baguettes of de echte Italiaanse Espresso’s. Dat is pas vakantie! Nu we geconfronteerd worden met deze pandemie zeggen we tegen elkaar; Waarom zien we nu pas echt hoe mooi Nederland is? Wat kun je veel beleven en bezoeken in ons kleine Kikkerlandje!

Dit jaar gaan er veel nederlanders op vakantie in eigen land en dit gaan wij ook doen dus kunnen we vakantie in eigen land tips goed gebruiken:)!

Nederlanders op vakantie in eigen land

Het idee is een fietsvakantie we hebben allemaal een fijne fiets en na een periode van veel thuis zitten is dat een goed idee.
We hebben iedere dag een ‘verplicht’ sport moment maar dit is toch anders als de sportclub of de sportschool.

Dus we denken eraan om er een actieve vakantie in eigen land van te maken. Nederlanders op vakantie in eigen land:)! Dan kunnen we een hotel of vakantiehuis boeken en van daaruit fietstochten maken naar leuke uitjes. Of we fietsen van hotel naar hotel met tussendoor leuke dingen bezoeken. Dus daar ben ik me een beetje op aan het oriënteren. Ik moet hier wel bij zeggen dat de kinderen hier niet direct razend enthousiast over zijn. Dus ik moet creatief zijn om hen op het zadel te krijgen.

Goedkoop op vakantie in eigen land

Goedkoop op vakantie in eigen land dan is een wandel vakantie een goed idee. En onze jongste vind dit ook erg fijn om te doen. Ik ben hier ook wel voor te porren maar mijn man is hier iets minder enthousiast over. Je kunt natuurlijk heerlijk in de natuur gaan wandelen of een wandel vakantie in eigen land aan zee ervan maken.

Bij voordeeluitjes aan de Nederlandse kust is genoeg te vinden om te boeken. Maar ook kun je met een wandelvakantie een overnachting boeken in bijvoorbeeld een Safaritent op safari resort de Beekse Bergenen, er is genoeg keus op voordeeluitjes in vakantieparken Nederland te vinden. Je kunt ook kiezen voor een bijzondere Bed & Breakfast.

Zo kun je er wel een hele leuke vakantie van maken. En als je dit een beetje goed regelt dan kun je met wat aanbiedingen er echt wat speciaals van maken.

Voordeeluitjes in Nederland all inclusive

Je vakantie vullen met speciale overnachtingen.

Oeps, dat wordt wel duur denk ik maar ik ben ook wel hele leuke locatie’s tegen gekomen, waar je via voordeeluitjes in Nederland all inclusive hele leuke kortingen kunt krijgen. Wel even goed zoeken maar er staan er genoeg op.

Misschien ook twee locatie’s dicht bij elkaar nemen om daar dan naartoe te wandelen of te fietsen. Bijvoorbeeld 2 nachten achter elkaar weg gaan en dan weer even thuis zijn en dan weer op pad.
Ik gooi het in de groep en er wordt positief op gereageerd dus eens even kijken wat dan in aanmerking gaat komen.

# ss Rotterdam

Dit is een soort ‘Love Boat’ die aan de kade in Rotterdam ligt. Dus een leuke locatie want van daaruit kun je Rotterdam in.
De ss Rotterdam is het schip dat in de jaren vijftig van Holland naar Amerika voer. Er hebben veel bekende mensen gebruik gemaakt van dit schip. Het is helemaal in de sfeer van toen ingericht. Aanrader!

# Landgoed Ekenstein

Het hotel Ekenstein ligt langs het Damsterdiep het is een historisch ingericht gebouw. Er ligt een 13 hectare landschapspark bij het hotel. Er is veel water in de buurt en een gezellig stadje.Kan zeker wat zijn!

# Kasteel overnachting

Of een kasteel overnachting misschien? Er staan heel veel mooie kastelen in Nederland die gebruikt worden als hotel. Voel je je een keer een echte prinses! In Limburg heb je er wel een aantal waar je uit kunt kiezen. En het landschap is daar zo bijzonder met al die heuvels en natuurlijk de Bourgondische inslag.

# Wellness

Wellness dagen zijn altijd goed natuurlijk, alleen zie ik dat als iets wat je doet door het jaar heen. Ik vind het heerlijk om lekker een dag in een Wellness centrum te zijn. Van het ene bad naar het andere, lekker de sauna in en dan een heerlijke Smoothie of salade tussendoor. Heb nu al zin om daar naar toe te gaan.

# Vakantieparken met voordeeluitjes

Dat is altijd leuk natuurlijk en er zijn zoveel vakantieparken in Nederland en je kunt daar ook hele leuke aanbiedingen bij zoeken om te blijven overnachten. Maar welke dan?

 • Efteling
 • Toverland
 • Walibi Holland
 • Duinrell
 • Slagharen
 • Modurodam
 • Familiepark Drievliet
 • Julianatoren
 • Avonturenpark Hellendoorn

Hoe meer ik me in het onderwerp verdiep, met voordeeluitjes hotels in Nederland uit te zoeken, hoe leuker het aan het worden is.
Zoveel keus in allerlei verschillende dingen. Super leuk!

voordeeluitjes Nederland

Vakantie in eigen land met de hond

Ik moet zeggen dat ik ook heel veel leuke hotelletjes en arrangementen ben tegen gekomen op de website van Voordeeluitjes Nederland

Dit is een website waar je gemakkelijk van alles en nog wat kunt vinden en via hen ook kunt boeken. Ze hebben enorm veel verschillende activiteiten op de website staan voor iedereen wat wils.

 • vakantie in eigen land met de hond
 • vakantie in eigen land met je baby
 • vakantie in eigen land aan zee
 • vakantie in eigen land met je kind

Als je op vakantie in eigen land wilt met de hond kun je kiezen uit verschillende soorten all inclusive arrangementen. Maar ook met je baby of kinderen op pad gaan is er op voordeeluitjes genoeg te kiezen. Van allerlei landen tot verschillende steden. Ook hebben ze heel veel verschillende soorten aanbiedingen.

Topdeals

 • Actie van de dag
 • Hotel van de week
 • 2 Nachten en 1 betalen
 • 3 Nachten en 2 betalen
 • 4 Nachten en 3 betalen

Voordeeluitjes last minute in Nederland

 • Last minute deals
 • Last minute weekendje weg
 • Nachtje weg
 • Weekendje weg
 • Midweek weg

Voordeeluitjes hotels in Nederland

Vakantie en feestdagen bij voordeeluitjes Nederland kun je allerlei verschillende aanbiedingen vinden.
Kijk ook zeker bij de voordeeluitjes in Nederland all inclusive voor de feestdagen .

Conclusie

Nederland is een superleuk land om op vakantie te gaan met heel veel mogelijkheden.
Ik wens je een hele fijne vakantie!

voordeeluitjes las minute nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *