Freds Bouwtekeningen Review,10 000+ bouwtekeningen!

Freds bouwtekeningen Review,

Meer dan 10.000 bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten meubels tot aan een kippenhok en veel meer! Freds Bouwtekeningen, bespaar geld en tijd met de aanschaf van dit pakket: Vlot, Goed en Betaalbaar

Daarnaast zitten er in dit Fred’s Bouwtekening pakket nog heel veel andere video’s waar jij als klusser, ervaren en onervaren, heel veel aan hebt. Lees in deze review van Freds bouwtekeningen mijn ervaringen.

Het is het populairste en volwaardigste bouwtekening pakket dat ik ken. En het werkt duidelijk en makkelijk. Geen getob met eigen tekeningetjes die uiteindelijk niet goed zijn.

Bespaar geld en tijd met de aanschaf van dit pakket: Vlot, Goed en Betaalbaar. Lees er alles over in mijn review.

Met de materiaallijst verdien je de aanschaf van dit pakket binnen de kortste keren terug. Hoevaak koop je niet teveel materiaal of zaag je net verkeerd?
Met de aanschaf van dit bouwtekeningen pakket is dat opgelost!

 

 • Freds Bouwtekeningen pakket
 • > 10.000 Bouwtekeningen beschikbaar
 • Complete handleiding en materiaallijst ingevoegd
 • Niet goed geld terug garantie

Inhoudsopgave

Starten met Freds Bouwtekeningen

Ik ben een fervent en enthousiast klusser. Ik heb daar enorm veel plezier in en zou dit het liefst alle dagen willen doen. Van het in elkaar zetten van een palletbed maken, kastje bouwen tot het zelf maken van rolluiken. Of het in elkaar zetten van een kippenhok.Het zelf maken van rolluiken moet ik nog aan beginnen. Maar met de bouwtekening van de mdf rolluiken is dit waarschijnlijk ook geen enkel probleem.

Maar ook mijn badkamer en mijn keuken heb ik opnieuw gerenoveerd. Inmiddels ben ik met de grote klussen nu klaar. Nou ja, ik wil eigenlijk nog een schuur(tje)  bouwen maar dat gaat iets voor het najaar worden. 

Eerst steigerhouten tuinmeubelen maken en als dat een beetje wil lukken dan ook nog een paar steigerhouten meubelen voor binnen. Misschien zelfs een steigerhouten bed of zo, lijkt me heel leuk! Zoals je wel kunt merken heb ik het nog enorm druk en kan ik van dit stuk gereedschap enorm enthousiast worden. Vandaar ook mijn ervaringen hierover in deze review van Freds bouwtekeningen.

ervaringen fredsbouwtekeningen

Goede (freds) bouwtekening voor mijn loungebank

Als ik met een klus begin ben ik inmiddels, door alle ervaring, gewend om de dagen en zelfs weken ervoor internet af te speuren naar leuke ideeën. Wat moeten we zonder dit enorme netwerk. Waar je alle ontwerpen van mede klussers kunt bewonderen.
En heel vaak geven ze hun ‘geheimen’ prijs. 

Met een YouTube filmpje kun je precies zien hoe ze het gemaakt hebben. Bij dit speuren op internet ben ik zeer regelmatig Freds Bouwtekeningen tegen gekomen. En dan wel even verder gekeken wat dit dan precies is maar tot nu toe (nog) niks mee gedaan.

Ik weet niet waarom dat zo is gegaan want nu heb ik er ´spijt´ van dat ik het niet eerder heb aangeschaft. Ik geloofde eigenlijk niet in zo’n bouwtekening pakket en al helemaal niet in 10.000+ bouwtekeningen. En dan ook allemaal duidelijk uitgelegd….Nee dat kan toch gewoon niet???

Verder met het Steigerhouten Loungebank project. Uiteindelijk kom ik iedere keer weer terug op  Freds Loungebank, dat is degene die het best bij mij past. Dus ga ik me toch eens verder verdiepen hierin. Er zijn een aantal opmerkingen van Fred Schouten die me wel aanspreken. 

Oh ja….voor degene die nieuw zijn met Freds Bouwtekeningen, Fred Schouten is niet Fred, het is een pseudoniem. Maakt dat verschil voor de aanschaf van dit product…NEE!

Waarom Fred onder een pseudoniem zijn product verkoopt op internet weet ik niet. Hij hoeft zich in ieder geval zeker niet te schamen voor zijn doe het zelf meubels.

Toch lees je alleen maar positieve Freds Bouwtekeningen reviews van mensen die er enorm veel plezier aan beleven om zelf allerlei dingen te maken. Ik ben ook veel positieve ervaringen van Freds Bouwtekeningen tegen gekomen.
Met behulp van het doe het zelf boek en de doe het zelf bouwtekeningen worden de mooiste projecten gerealiseerd.

Waarom Freds Bouwtekeningen aan schaffen?

# Zelf houten schuur bouwen

Nadat ik toegang heb gekregen tot het pakket bouwtekeningen kan ik eenvoudig bij Fred’s bouwtekeningen inloggen. Nu ik bij Fred’s Bouwtekeningen kan inloggen heb ik toegang tot de 10.000+ bouwtekeningen. Telkens ben ik met de handige bouwbeschrijving, de materialenlijst en de tekening erbij tot een zeer tevreden resultaat gekomen! Zo had ik al langer het plan om zelf een klein schuurtje te bouwen. Gewoon zelf een houten schuur bouwen voor het tuingereedschap en de tuinmeubelen. Het leek me het gemakkelijkst om een schuurtje aan huis te bouwen, dan heb je immers al een gevel staan.

Maar met de bouwtekeningen van Fred voor het zelf bouwen van een schuurtje was dit niet noodzakelijk. Want of ik nu zelf een houten schuur wil bouwen of van ander materiaal, de tekeningen en beschrijvingen maken het erg gemakkelijk. Dus zo zie je maar dat je gerust zelf een schuurtje kunt bouwen. En omdat je het zelf doet is het ook nog eens de manier om zelf een goedkoop schuurtje te bouwen!

Heb je niet zo’n zin om zelf een schuur te bouwen kun je ook kiezen voor van Kooten die heeft ook hele mooie dingen in zijn assortiment. Lees het in mijn review over het bijzondere Camping Pod.

# Bouwtekening overkapping

Als ik dan eenmaal de smaak te pakken heb wil ik steeds meer! Ken je dat gevoel ook? Dus ontstond het idee voor een overkapping aan huis te maken. Lekker je huiskamer vergroten door aan de achtergevel een overkapping te bevestigen. Lekker zomers als het licht regent toch buiten kunnen zitten, of in voor- en najaar met een warmtelamp in je rug de avonden kunnen verlengen. Dus weer op zoek naar bouwtekeningen voor een overkapping op de website van Freds Bouwtekeningen. En dat is dan heel snel gevonden in het overzichtelijke zoekbestand. Je kunt de Fred’s bouwtekeningen als pdf downloaden en daarna eenvoudig uitprinten.En mede hierdoor heb ik weer zelf een goedkope overkapping kunnen maken.

# Bouwtekening voor houthok

Ook heb ik een mooie bouwtekening voor een houthok gevonden bij Fred. Al jaren hebben we een houtkacheltje maar eigenlijk nooit eraan toe gekomen om een goed houthok te bouwen. Ik heb vaak met enige afgunst naar houthokken bij andere mensen gekeken en nu met deze bouwtekeningen heb ik eindelijk zelf een mooi houthok kunnen bouwen. Echt een grote aanwinst vandaar dat ik deze Freds bouwtekeningen review heb geschreven. Ik hoop dat je iets leert van mijn ervaringen met Freds Bouwtekeningen.

 • Niet meer uren spitten op internet naar oplossingen voor je idee of project
 • Genoegen nemen met een werkbeschrijving of tekening die (eigenlijk) niet voldoet
 • Incomplete plannen, afmetingen die niet kloppen of er niet bij zitten.Dus weer tijd kwijt om dit uit te zoeken
 • Je mist uiteindelijk de belangrijke informatie over het project.
 • Goed bekeken met Fred Schouten!

Als ik nu een project vlot kan opstarten door in de Freds Bouwtekening Downloads te zoeken naar hetgeen ik wil maken, dan ben ik dus geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar een tekening of beschrijving hoe ik het precies in elkaar moet zetten. De Fred’s Bouwtekeningen pdf bestanden die bij dit pakket zitten zijn duidelijk en overzichtelijk.

Het betekent nu ook dat dit niet alleen voor mijn Loungebank geldt maar voor alle projecten die ik nu en in de toekomst nog wil gaan doen.
Zoals een kastje zelf maken, een openhaardhok bouwen en bijvoorbeeld een bed van pallets maken.

Ik kan je dus ook zeggen dat na de aanschaf ik beter en positiever aan een project begin. En het is nog niet voorgekomen dat ik in de 10.000+ bouwtekeningen geen voor mijn project geschikte tekening heb gevonden

Zijn levenswerk word mijn levenswerk!

Fred Schouten heeft alles wat hij ooit heeft gemaakt uitgewerkt in een bouwtekening. Omdat hij zo enorm gefrustreerd raakte over het zoeken en niet vinden van wat hij wilde maken.

De Fred’s bouwtekeningen zorgen ervoor dat jouw klus-resultaten groeien tot grote hoogte, ze zijn zo opgezet dat iedere doe-het-zelver ermee aan de slag kan. 

Je zaagt je materiaal op maat of je laat het bouwmateriaal op maat zagen bij de bouwmarkt. Vervolgens ga je het materiaal in de juiste volgorde in elkaar zetten. Aan de hand van de uitgeprinte Freds Bouwtekeningen pdf.

In het complete Doe Het Zelf Bouwtekeningen pakket is alles verzameld. Daarbij zijn er duidelijke stap-voor-stap bouwplannen om alles in elkaar te zetten. Hier word je 100% gelukkig van als doe het zelver.

Freds Bouwtekeningen gratis op proef

Om het uit te proberen heb ik eerst gebruik gemaakt van 1 van de Freds bouwtekeningen die gratis te downloaden zijn als pdf.
Dit is deze keer ook nog van een loungebank dus dat is mooi.
Bij deze bouwtekening zit er ook nog een voor de bouw van een loungestoel en een steigerhouten tafel.
Eerste advies van Fred:

 • Goede voorbereidingen bij het bouwen van de Loungeset
 • Zorg dat al het materiaal aanwezig
 • Laad accuboormachine op
 • Hout en schroeven bij de hand
 • Zaag het hout op maat per set
 • Zet deze set eerst in elkaar en ga dan pas verder met de volgende set
 • Hierna krijg je advies over het schilderen van het steigerhout.

Ook staat Freds Bouwtekeningen stil bij veiligheid; gebruik handschoenen, veiligheidsschoenen en veiligheidsbril tijdens het zagen van het materiaal.

Goed dat hij dit even vermeld want niet iedere Doe-Het-Zelver is zich altijd bewust van de manier waarop hij werkt. Als je er voor kiest de Freds bouwtekeningen gratis te downloaden krijg je 5 duidelijke bouwtekeningen geleverd waar je precies ziet hoe je het in elkaar moet zetten.

Peulenschilletje?….Jazeker, een helder en duidelijk verhaal en dus heeft dit ervoor gezorgd dat ik  Freds Bouwtekeningen heb aangeschaft.

freds bouwtekeningen

Uit welke categorieën kun je kiezen?

Het zijn enorm veel categorieën waar dit pakket uit bestaat en het is haast onmogelijk om deze allemaal te vermelden. Toch wil ik je een indruk geven zodat je weet wat er in ieder geval in zit maar daarnaast zit er nog veel meer in!

Boiler ombouw
Badkamer
Banken
Bar
Bbq
Bedden
Bijenkasten
Bloembakken
Bolderkar

Boomhut
Bordjes
Brievenbussen
Bruggetjes
Bureaus
Buitenkeukens
Carports
Deuren
Tuin gaashekken

Houthokken
Huis
Kassen
Kerst
Keukens
Kinderkamers
Kippenhokken
Kliko ombouw
Luifel Marktkraam

Doe Het Zelf Klussers zijn allemaal hetzelfde?

Dat is natuurlijk niet zo. De ene klusser is minder secuur als de andere, of de ene klusser werkt veel netter en georganiseerder dan de ander.

Ook zal de ene klusser sneller tevreden zijn over zijn werk dan de ander. Maar uiteindelijk gaan we allemaal voor hetzelfde doel.

Het moet een beetje vlot gaan en perfect afgerond worden. Het is gewoon super fijn als je iets ziet dat je met je eigen handen kunt maken. En dat de mensen dan zeggen: Zo dat heb je mooi gemaakt!

Geloof mij, met de Bouwtekeningen van Fred gaat dit een stuk eenvoudiger en kost het zowel minder tijd als geld. En waarom dan geen gebruik maken van alle ervaring die in  Freds Bouwtekeningen is gestoken om het werk veel makkelijker te maken?

Ik ben gewoon stom geweest dat ik deze kans links heb laten liggen. Als ik hier een aantal jaar geleden al gebruik van had gemaakt dan was het allemaal een stuk ‘gezelliger’ verlopen. Voor de mensen in mijn omgeving dan!
HERKENBAAR?

Ervaringen met Freds Bouwtekeningen

zelf schuur bouwen

Wat houd het Fred’s Bouwtekeningen pakket in?

 1. > 10.000 Kant- en- klare Bouwtekeningen
 2. Plannen en projecten die stap voor stap te maken zijn
 3. Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding
 4. Je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
 5. Elke bouwtekening bevat een materiaallijst
 6. Je weet precies wat je nodig hebt en hoeveel materiaal
 7. (dat scheelt je heel veel in materiaalkosten)

Geloof mij; met de materiaallijst verdien je de aanschaf van dit pakket binnen de kortste keren terug. Hoevaak heb je niet teveel materiaal gekocht of zaag je net verkeerd….Oeps weer opnieuw!!

Speciale Bonussen

Bonus#1

DWG & CAD Software pakket ter waarde van € 97,-
De eerste bonus die je gratis krijgt bij het pakket is het DWG & CAD software pakket.
Met deze software kun je CAD bestanden openen en aanpassen. (CAD is eigenlijk het ontwerpen met behulp van de computer)

Deze software  kost normaliter € 97,- en is nu dus bij het pakket gratis inbegrepen.

Bonus #2

Steigerhouten Tuinmeubelen Gids waarde € 37,-
In deze gids vind je bouwtekeningen die zijn toegespitst op steiger- en sloophout. 
Lekker DUURZAAM met hele leuke ideeën en als je het heel leuk vind kun je de meubels eventueel gaan verkopen.

De Steigerhouten Tuinmeubelen Gids zit bij het pakket inbegrepen is dus helemaal gratis

Bonus #3

Doe-Het-Zelf-Winst
In het pakket zit ook de gratis Doe-Het-Zelf-Winst bij ter waarde van € 37,-.

Hiermee leer je om de projecten die je hebt gemaakt met winst te verkopen.

Bonus #4

Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen ter waarde van € 17,-
In dit gedeelte kun je alle bouwkundige benamingen vinden die er gebruikt worden in de bouw.

Zoals bijvoorbeeld; bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten enz.
Alle belangrijke benamingen komen aan bod.

Bonus #5

Levenslang toegang tot de gekochte tekeningen.

Nog even de Voordelen op een rijtje:

 • Freds Bouwtekeningen pakket
 • > 10.000 Bouwtekeningen beschikbaar
 • Complete handleiding en materiaallijst ingevoegd
 • Niet meer zelf zoeken en uitvinden
 • Eenvoudige opbouw
 • Snel resultaat
 • Leven lang toegang tot >10.000 kant-en-klare bouwtekeningen
 • DWG & CAD Software pakket
 • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
 • Doe-Het-Zelf Winst
 • Direct toegang
 • Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen
 • Niet goed geld terug garantie

Conclusie

Kort maar krachtig zoals beschreven in deze review over Freds bouwtekeningen, schaf ze vandaag nog aan zodat je karwei snel en goed kan beginnen. En zodat het resultaat is geworden waar je trots op mag zijn en ook graag laat zien aan anderen.
Ken je meer mensen in je omgeving die klussen zegt het voort:)!

Fred’s Bouwtekeningen is een goed begin van je klus karwei

Als je wilt beginnen kost dit nu € 67,- ➢

Volgende review gaat over mijn Dometic koelkast die ik in mijn camper heb ingebouwd →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *