Review: Wat is Swapphone? [oktober 2020]

#10 goede redenen om deze review te lezen over mijn ervaringen:)!

Wat is Swapphone, en waarom zijn er zoveel voordelen aan een smartphone huren of leasen?

Bij Swapphone heb je de mogelijkheid om ieder jaar het nieuwste model op ‘zak’ te hebben en weet je precies wat het maandelijks kost!
Als jij iemand bent die altijd het liefste de nieuwste Iphone wilt hebben moet je zeker even verder lezen want dan kan dit echt iets voor je zijn.
Bij Swapphone.nl Breda kun je heel makkelijk een smartphone huren of leasen met heel veel voordelen lees het in mijn review wat mijn ervaring met dit bedrijf is.

Ik geef je hier eerst de 10 voordelen om een smartphone te huren in plaats van te kopen.
Als jij altijd het nieuwste van het nieuwste wilt hebben dan is dit een duurzame oplossing. Anders zou je ook nog kunnen kiezen voor een refurbished Iphone bijvoorbeeld. Ik hoef zelf niet het nieuwste model maar ik wil wel een altijd werkende telefoon en een goede service en mijn ervaring is dat dat wel goed zit met Swapphone.nl

Als jij op een duurzame manier je telefoon wilt aanschaffen dan is het leasen van een smartphone een hele goede manier. Iemand die een telefoon na een jaar inlevert is natuurlijk nog lang niet versleten. Daar kun jij je voordeel mee doen Lees er alles over en stap over op een Swapphone:)!

#10 Voordelen van Swapphone

  • Altijd nieuwste telefoon
  • Altijd werkende telefoon
  • Vast bedrag per maand
  • Levenslange garantie
  • Geen BKR registratie
  • Super easy & snelle levering
  • Simlock vrij
  • Goede service
  • Korte contacten
  • Één maand opzegtermijn

#Altijd nieuwste telefoon

Als je wilt kun je ieder jaar een ‘nieuwe’ smartphone uitkiezen. Je levert de ‘oude’ telefoon in en kiest weer een ander model. Je kunt je telefoon natuurlijk ook langer gebruiken als deze voor jou goed is en alle functies heeft die je wilt, kun je hem zo lang houden als je wilt.

Maar zeker voor de gebruikers onder ons die altijd graag het nieuwste model op zak willen hebben hoeven niet iedere keer een nieuwe iphone te kopen.

Bij dit bedrijf staan alle iphones op een rij en kun je kiezen van de Iphone se tot de Iphone 11 Pro en ook nog in alle kleuren dus ik zou zeggen huren die Iphone zodat je lekker bij de tijd bent:)!

#Vast bedrag per maand

Als jij zeker wilt zijn van de kosten voor je iPhone of Samsung dan kun je die het beste huren of leasen bij Swapphone. Je kiest op de website welke model je wilt hebben en dan kan de smartphone vanuit Breda naar je toegestuurd worden.

Je weet precies welk vast bedrag je maandelijks kwijt bent en als er problemen zijn kun je contact opnemen met de klantenservice.
Na één jaar van het gebruik van de smartphone kun je iedere maand opzeggen en weer kiezen voor het nieuwste Iphone model.

Swapphone leasen

#Altijd werkende telefoon

Bij Swapphone krijg je altijd een A-grade telefoon. Er zit geen zichtbare schade op. 

Omdat de mensen van Swapphone het onzin vinden om een telefoon weg te doen omdat er een nieuw model is uitgekomen zijn ze Swapphone begonnen.

Om op deze manier een bijdrage te leveren om duurzamer met spullen om te gaan.

#Levenslange garantie

Ja, je leest het goed je krijgt levenslange garantie. Dit houdt in dat ook bij schade die jij zelf hebt veroorzaakt de garantie telt. Dus geen zorgen daarover!
Bij schade of diefstal zijn er altijd de vastgestelde kosten van €50,- euro bij schade en bij diefstal is dot € 75,-

Bij diefstal moet er altijd aangifte gedaan worden bij de politie en ook binnen 24 uur gemeld worden bij Swapphone Europe B.V..

#Géén BKR registratie

Omdat de smartphone in eigendom blijft van Swapphone is de Bureau Krediet Registratie niet nodig.
Wel word er gecheckt of je kredietwaardig bent om de maandelijkse kosten te voldoen. Even een tip van mijn kant als je het niet kunt betalen ga dan ook niet nog een abonnement aan dit geld niet alleen met dit maar ook met een heleboel andere zaken. Wil je meer geld te besteden hebben iedere maand denk dan eens aan het maken van youtube filmpjes. In mijn review Verdienen met video kun je hier meer over lezen.

Dit is een goede manier om een telefoon tot je beschikking te hebben en ook mooi dat de gebruikte telefoon ook weer op de markt komt. Op die manier draag je ook nog bij aan een stukje duurzaamheid.

Swappphone review

#Super easy & Snelle levering

Als jij vandaag voor 15:00 uur een nieuwe smartphone besteld dan heb je hem de volgende (werk)dag al in huis. Als de telefoon wordt afgeleverd zit er ook nog een screen-protector en een hoesje bij. Op die manier ben je al extra beschermd. Wees zuinig op je nieuwe telefoon alsof het die van jezelf is. Want als er schade aan het apparaat zit dat gekomen is door onzorgvuldig gedrag dan kunnen hier wel consequenties aan vast zitten.

#Simlock vrij

De telefoon is simlock vrij dus jij kunt zelf kiezen welke simkaart je erin wilt.
Je staat vrij in de keuze voor welke provider je kiest en dat is natuurlijk erg fijn. Jij kunt met je favoriete provider aan de slag en dan weet je ook zeker dat je altijd een goed bereik hebt waar je ook bent. En kunt op die manier ook makkelijk switchen als je eventueel een goedkoper abonnement wilt afsluiten.

#Goede service 

De service hebben ze hoog in het vaandel staan en ze willen het vooral makkelijk houden. De klantenservice is makkelijk te bereiken en zijn altijd zeer behulpzaam om je te helpen en te werken naar een oplossing van je probleem. Ook ervaringen van anderen zijn goed.
Als je schade hebt dan word dit voor een vast bedrag opgelost.
Vanzelfsprekend kun je ze iedere werkdag bereiken en kunnen ze je goed van dienst zijn.

#Korte contracten

Het contract wordt afgesloten voor minimaal 1 jaar. Hierna kun je iedere maand opzeggen of een andere telefoon uitzoeken. Je kunt natuurlijk je telefoon zolang gebruiken als je wilt. Het is erg fijn dat de contracten per maand opzegbaar zijn vind ik dan heb je alles zelf in de hand.

Ze hebben ook nog een leuke vrienden korting actie.
Als jij een familie lid of vriend aanlevert dan is er ook nog voor allebei een leuke korting te krijgen. 

#Één maand opzegtermijn

Je begint met een jaarabonnement maar daarna kun je iedere maand opzeggen.
Als jij dan weer de nieuwste iPhone wilt ruil je deze gewoon om en kun je verder met een nieuwer model en alle mogelijkheden.

Swapphone review

Conclusie

Swapphone is goed voor je portemonnee en nog beter voor het milieu!
Wil je even snel een tikkie, Whatsappje of sms versturen maar is telefoon stuk ga dan snel naar Swapphone!

Wil je toch liever een Refurbished Iphone dan kun je hier meer over lezen in mijn review:

 Refurbished iPhone Kopen Is Dat Goed En Betrouwbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *