Swapphone voor het leasen of huren van de nieuwste Iphone

[update februari 2021]

Met Swapphone heb je ieder jaar het nieuwste model Iphone op zak en weet je precies wat dit maandelijks kost.

Bij Swapphone kun je heel makkelijk een smartphone huren of leasen met heel veel voordelen! Lees in deze review wat mijn ervaring met Swapphone is. Met het leasen van een smartphone heb je altijd een werkende telefoon en een goede service.

10 Voordelen van Swapphone

  • Altijd nieuwste telefoon
  • Altijd werkende telefoon
  • Vast bedrag per maand
  • Levenslange garantie
  • Geen BKR registratie
  • Super easy & snelle levering
  • Simlock vrij
  • Goede service
  • Korte contacten
  • Één maand opzegtermijn

#Altijd nieuwste telefoon

Als je wilt kun je ieder jaar een ‘nieuwe’ smartphone uitkiezen. Je levert de ‘oude’ telefoon in en kiest weer een ander model. Je kunt je telefoon natuurlijk ook langer gebruiken. Als de telefoon voor jou goed is en alle functies heeft die je wilt, kun je hem zo lang houden als je wilt.

Zeker de gebruikers onder ons die altijd graag het nieuwste model op zak willen hebben hoeven niet iedere keer een nieuwe I-Phone te kopen.

Bij dit bedrijf staan alle i-phones op een rij en kun je kiezen van de I-Phone se tot de I-Phone 11 Pro en ook nog in alle kleuren. Dus ik zou zeggen ga huren die I-Phone zodat je lekker bij de tijd bent:)!

#Vast bedrag per maand

Als jij zeker wilt zijn van de kosten voor je iPhone of andere smartphone dan kun je die het beste huren of leasen bij Swapphone. Je kiest op de website welke model je wilt hebben en dan krijg je de smartphone vanuit Breda thuisbezorgd.

Je weet precies welk vast bedrag je maandelijks kwijt bent en als er problemen zijn kun je contact opnemen met de klantenservice.
Na één jaar gebruikmaking van de smartphone kun je iedere maand opzeggen en weer kiezen voor het nieuwste Iphone model.

#Altijd werkende telefoon

Als je bij Swapphone kiest voor een gebruikte telefoon krijg je altijd een A-grade telefoon. Er zit geen zichtbare schade op. 

Swapphone is mede gestart om ook gebruikte smartphones weer in omloop te brengen.

Zo word er op deze manier een bijdrage geleverd om duurzamer met smartphones om te gaan.

#Levenslange garantie

Ja, je leest het goed je krijgt levenslange garantie. Dit houdt in dat ook bij schade die jij zelf hebt veroorzaakt de garantie telt. Dus geen zorgen daarover!
Bij schade zijn er altijd de vaste kosten van €50,- euro en bij diefstal is dat € 75,-

Bij diefstal moet er altijd aangifte gedaan worden bij de politie en moet dit ook binnen 24 uur gemeld worden bij Swapphone Europe B.V..

#Géén BKR registratie

Omdat de smartphone in eigendom blijft van Swapphone is de Bureau Krediet Registratie niet nodig.
Wel word er gecheckt of je kredietwaardig bent om de maandelijkse kosten te voldoen. Wil je meer geld te besteden hebben iedere maand denk dan eens aan het maken van youtube filmpjes. In mijn review Verdienen met video kun je hier meer over lezen.

Dit is een goede manier om een telefoon tot je beschikking te hebben en ook mooi dat de gebruikte telefoon ook weer op de markt komt. Op die manier draag je ook nog bij aan een stukje duurzaamheid.

Swappphone review

#Super easy & Snelle levering

Als jij vandaag voor 15:00 uur een nieuwe smartphone besteld dan heb je hem de volgende (werk)dag al in huis. Als de telefoon wordt afgeleverd zit er ook nog een screen-protector en een hoesje bij. Op die manier ben je al extra beschermd. Wees zuinig op je nieuwe telefoon alsof het die van jezelf is. Want als er schade aan het apparaat zit dat gekomen is door onzorgvuldig gedrag dan kunnen hier wel consequenties aan vast zitten.

#Simlock vrij

De telefoon is simlock vrij dus jij kunt zelf kiezen welke simkaart je erin wilt.
Je staat vrij in de keuze voor welke provider je kiest en dat is natuurlijk erg fijn. Jij kunt met je favoriete provider aan de slag en dan weet je ook zeker dat je altijd een goed bereik hebt waar je ook bent. En je kunt op die manier ook makkelijk switchen als je eventueel een goedkoper abonnement wilt afsluiten.

#Goede service 

Service heeft Swapphone hoog in het vaandel staan en ze willen het vooral makkelijk houden. De klantenservice is makkelijk te bereiken en zij zijn altijd zeer behulpzaam om je te helpen en te werken naar de oplossing van je probleem.

Ook ervaringen van anderen zijn goed. Als je schade hebt dan word dit voor een vast bedrag opgelost. Vanzelfsprekend kun je ze iedere werkdag bereiken en kunnen ze je goed van dienst zijn.

#Korte contracten

Het contract wordt afgesloten voor minimaal 1 jaar. Hierna kun je iedere maand opzeggen of een andere telefoon uitzoeken. Je kunt natuurlijk je telefoon zolang gebruiken als je wilt. Het is erg fijn dat de contracten per maand opzegbaar zijn vind ik dan heb je alles zelf in de hand.

Ze hebben ook nog een leuke vrienden korting actie.
Als jij een familie lid of vriend aanlevert dan is er voor allebei een leuke korting te krijgen. 

#Één maand opzegtermijn

Je begint met een jaarabonnement maar daarna kun je iedere maand opzeggen.
Als jij dan weer de nieuwste iPhone wilt ruil je deze gewoon om en kun je verder met een nieuwer model en alle mogelijkheden.

Swapphone review

Conclusie

Swapphone is goed voor je portemonnee en nog beter voor het milieu!
Wil je even snel een tikkie, Whatsappje of sms versturen maar is je telefoon stuk ga dan snel naar Swapphone!

Wil je toch liever een Refurbished Iphone dan kun je hier meer over lezen in mijn review:

 Refurbished iPhone Kopen Is Dat Goed En Betrouwbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *