Review: Beekse Bergen Safari in Safari resort Beekse Bergen!

Review: Beekse Bergen Safari in Safari resort Beekse Bergen!

In deze review vertel ik mijn ervaring met safari resort de Beekse Bergen

Ja, safari resort Beekse Bergen is geopend open en omdat we van de zomer in de beekse bergen willen overnachten zijn we eerst gezellig op een auto safari gegaan. We hebben een kortingscode van safari resort beekse bergen dus dat is altijd leuk.
Als je safari resort de Beekse Bergen op het internet een beetje in de gaten houd dan is er altijd wel een safari resort beekse bergen aanbieding of last minute te vinden.

Wie wil er nou geen gebruik maken van een korting van safari park de Beekse bergen. Zowel voor het bezoeken van de leeuwen als het slapen in de Beekse bergen kun je met een kortingscode van safari resort Beekse bergen leuk wat geld besparen.

Kijk hier verder voor safari resort de Beekse bergen last minute deals →


Inhoudsopgave

Safari resort Beekse Bergen en mijn auto safari

Als je de autosafari gaat doen raad ik je aan om thuis even de app van de audiotour te downloaden.Dan krijg je via de Ranger alles te horen over het wel en wee van de dieren in de Beekse Bergen.En natuurlijk zijn de leeuwen van de partij de Beekse bergen en leeuwen zeg je in één adem:) En het is werkelijk ongelooflijk hoeveel verschillende dieren er in dit park leven.De autosafari duurt gemiddeld 1 uur maar dit is natuurlijk afhankelijk van de drukte.

Het was vandaag niet zo druk omdat het een doordeweekse dag was misschien.Wij vonden het wel veilig om eerst een autosafari te doen om ook te bekijken of alles in orde was rond het coronavirus.Nou dat was allemaal goed in orde, dit heeft ook de doorslag gegeven om te reserveren voor van de zomer.
Maar even verder met de autosafari en alles wat je kunt zien op deze safari.Je mag vanzelfsprekend niet uit de auto en de dieren mogen ook niet gevoerd worden. Je hoeft geen medelijden met de dieren te hebben want ze zien er allemaal stuk voor stuk goed uit.

De bekende afbeeldingen met de leeuwen en de giraffen die kennen we allemaal wel.Ik moet ook zeggen dat ik een beetje bevooroordeeld naar de Beekse Bergen toe ging.Ik dacht daar liggen 10 leeuwen en er lopen 5 giraffen en 2 zebrapaarden en dat zal het wel zijn. Ja, ik weet het dat is natuurlijk heel slecht van mij.En nu we toch ‘verplicht’ zijn om in Nederland op vakantie te gaan kijk je verder dan je neus lang is.Je kunt ook voor een wandel of bussafari gaan en er is zelfs een boot safari.

Wat kun je allemaal doen in de Beekse Bergen?

Je kunt je beter afvragen wat je er niet kunt doen! Inmiddels is het park uitgegroeid tot een zeer volwaardig safari resort, het is inmiddels ook onderdeel van de Roompot. Je kunt het daarom ook vinden onder de naam safari resort Beekse bergen Roompot.In het Roompot safari resort Beekse Bergen kun je natuurlijk op safari met je auto, bus of te voet.Ook zijn er verschillende soorten watersafari’s en wandelsafari’s. Dan zijn er nog speciale evenementen
zoals de roofvogel safari en als je de dieren van dichtbij wilt zien kun je mee tijdens de voedertijden. 

Op al deze speciale safari’s is er een Ranger in de buurt om je van allerlei informatie te voorzien.En zo kom je heel veel te weten van de dieren die in het safaripark leven. Als je in de Beekse bergen gaat overnachten kun je alles zowel overdag als in de avond beleven.
Mijn advies boek een leuke lodge in safari resort Beekse bergen in Hilvarenbeek en maak gebruik van het zwembad het ontbijt en alle andere dingen die ze je te bieden hebben:)!Op speelgebied is er ook enorm veel te beleven. Met verschillende activiteiten hoef je je niet te vervelen. Voor alle leeftijden is er wel iets te doen.

 • Stormbaan
 • Trampolines
 • Air trampoline
 • Minigolfbaan
 • Big Wheels
 • Avontureneiland
 • Schommels
 • Safari buggybaan
 • Peuterspeeltuin
 • Fun Wheels
 • Speeltuin
 • Karibu town
 • Strand
 • Zwembad safari resort Beekse bergen

# Stormbaan

Een stormbaan die Super Cool is met allerlei obstakels en hindernissen, lekker kijken wie er het beste is.
Zeker een aanrader.

# Trampolines

Met de 8 trampolines is er altijd wel een plekje vrij om je capriolen uit te voeren.
En samen met al je ‘vrienden en vriendinnetjes’ je kunsten te laten zien.

# Air trampolines

Er is ook een Air trampoline, op deze trampoline kun je met meerdere mensen tegelijk springen.
Met de hele familie tegelijk en kijken wie er het hoogst kan komen.

# Mini Golfbaan

De mini golfbaan op vakantiepark safari resort Beekse bergen mag natuurlijk niet ontbreken. Deze ligt mooi in het groen en is altijd een leuke activiteit
om te doen met de hele familie.

# Big Wheels

Bij dit onderdeel kun je je Big Wheels rijbewijs halen. Er ligt een parcours die je met een trapauto,
in de vorm van een jeep, moet afleggen. Als je je netjes aan de regels houd krijg je je rijbewijs. Echt leuk verzonnen.

# Avontureneiland in safari resort Beekse bergen

Ook kun je op vakantie & safari resort Beekse bergen het avontureneiland bezoeken je moet wel eerst met een vlot of over de hangbrug, om dit avontureneiland te kunnen bereiken.
Dus je moet niet bang zijn voor water want dan word het niks.

# Schommels

In allerlei soorten en maten en voor jong en oud zijn er schommels te vinden in Beekse Bergen Speelland.

# Safari Buggybaan

In de Safari Buggybaan heb je het idee dat je in de woestijn aan het rond rijden bent. 
Met je kaki kleren en je Ranger hoed ben je de tofste autocoureur.

# Peuterspeeltuin

Omdat de peuterspeeltuin zoals de naam al zegt voor de allerkleinsten is ligt deze naast het terras van het restaurant.
Ideaal zodat jij lekker een kopje koffie of thee kunt drinken en je kleine goed in de gaten kunt houden.

# Fun Wheels

Naast Big Wheels is er ook Fun Wheels! Met deze karretjes kun je zelf bepalen hoe hard je gaat en
waar je naartoe “scheurt”.

Het is een afgezet terrein dat ook naast het Restaurant ligt zodat je kinderen hier zelfstandig rond kunnen rijden
zonder dat je ze uit het oog verliest.

# Speeltuin

De speeltuin die zich op het strand bevind is hoofdzakelijk voor kleine kinderen. Met verschillende glijbanen en schommels, wippen en een draaiton vermaken de allerkleinsten zich prima.Ook de kidslodge van de Beekse bergen is helemaal leuk. Terwijl jij lekker op het strand kunt liggen met een boek, maar toch een oogje in het zeil kunt houden.En dan in de avond heerlijk in de kidslodge overnachten.En natuurlijk mag karibu town in de Beekse bergen niet ontbreken.

# Strand

Strand is altijd goed, een heerlijke zandvlakte met water in de buurt. Iedereen kan hier wel een bezigheid vinden. In het water, zandkastelen maken of in een van de speeltoestellen.Het moet al gek zijn als er helemaal niks voor je tussenzit om te doen. Het Safaripark Beekse Bergen is van alle gemakken voorzien.

Beekse Bergen resort & overnachten

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor één dagje uit te kiezen maar eigenlijk is dit safaripark daar te groot voor om dit te doen. En gelukkig kun je hier op verschillende manieren ook in de Beekse bergen overnachten.

Natuurlijk zou Beekse bergen resort niet compleet zijn als je er ook niet zou kunnen overnachten. En er zijn tal van mogelijkheden om hier je vakantie door toebrengen want met één bezoek heb je echt nog niet alles gezien en beleeft. Wat denk je ervan om in de Beekse bergen een huisje tussen de dieren te boeken. Als je de website van vakantiepark & safari resort Beekse bergen in de gaten houd kun je soms met een leuke aanbieding boeken.

Bij safari resort de Beekse bergen kun je last minute boeken en dan kunnen de prijzen heel aantrekkelijk zijn. De safari resort Beekse bergen heeft nette prijzen voor hetgeen ze hun bezoekrs aanbied!

Kamperen op safari resort Beekse Bergen

Er zijn verschillende mogelijkheden om te kamperen. Je kunt er met je eigen tent, caravan of camper naartoe gaan en op een van de mooie plekken plaats nemen. ‘Alles’ kan in safaripark de Beekse BergenEr valt te kiezen tussen standaard, comfort en luxe kampeerplaatsen. En dan kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het park.

Je kunt zwemmen, sporten of lekker in het restaurant eten. Wat je maar wilt.Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de Glamping in de Jungalow van de Beekse Bergen.Je kunt dan een safaritent boeken. Deze tenten zijn voorzien van alle luxe.Er is een keuken(tje), toilet en douche en natuurlijk een woon-, en slaap gedeelte.Aan de voorkant heb je een heerlijke luifel om op de zwoele zomer avond te genieten van de natuur.

Er zijn verschillende soorten safaritenten te boeken.

 • Big Five Safaritent
 • Safaritent Stanley
 • Safaritent Livingstone

Wat denk je ervan een heerlijke safaritent te boeken en een visstek erbij?
Lekker op het ‘Victoriameer’ je hengel uitgooien.

Slapen Beekse bergen in een Lodge

Je kunt als je wilt overnachten in de Beekse bergen een huisje tussen de dieren nemen maar het safari resort van is ook een echte aanrader.
Natuurlijk hebben ze op Safaripark Beekse bergen roompot een mooi Safari resort gebouwd.Als je een Lodge boekt ben je verzekerd dat als je ’s ochtends wakker word en naar buiten kijkt je jezelf in Afrika waant. De giraffen kijken je aan of ze willen zeggen: “Ben je nu pas wakker?”

Alle accomodaties zijn van alle luxe voorzien met eigen keuken, toilet en douche gelegenheden.Ook zijn deze accomodaties te boeken voor grotere gezelschappen.

De volgende Lodge’s zijn er te boeken:

 • Savanne Lodge
 • Savanne Lodge Plus
 • Kidslodge
 • Savanne Groepslodge

Beekse bergen huisje tussen de dieren

De boomhut, dat is ook speciaal daar kun je met 6 personen in verblijven.De boomhut is van alle luxe voorzien en omdat je op hoogte zit heb je een spectaculair uitzicht.Wat zit er allemaal in de blokhut:

 • Het is een oppervlakte van 47 m2 
 • Douche en toilet
 • 3 slaapkamers
 • Terras 
 • Keuken met
  • standaard inventaris
  • koelkast
  • Magnetron 
  • Puro koffiemachine
  • waterkoker

Echt iets speciaals om te boeken voor als je iets speciaals te vieren hebt of gewoon om jezelf te verwennen!

Je moet toegeven dat als je dit leest er zeker iets bij moet zitten om te boeken voor de vakantie. Met alle mogelijkheden voor jong en oud moet het toch al gek zijn wil er niks tussen zitten.

Dus kijk zeker eens op de website van roompot safari resort Beekse bergen er staat vast wel een last minute op.

Duurzaamheid van safari resort Beekse bergen

# Last but not Least.

De Beekse Bergen zijn erg met duurzaamheid bezig ze hebben ook een keurmerk daarvoor gekregen en dat is het
Green Key Goud Certificaat keurmerk.

Dit is een internationaal keurmerk en dat krijg je natuurlijk niet zomaar.
Dan moet je aan een aantal eisen voldoen.

 • Al het afval wordt uiteraard gescheiden afgevoerd
 • Zo rijden de bussen in het safaripark op milieuvriendelijke brandstof evenals de safariboten. De brandstof die hiervoor wordt gebruikt is Gas To Liquid. Dit is een vloeibare brandstof verkregen uit de fossiele brandstof aardgas.
 • De schoonmaakmiddelen die gebuikt worden zijn uitsluitend milieuvriendelijk. (Ecolabel Keurmerk)
 • Er word Puro Fairtrade koffie en Lipton Rainforest Alliance thee geschonken.
 • Ook worden er Fairtrade en Beter Leven keurmerk als ook biologische producten gebruikt.
 • De bekers en borden die gebruikt worden zijn van duurzaam hout en palm bladeren gemaakt.
 • Ook voor de dieren in het Safaripark word er alleen voer gebruikt wat op een duurzame manier is verbouwd. Dus zonder bestrijdingsmiddelen en minimale bemesting.
 • Voor het voer wat gebruikt wordt voor o.a. de zeeleeuwen wordt er alleen vis met het MSC keurmerk gebruikt.
 • Over alles wat er gebruikt of gekocht wordt denkt men in het belang van het milieu.
 • Zowel met het gebruik van water of op het gebied van verwarming.
 • Ook bij het gebruik van hout wordt er alleen hout gebruikt met het FSC-keurnerk.
 • Er wordt veel gerycled hout gebruikt bij de bouw van de accomodaties en de meubels voor de inrichting
 • Alles voor een beter milieu voor dier mens en milieu!

Conclusie

Safari resort De Beekse Bergen is een fantastisch volwaardig safari resort. Het is een resort dat je het gevoel geeft even in Afrika te zijn. In deze review heb ik een zo’n volledig mogelijk beeld willen geven over mijn ervaringen van dit vakantiepark.

De doelstelling om bij te dragen aan het voorkomen van het uitsterven van bepaalde diersoorten is een mooi iets. Het is mooi als onze achterkleinkinderen ook het bestaan van deze dieren kunnen mee maken.

Ik vind dat als je zo’n inmens bedrijf kan opzetten en dan ook met de duurzame gedachtengang dan verdien je een hele grote pluim.

Voor nog meer informatie kun je naar Safari resort Beekse bergen roompot gaan ik hoop dat je daar een leuke plek of huisje tussen de dieren kunt boeken.

Meer weten over de dieren van de Beekse bergen? →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *