Review: Overgangstransformatie van Ria Kamelle [augustus 2020]

Alles over de Overgang en Meer Balans in je Leven!

Ik zit in de overgang en word hier (soms) letterlijk knettergek van. Lees hier mijn ervaring en het SUCCES van de overgangstransformatie van Ria Kamelle. Deze ‘cursus’ heeft mij enorm goed door de overgang geholpen!

Overgang, en meer balans in je leven!
Dat is waar ik naar op zoek ben want ik word gek van de flipperkast aan gevoelens in mijn lijf. Daar wil ik iets aan doen want ik word er helemaal tureluurs van. Met de overgangstransformatie is het me gelukt om de balans weer terug te vinden.

Ik voel me hierdoor een stuk beter en kan beter om met de bij de overgang horende verschijnselen. Heb jij ook last van angst, depressie en stress dan kan dit jou zeker helpen om beter in je vel te komen zitten.

Inhoudsopgave

Herken jij je in het volgende?

 • Pieker je veel over het verleden of de toekomst?
 • Heb je last van angstgevoelens?
 • Negatieve gedachten?
 • Depressieve gevoelens?
 • Last van stress?
 • Sta je moeilijk open voor nieuwe inzichten?

De overgang brengt heel veel veranderingen met zich mee. Het is een fase in het leven van een vrouw die niet altijd even makkelijk is. Maar het hoort er nou eenmaal bij. Het is een natuurlijke fase in je leven en je moet erdoorheen.

Met een gezonde levenswijze en voldoende nachtrust kom je al een heel eind. Alleen die nachtrust was al een groot probleem ook nadat ik een nieuwe matras ben gaan kopen kon ik nog altijd niet goed slapen en dus overdag niet goed functioneren. De overgangstransformatie heeft mij ook geholpen weer goed te slapen.

Met de overgangstransformatie van Ria Kamelle kom je weer in balans!

Wie zit er achter de overgangstransformatie?

Voor meer balans in de overgang

De schrijfster Ria Kamelle is een pseudoniem voor iemand die blijkbaar liever niet zijn of haar eigen naam wil gebruiken. Waarom snap ik niet helemaal want de producten die op de markt worden gebracht en die ik ook ken zijn prima producten.

Ik denk dat dit wel in het begin heeft gemaakt dat ik er niet echt vertrouwen in heb gehad om het aan te schaffen. Maar dit word goed gemaakt!

Hoezo vraag je je misschien af nou omdat als je niet tevreden bent over de overgangstransformatie kun je gebruik maken van de 30 dagen terug garantie!
Oké, dan kan ik het risico wel nemen.

Want als het niet gaat brengen wat ik ervan verwacht kan ik mijn geld terug krijgen!

Hoe zit de cursus in elkaar?

De cursus is opgebouwd uit 8 verschillende modules.
En ook die zijn weer onderverdeeld in verschillende sub categorieën. Zoals ik in module 1 een uitleg heb gegeven over wat een module in houd kun je in de volgende modules hetzelfde verwachten gestoeld op de verschillende chakra’s die we hebben.

overgangstransformatie

Module 1: Introductie

In deze module krijg je een korte introductie het thema van deze module is het shakrasysteem. Ook is er video te bekijken met een levensles en daarnaast een aantal oefeningen. Je moet hierbij denken aan het op lijn brengen van de zeven chakra’s waarover ieder mens beschikt.
Het omgaan en zien van je energie.
E.e.a. is ook nog aangevuld met verschillende podcasts.

Module 2: Wortelchakra

Wortelchakra die beïnvloedt hoe je jij op dit moment leeft. Als die niet in balans is kan dit vermoeidheid veroorzaken of nervositeit. Door bepaalde oefeningen hiervoor te doen gaat dit je helpen om het weer in balans te krijgen.

Ria Kamelle

Module 3: Buikchakra

De buikchakra die invloed heeft op je emoties word behandeld in module 3. Deze chakra heeft enorm veel invloed op je stemmingswisselingen. Dit is voor veel vrouwen in de overgang heel herkenbaar. Het ene moment kun je de hele wereld en dit kan van het één op het andere moment omslaan. Dan zou je het liefst in je bed op een donkere kamer willen liggen en slapen en niks voelen.

overgangs verschijnselen

Module 4: Zonnevlechtchakra

Als je zonnevlechtchakra in disbalans is kan dit diabetes en overgewicht veroorzaken. Ook heeft het invloed op je zelfwaardering en je doorzettingsvermogen. Door regelmatig oefeningen te doen ga je al snel veranderingen merken. En hierdoor voel je je ook beter.

overgangs verschijnselen

Module 5: Hartchakra

In deze module word er gewerkt aan hoe jij met relaties omgaat en hoe je naar jezelf kijkt. Het is goed als dit in balans is want dit kan van invloed zijn op je bloeddruk en je hart.

overgang

Module 6: Keelchakra

Als er geen goede balans is kan dit van invloed zijn op je gehele lichaam. De keelchakra die niet in balans is kan symptomen vertonen zoals een stijve nek, tandvlees problemen of keelpijn.

Overgangstransformatie

Module 7: Voorhoofdchakra

Als jij last hebt van hoofdpijn, prikkelbaarheid, slaap problemen en een slecht geheugen of concentratieverlies dan is je voorhoofdchakra mogelijk niet in balans

Overgangstransformatie

Module 8: Kruinchakra

De kruinchakra kan ervoor zorgen als deze niet in balans is dat jij je depressief voelt of last van migraine hebt.

Iedere module op zich behandeld één chakra, dat betekend dat je in iedere module oefeningen, video’s of podcasts kunt verwachten die betrekking hebben op de daarbij behorende chakras.

Doordat het naast lezen en luisteren van de modules ook nog video’s bevat komt alles veel duidelijker over. En helpt dit enorm om alles uit de cursus te halen wat erin zit. De ene dag heb je meer zin om te luisteren en een andere dag kijk je liever:)

Wat heeft de overgangstransformatie mij gebracht?

 • Innerlijke rust
 • Van het leven genieten
 • Goede ontspanningoefeningen
 • Ademhalingstechnieken
 • Meer energie
 • Zelfvertrouwen
 • Eigenwaarde

Kijk ook nog even naar de ervaring van Angelique hieronder ook op de website van Ria Kamelle kun je nog meerdere ervaringen lezen over de overgangstransformatie.

Extra bonus

Natuurlijk zitten er bij de aanschaf van deze cursus nog een aantal bonussen om precies te zijn 4 stuks.

De eerste bonus is een 9 minuten durende video die je mee neemt in de aardetechnieken. Hoe kun jij optimale energie krijgen, stress en zorgen op een goede manier kwijt raken.
Toen ik het las dacht ik wat moet ik ermee maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het een positieve vibe geeft.

De tweede bonus video krijg je verschillende ademhalingstechnieken te zien als je hier serieus mee aan de gang gaat en dit iedere dag toepast voel je je rustiger. Het opgejaagde gevoel vloeit weg uit je lijf

Overgangstransformatie

De derde bonus is een video die de naam Affirmaties (bevestigen/ bekrachtigen) draagt. Ik moet wel eerlijkheidshalve zeggen dat ik even heb moeten opzoeken wat dat woord betekent. Ik ben zeker wel bekend met het positief tegen jezelf te praten en dat is wat je in deze video kunt leren.
Als je ergens positief over denkt zul je het eerder bereiken dan wanneer je hier negatief over denkt.

En de vierde bonus is een meditatie CD waarbij je heerlijk kunt ontspannen na dit uur luisteren voel je je als herboren.

Conclusie

Mijn conclusie is dat de overgangstransformatie een heel goed hulpmiddel is om een natuurlijke periode in het leven van alle vrouwen makkelijker door te komen. De overgang is op het moment dat je hierin beland één van de moeilijkste periodes in je leven die je niet kunt omzeilen. Je moet erdoorheen en als je erin zit het zo goed mogelijk zien door te komen. Je kunt hier op verschillende manieren een positieve draai aangeven ook heeft mij de online cursus Reiki van Bas Akkerman hierbij geholpen lees er alles over in mijn review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *