Review: Online Training Time Management van Tijdexperts

Training getest lees hier mijn ervaring van de Tijdexperts

We weten het allemaal; beter je werk verdelen en overal voldoende tijd voor hebben dan voel je je veel beter. De stelregel; beter tijd en aandacht managen zorgt voor minder stress en een hogere kwaliteit van leven. Om hier wat aan te doen heb ik afgelopen november de online training Time Management van Tijdexperts aangeschaft. En het was een grote stap die ik hiervoor moest zetten maar ik heb er zeker geen spijt van, integendeel.

Je kent het gevoel waarschijnlijk wel dat je of de hele dag achter de feiten aan loopt, of de dag is voorbij en je weet niet meer wat je nou precies hebt gedaan. In ieder geval niet die zaken afgewerkt die je je als doel had gesteld. Hoe maak je nou de juiste keuzes, hoe ga je om met time-management?

Wat ik geleerd heb van deze training timemanagement van Tijdexperts is het volgende:

 • 20/80 regel
 • Doelen stellen
 • Geen afleiding meer
 • Verschil tussen effectief en efficiënt
 • Telefoon afgepast gebruiken
 • In 6 stappen mijn missie inzichtelijk krijgen

Inhoudsopgave

timemanagement

Wat is Time Management ?

Time management zorgt ervoor dat je zo effectief en op een zo’n efficiënt mogelijke manier met je tijd omgaat om je doel(en) te kunnen bereiken. Door procesmatig te werken en zoveel mogelijk werk in zo weinig mogelijk tijd te kunnen doen. Dit was met name vele jaren geleden een veel gehoorde ‘kreet’.

Inmiddels is dit wel wat verandert omdat deze manier van werken enorm veel stress met zich meebrengt. En we weten al vele jaren dat stress enorm slecht is voor ons lichamelijk en geestelijke gestel. Dit geeft zowel zakelijk als in ons privéleven geen hogere kwaliteit van leven. Dus moeten we hier anders mee omgaan. Dat is in het kort het antwoord op de vraag wat is time management? Timemanagement is hoe je omgaat met de tijd en wat je wilt achterlaten voor betekenis.

Slimmer werken

Slimmer werken vanaf nu is wat ik geleerd heb met deze online training timemanagement. Ook wel effectief werken, dus slimmer werken niet harder. Vaak worden effectief en efficiënt als hetzelfde gezien maar er zit een wezenlijk verschil in deze twee. Als je effectief werkt werk je meer doelgericht je hebt het doel voor ogen en je weet ook met de timemanagement tools hier te komen.

Met efficiënt werken ben je vooral bezig om je doel zo snel mogelijk te bereiken en dat is niet altijd de beste manier want dit geeft vaak chaos en stress in je hoofd en dit is weer niet gezond voor je. Ik heb geleerd in de tijd management cursus met de timemangement tools slimmer te werken maar niet harder. En ik kan inmiddels zeggen dat dit ook betere resultaten geeft.

Doordat ik vanaf nu slimmer kan werken kan ik zeggen dat de resultaten van deze online training mij goed hebben geholpen. Ik heb zelfs op deze manier een burn out kunnen voorkomen. Want zeker op het einde van het jaar is het bij iedereen druk om alles goed en op tijd voor elkaar te krijgen. En met de slimmer werken tips van de Tijdexperts is het nu allemaal een stuk makkelijker gegaan.

Betekenis resultaatgericht

Met deze online training leer je je tijd goed in te delen en dit geeft je op het einde van de dag een beter gevoel. De betekenis van resultaatgericht is hier dus zeker van toepassing. Het haalt het onbevredigde gevoel weg. Het gevoel dat je weer niet alles hebt afgekregen wat je die dag allemaal had willen doen.

Met tijd en vrije tijd management leer je om inzichtelijk te krijgen wat je die dag wilt gaan doen. Het bekende uitstelgedrag dat is verleden tijd omdat je heldere doelen hebt gesteld voor jezelf. Met verschillende slimmer werken tips en technieken is het veel gemakkelijker om doelen te stellen. Door het beschrijven van je doel en hoe dat je daar wilt komen ga je vanzelf slimmer werken.

Time management online

Met deze online training time management leer je wat time management voor je kan betekenen. Door deze cursus te doorlopen kun je net zoals ik een burn out voorkomen. En dit is vooral voor jou, maar ook zeker voor de mensen om je heen, heel belangrijk. Door slimmer maar niet harder te werken, is mijn ervaring, kom je tot hetzelfde resultaat. En heel eerlijk gezegd zelfs tot een beter resultaat omdat het minder stress geeft. Dus ga slimmer werken vanaf nu!

Hoe je met het indelen van je agenda een leeg hoofd creëert en tijd overhoud voor kostbare zaken? Heb jij een eigen onderneming en vind je het moeilijk om je tijd goed in te delen? Dan kan deze online training time management je daar ook mee helpen. Het feit dat je dit aan het lezen bent zegt al iets, je vraagt je dan waarschijnlijk af wat is time management dan. Wat betekent time management?

Ik ben mijn eigen business gestart in de affiliate marketing. En door Jacko Meijaard heb ik geleerd om ‘streng te zijn voor mezelf’. Ook doelen stellen en consistent werken is erg belangrijk. En deze online time management cursus van Tijdexperts heeft me hier nog verder in geholpen. Door het stellen van heldere doelen en door slimmer te werken niet harder, heb je een stuk minder stress. En met alle slimmer werken tips die door Tijdexperts in deze cursus worden gegeven heb ik hier enorm veel profijt van.

Online training time management van Tijdexperts

In deze training kom je via video, tekst en opdrachten te weten hoe jij het beste met je tijd om kunt gaan. Hoe stel je doelen en hoe zorg je ervoor dat je die doelen ook gaat bereiken. Natuurlijk gaat het niet alleen om je werk doelen maar je kunt de gehele training ook privé toepassen.
Ik kan je uit ervaring vertellen dat deze twee heel makkelijk samen gaan. Dit gaat vanzelf omdat je merkt dat als je dit gaat toepassen je er veel profijt bij zult hebben en zodoende ga je dit ook thuis toepassen. Let wel dat je je ‘oude’ gewoonte eerst af moet leren dus je hebt dit niet in 1 dag veranderd!

De online training word met korte video’s van Roy Post ondersteund, die zijn duidelijk en overzichtelijk. Al heel wat bekende bedrijven hebben ook gebruik gemaakt van de training zoals;

 • Bolletje
 • Vattenfall
 • T-mobile
 • Paleis het Loo
 • KLM
 • Gemeente Amsterdam

Wat is de inhoud van de online training time management?

De inhoud van de online training time management van Tijdexperts bestaat uit 5 hoofdtukken en die zijn elk weer onderverdeeld in verschillende paragrafen.
Bij elk hoofdstuk zit een video met Roy Post waarin het hoofdstuk word toegelicht. Er zitten ook opdrachten bij die je uit ‘moet’ werken, als je de les hebt doorlopen dan markeer je deze. Het is alleen maar mogelijk om verder te gaan met het volgende hoofdstuk of paragraaf als je de vorige hebt afgerond.
Dit kun je als vervelend ervaren maar het is op deze manier wel duidelijk hoe je slimmer kunt gaan werken met een betere tijds-indeling.

time management tips werk

Inhoud

 • Hoofdstuk 1: Richting scherper beeld
 • Hoofdstuk 2: Omgaan met verstoringen en afleidingen
 • Hoofdstuk 3: Belangrijk en urgent
 • Hoofdstuk 4: Stappen voor overzicht, controle en rust
 • Hoofdstuk 5: Waterdicht systeem

Overzichtelijke online cursus met aan de linkerkant de pagina waar je bent gebleven in de cursus en aan de rechterkant van de pagina het cursus gedeelte waar je in aan het werk bent. Ook het les materiaal is makkelijk te vinden als je ingelogd bent.

time management tips werken

Conclusie

Toen ik op zoek ben gegaan naar een online training time management ben ik uitgekomen bij de training van Tijdexperts. Ik heb even over een drempel heen moeten stappen om de uiteindelijke beslissing te nemen om deze cursus aan te schaffen. Maar nu ben ik blij dat ik het heb gedaan. Deze training heeft mij veel time management tools gegeven om mijn gedrag te veranderen en mijn tijd goed te besteden.
Natuurlijk moet ik nog regelmatig even het lesmateriaal erbij pakken om niet weer in de oude gewoontes te vervallen.

Als je serieus wat aan time management wilt gaan doen is deze cursus van Tijdexperts zeker aan te bevelen. Met het beslissingsschema, het vinden van mijn delete knop en de gewoonte om iets af te werken in plaats van weg te schuiven heeft mij een gelukkiger en rustiger mens gemaakt. Ik hoop dat als je deze review hebt gelezen je ook met slimmer werken maar zeker niet harder werken aan de slag gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *