Verdienen met Video van Noor Janmaat! [review]

Meer verdienen met je Youtube kanaal!

Deze review gaat over de online cursus: Verdienen met video van Noor Janmaat. Hoe kun je geld verdienen met het maken van een professionele video? Een cursus verdienen met video hoe makkelijk is dat?!


Op dit moment is het duidelijk dat de grootste groei zit in het bereiken van mensen door middel van het maken van video’s. En met deze online cursus leer je alles hierover je kunt het eigenlijk wel een video opleiding noemen. Voor mij is het heel waardevol geweest omdat ik nu weet hoe ik het meteen vanaf het begin goed aan kan pakken. Ik heb de volgende zaken geleerd van Noor Janmaat;

 • Je meer zichtbaar en vindbaar maken via video voor de zoekmachines
 • Hoe ik professionele video's kan maken
 • Zelf video's bewerken
 • Waardevolle aanvulling met alle informatie die ze geeft in de training
 • Hou meer tijd over en heb hierdoor ook meer rust gevonden
verdienen met video

Inhoudsopgave

Samenvatting review:

verdienen met video

Videomarketing strateeg Noor Janmaat heeft mij geleerd in deze online training
middels video’s meer zichtbaar en vindbaar te zijn voor de zoekmachines!

Met het volgen van deze video training kan ik nu zelf professionele video’s maken, bewerken en online zetten.
Hierdoor heb ik al meer bezoekers gekregen en zal hier uiteindelijk ook meer omzet uit gaan voortvloeien!
Nu ik beter snap hoe je een professionele video kunt maken heb ik meer rust gevonden
om me te concentreren op andere belangrijke zaken!

Ik vind deze training een waardevolle aanvulling op hoe je professioneel
naar buiten kunt treden door zelf een video te maken!

Mijn advies: Start eerst met de GRATIS videotraining van Noor Janmaat!

Hoe geld verdienen met Youtube?

We kennen allemaal de bekende BN’rs zoals: Nikki Tutorial en Enzo Knol die inmiddels al jaren bezig zijn om door middel van Youtube inkomsten te genereren. Dit zijn mensen die hun geld verdienen met Youtube.

Door het maken van video’s over bepaalde onderwerpen en/of producten en doordat ze een enorme achterban hebben worden ze hiervoor betaald door de merken die ze laten zien. Met het maken van filmpjes met hun Samsung telefoon of andere smartphone bereiken ze een groot publiek.

Ben jij geïnteresseerd in het verdienen van geld op internet dan kun je ook mijn blog lezen over de affiliate marketing revolutie en mijn ervaringen.

Je kunt je dan ook wel voor stellen dat je dit ook toe kunt passen op je eigen business. Maar waar begin je dan en hoe krijg je dit op een goede manier voor elkaar? Hoe kun je zelf een goed promotiefilmpje maken en hoe moet je dit editen op Youtube?

Dit is ook mijn ‘probleem’ en dus ben ik op zoek gegaan naar een manier om me hier in te gaan bekwamen. Ik ben op zoek gegaan naar een stappenplan via een online cursus om een professionele video te kunnen maken.

Het zou mooi zijn als ik door middel van het maken van video’s meer mensen kunt bereiken. En op die manier dus meer bezoekers naar mijn website, product of dienst kunt krijgen. Door een video of demo filmpje zelf te maken kun je aan je bezoeker een originele videoboodschap meegeven en dat wil ik leren.

En ik hoef niet lang te zoeken om de online cursus van Noor Janmaat tegen te komen; Verdienen met video! Ik kan zeggen na het doorlopen van deze online cursus kan ik nu Youtube inkomsten gaan genereren:)!

Verdienen met video wat leer je ?

Wat je leert is wat je nodig hebt om een goede video te kunnen maken. En ik dacht dat je daar allemaal speciale apparatuur voor nodig hebt. Maar ik heb vanuit de cursus geleerd dat je met je smartphone al een heel goed begin kan maken. Als je ervoor zorgt dat je een externe microfoon gebruikt is dat helemaal goed.

Youtube filmpjes maken met een telefoon en een filmpje maken met geluid is na het doorlopen van deze opleiding helemaal niet moeilijk meer. Ook leer je wat goed is om te doen in je video en wat je vooral niet moet doen. Bijvoorbeeld een filmpje maken met je Samsung telefoon is prima maar gebruik dan niet je selfie camera maar de camera aan de andere kant en zorg dan ook dat het geluid ook goed is.

Er zijn natuurlijk enorm veel Youtube filmpjes gemaakt met een telefoon. En ook zijn er inmiddels heel veel mensen die geld verdienen met Youtube! Als je veel meer tips voor de ‘filmtrends van 2020’ te weten wilt komen dan ben je bij Noor aan het goede adres.
Ik heb nog steeds camera ‘angst’ zoals ze dat noemen maar merk dat het steeds beter gaat en ik er ook echt meer mee ga doen.

Maar ook ik start eerst met het maken van mijn filmpje met mijn lease smartphone. Natuurlijk is het altijd lastig om iets nieuws te leren en dat is met het maken van een video voor je bedrijf ook zo. Je wilt dat de achtergrond goed is , je haar goed zit die pukkel niet zichtbaar is en zo kun je nog ontelbare zaken opnoemen.

Dit zijn ook allemaal redenen om er niet aan te beginnen. Maar Noor neemt je in het stappenplan va de cursus verdienen met video  ‘aan de hand’ mee en legt de video strategie heel duidelijk uit.Hoe je zelf een kort filmpje kunt maken en wat de online video facts zijn, de hele video marketingstrategie komt voorbij.

Verdienen met video van Noortje Janmaat, ik wil vrijblijvend kennismaken →

Inhoud cursus verdienen met video

De cursus Verdienen met video begint natuurlijk met een welkomstvideo van Noor Janmaat.
En je zult begrijpen dat de gehele cursus uit video’s bestaat e.e.a. word aangevuld met PDF documenten die een goed aanvulling zijn op het geheel. Daarnaast bestaat de cursus uit 4 modules en die zijn weer onderverdeeld in verschillende stappen.

Start Module:
Succesvol starten met video

 • Viervee Formule
 • Simpele 6 stappen
 • Leren om meer klanten te bedienen

Module 1:
Je video actie plan

 • vinden van goede onderwerpen
 • Stappenplan voor de juiste zoekwoorden
 • om sneller op positie #1 in Google te komen

Module 2:
Je ( smartphone) video’s opnemen en monteren

 • leren van het schrijven van script
 • video’s monteren
 • opnemen video’s met je smartphone

Module 4:
Van video naar je lijst (listbuilding)

 • leadgeneratie
 • email marketing
 • promoten video’s op sociale media; YouTube, LinkedIn,Twitter,Instagram
 • hergebruik van je video’s

Module 3:
Video optimaliseren voor meer kijkers

 • tips en tricks om op positie #1 te komen van Google
 • goede video titels schrijven
verdienen met video

Wie is Noor Janmaat van verdienen met video?

Video marketing strateeg Noor Janmaat is iemand die inmiddels al heel veel ondernemers geleerd heeft hoe je hoogwaardige marketingvideo’s kunt maken. Het is nu helemaal niet moeilijk meer om een video te maken, een originele videoboodschap of een professionele video te maken na het volgen van haar online cursus.

Zij heeft naast de online cursus: verdienen met video ook het boek geschreven; 
Expert tips over verdienen met video.

verdienen met video

Er zijn artikelen verschenen over haar in Het Parool, AD, Sprout en De ondernemer!
Natuurlijk is ze te vinden op haar Youtube kanaal met alles over;

 • Waarom video marketing belangrijk is
 • Hoe je video marketing kunt gebruiken
 • Online video facts
 • Video marketing trends 2020

Bekijk alle klantbeoordelingen op haar website deze cursisten hebben al heel wat hoogwaardige goede video marketing toegepast. Ook kun je in deze reviews zien dat ze geld verdienen met Youtube! Hieronder is een goed voorbeeld van Welmoet Babeliowsky die erg enthousiast is over Noor Janmaat de videomarketing strateeg!
Als je op zoek bent hoe je een originele videoboodschap moet maken, in deze cursus videobewerking ontbreekt dit niet.

GRATIS video training van  Noortje Janmaat

Hier kun je starten

Weet waarom je video’s gaat maken

Heel belangrijk wat je leert in deze video opleiding is; weet waarom je video’s gaat maken.Het eerste doel is om meer verkeer te krijgen en dat de bezoekers je ook gaan volgen. Met video straal je naar je potentiële en nieuwe klanten meer vertrouwen uit, ze zien wie jij bent en wat je ze te bieden hebt.

En dit is erg belangrijk! Als jij in een kort filmpje je even voorstelt door te vertellen wie je bent en wat je doet kun je door er een origineel filmpje van te maken een heel hele goede eerste indruk maken. Ook zelf een promofilm maken leer je in deze cursus alles over video maken komt aan bod!

 
Door heel veel tips in het maken van video leer je in deze trainingen hoe je dat het beste kunt doen en waar je allemaal rekening mee moet houden in het stappenplan van de online cursus leer je alle ins en outs.Je word aan het denken gezet hoe jij je bezoeker of klant het beste kunt bereiken. Hoe zorg je ervoor dat je middels video deze mensen aan je kunt gaan binden.

De volgende onderdelen komen aan bod;

 • Beter leren filmen
 • Hoe gebruik ik video als communicatiemiddel
 • Hoe kun je een goede videotraining maken
 • Zelf een promotiefilmpje maken van je product of bedrijf
 • Hoe je kunt leren filmen met je smartphone
 • Voordelen van video
 • Video als communicatiemiddel
geld verdienen met youtube aanzetten


Er zijn mega veel mogelijkheden om jou bedrijf via video onder de aandacht te brengen en met deze videomarketing cursus is het binnen handbereik.
Je moet ervoor gaan zorgen dat je je klant goed informeert over jou product. Dat ze het interessant vinden en het ook nog leuk is om naar te kijken.

Dit leer je allemaal van de video marketing strateeg Noor Janmaat met allerlei tips hoe je video kunt maken.. Hoe je dit aan moet pakken om de juiste video te maken en ervoor zorgen dat jou doelgroep word bereikt.

Voordelen van video?

Als jij precies wilt weten welke video marketing strategie voor jouw bedrijf het beste is dan kom je dat te weten als je deze
video opleiding helemaal doorloopt. Het  is belangrijk om te weten wat de kracht van video voor jou bedrijf (kan) zijn.

Er zijn 5 redenen om met video voor je bedrijf te beginnen volgens Noor Janmaat;

 • Zichtbaarheid

Lijkt me duidelijk hoe meer waardevolle content je op internet plaatst hoe beter je gevonden zult gaan worden! En een goede video
strategie mag hier niet aan ontbreken. Als jij op de hoogte bent van de video marketing trends dan zul je ook meer zichtbaar zijn
voor je ‘nieuwe’ bezoekers.

 • Vindbaarheid

Omdat je hoger in de zoekmachines staat zul je ook beter vindbaar zijn. Als jij zelf een goede video kan maken en deze online
plaatst gebruik je ook de kracht van video in het promoten van jou product.

 • Expertstatus

Omdat jij waardevolle informatie geeft word je gezien als expert op jou vakgebied en met een goede video content strategie zal dit
alleen maar elkaar versterken. En is zelf een promofilm maken heel waardevol.

 • Meer inkomen

Als jij beter te vinden bent zowel in Google als in Youtube komen er hier meer verkopen uit. En zul je dus meer Youtube inkomsten
gaan genereren. Dat is het doel van videomarketing, wie wil er nou niet meer verdienen!

 • Meer rust

En als je meer verkopen genereert krijg je meer rust en tijd om aan andere zaken te werken. Misschien hou je nu wel tijd over om
een videotraining te maken of kun je een online training gaan geven!

Ook leer je n de cursus hoe jij je klanten kunt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen.
Wil jij met je tijd mee gaan en de film trends van 2020 weten, ook de regie in eigen handen houden, dan is de online cursus Verdienen met video de oplossing.
Na het volgen van deze cursus kun je zelf een video marketingstrategie uitzetten. En weet je precies hoe je een video zelf kunt maken, hoe je de video kunt bewerken en hoe je die online kunt zetten.

#5 Belangrijkste video’s voor jou bedrijf

De vijf belangrijkste video’s die niet mogen ontbreken in je ‘film carrière’ zijn;

 1. Youtube video, maak vandaag nog een video over je bedrijf of wat je doet
 2. Uitnodiging, zorg voor een leuk interessant verhaal en nodig je bezoekers uit om te komen kijken
 3. Advertentie, maak een video over het product of dienst dat je wil aanbieden
 4. Live video, maak live video’s dat doet het altijd goed
 5. Video ervaringen, van klanten die je product al hebben aangeschaft

Over welke onderwerpen van mijn bedrijf  kan ik een video maken? Dat is de vraag die jij je misschien stelt;  Kijk wat je collega’s doen of denk na over de vragen die iedere keer weer opnieuw worden gesteld misschien kun je daar een leuke video over maken. Ook dit leer je hoe je een kort filmpje kan maken en hoe je een video kunt bewerken. Er komen heel veel video maken tips voorbij.

Ik heb geleerd om te kijken in Google en Youtube wat houd de mensen nu bezig wat zijn de film trends van 2020!
Zo ben ik ook bij Noor Janmaat uitgekomen, dus het advies om op Google en Youtube te kijken is heel logisch op die manier kun jij je videomarketing strategie uitzetten!

Stappenplan voor het maken van een video

Het videoscript van Noor is helder en duidelijk met een goede intro heb je een goede binnenkomer.Vervolgens zorg je voor goede marketing content. En natuurlijk een moment dat je je klant aanzet tot het kopen van het product of dienst.
De zogeheten Call to Action button die ken je waarschijnlijk wel die kom je regelmatig tegen op websites. Met een goed stappenplan kun je een goede film maken.

Wat is video marketing?

Met video marketing zet je video in om je product of merk te promoten op internet. Niet anders als de reclame’s die je op televisie ziet. Alleen nu gebruik je het voor je eigen website en sociale media (Youtube, LinkedIn, enz.) Video marketing is steeds populairder aan het worden en eigenlijk ook noodzakelijk om je bedrijf via bewegend beeld goed naar buiten te brengen. Iemand die dat ook goed doet is Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie.

De klanten van nu leven, kijken en kopen online. Dit zal in de toekomst alleen maar sterker worden omdat de nieuwe generatie
hier naar op zoek is.

Op dit moment is het wel duidelijk uit de statistieken af te lezen dat als je bedrijf videomarketing toepast je omzet substantieel sneller groeit. Ook legt Noor Janmaat in de cursus, Verdienen met video, je alles uit hoe belangrijk het is om een video marketing strategie uit te zetten. Gebruik video marketing want de kracht van video is enorm groot!

Gratis Bonussen bij verdienen met video

Als jij meteen aan de slag wilt met het maken van video’s dan kan dat natuurlijk. Bij het invullen van je gegevens en na je betaling heb je meteen de beschikking hierover. Twijfel niet langer, je kunt nu beginnen met video! En je ontvangt ook meteen een heleboel extra gratis bonus e-boeken en nog vele extra’s!

En als jij na het zien van de cursus toch niet tevreden bent dan kun je zonder probleem gebruik maken van de 30 dagen geld terug garantie.
Dus je hebt niks te verliezen alleen maar te winnen!

Je kunt ook meteen een heleboel voorgangers van je bekijken die ook hun ervaringen delen over de cursus. Je kunt hier zoveel leren dat je er geen spijt van zal krijgen!

 • Expertips E-Book
 • Video testimorials
 • Thumbnails maken
 • Intro en outro maken
 • Trainingsvideo’s maken
 • Video en E-mailmarketing
 • Video zonder zelf in beeld te zijn

Conclusie

Mijn advies is gebruik video marketing want je bedrijf heeft het nodig. En met de online cursus; Verdienen met video van Noor Janmaat hoef je niet meer ‘bang’ te zijn om voor de camera te staan.

Video content is geen trend maar is niet meer weg te denken in het promoten van jou dienst of product. In deze cursus leer je niet alleen hoe je een goede video zelf kunt maken, een originele video boodschap kunt maken of hoe je een filmpje kunt maken met je smartphone maar ook hoe je deze het beste kunt laten ranken in de zoekmachines.
Zodat je beter gevonden gaat worden en dus meer bezoekers zult krijgen.

En we weten allemaal dat meer bezoekers meer omzet betekent dus ik zou zeggen ga Youtube aanzetten om geld te verdienen:)!
Hier nog een kleine toegift van Noor Janmaat!

Videomarketing

#8 tips van Noor Janmaat om geld te verdienen met videomarketing!

 • 1. Een fysiek product maak er een video over
 • 2. Digitaal product ontwikkelen, online cursus, e-book
 • 3. Affiliate marketing, maak video reviews bijvoorbeeld
 • 4. Neem je seminar als gastspreker op op video
 • 5. Ontwikkel training, coaching of consulting video's
 • 6. Promoot je eigen boek op een video en zet die online
 • 7. Organiseer evenementen en zet die op video
 • 8. Gebruik Youtube om je video's online te zetten
Noor Janmaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *