OnlineHoortoestel.nl Review

Online hoortoestel kopen kan dat dan ?

Review: Een hoortoestel kopen via OnlineHoortoestel. #6 redenen Om Niet Meer Te Betalen Dan Nodig Is.

6 argumenten om via onlinehoortoestel.nl je gehoorproblemen te verhelpen!

 • Je betaalt alleen voor hetgeen je gebruikt
 • Topmerken hoortoestellen
 • Gediplomeerde audiciens
 • Goedkoper dan de audicien in de winkelstraat
 • Jaar garantie
 • Stichting Child Welfare Nepal ontvangt donatie bij iedere verkoop

Ja, dit is erg direct om hier zo mee te beginnen maar dan is het meteen duidelijk welke zes redenen er zijn om bij onlinehoortoestel.nl je gehoorapparaat te kopen. Je hoeft de deur niet meer uit want onlinehoortoestel.nl helpt je all the way!

Het is met internet allemaal zoveel gemakkelijker om producten of diensten vanuit huis te bestellen. Zelfs voor die producten waar je normaliter voor naar de winkel gaat zoals een hoortoestel. Want als je een hoortoestel moet aanschaffen heb je toch hulp nodig van een audicien? Bij onlinehoortoestel.nl hebben ze ook deze specialist in huis!

Wie had ooit gedacht dat je vanuit je ‘luie’ stoel bijvoorbeeld een rolstoel online kunt bestellen of andere hulpmiddelen om thuis te gebruiken.

Inhoudsopgave

Wie zijn de mensen achter OnlineHoortoestel.nl

Onlinehoortoestel is een zeer gedegen bedrijf met een grote kennis van zaken en ervaring in de wereld van hoortoestellen en het gehoor. Ze zullen er altijd hun uiterste best voor doen om jou het juiste hoortoestel te verkopen waar jij het best mee af bent. Achter OnlineHoortoestel zitten een aantal audiciens die al 20 jaar in het vak zitten. Mede-oprichter is Guido Makker uit Laren, een zeer ervaren audicien. Guido en zijn team van specialisten gaan al hun ervaring gebruiken om jou te helpen bij de keuze van het ‘nieuwe’ geluid in je oor/oren.

Ze hebben maar één missie:

Een Goed Gehoor Toegankelijk Maken Voor Iedereen

Aldus de audiciens achter OnlineHoortoestel

Dit is ook de reden waarom ze een online platform zijn begonnen gericht op de verkoop van hoortoestellen. Het is op deze manier ook voor iedereen mogelijk om antwoord op de vraag te krijgen; welk hoortoestel past bij mij? En natuurlijk de vraag welk hoortoestel ik kopen ga.

Ze zijn erin gespecialiseerd om;

 • Advies te geven welk hoortoestel het best bij je past
 • Aanschaf van het hoortoestel en de verzekering
 • Hoortoestel afstellen voor een optimaal gehoor
 • Het makkelijker en leuker maken; een hoortoestel kopen

Hoe koop ik dan een hoortoestel online?

Allereerst is het niet het leukste om mee te maken dat je niet meer voldoende hoort en weet dat je een hoortoestel nodig hebt.

 1. Je stelt jezelf allerlei vragen:
 2. Hoe werkt een hoortoestel?
 3. Wanneer heb ik een hoortoestel nodig?
 4. Wat kost een hoortoestel?
 5. Waar kan ik een hoortoestel kopen?
 6. Welk hoortoestel is het beste?
 7. Kan ik een hoortoestel leasen?

Gehoorverlies maakt je onzeker om verschillende redenen. Precies de reden dat je beslist verder moet lezen in deze onlinehoortoestellen.nl review! Eerst zeg je dat het niet aan jou ligt dat je dingen twee keer moet vragen. Jullie praten gewoon onduidelijk! Of iedereen praat door elkaar naar jouw idee, het is zo rumoerig daarom hoor ik het niet.Je bent eigenlijk op zoek naar uitvluchten om een hoortoestel kopen uit te stellen.

Maar een klein stemmetje zegt: Of hoor ik het ècht niet goed meer? Wanneer heb ik een hoortoestel nodig? Je realiseert je dat je een dagje ouder wordt en ouderdom komt met gebreken zeggen ze altijd. Dus het is dan ook een grote stap om uiteindelijk die winkel binnen te stappen om een gehoortest te laten doen. En daar komt nog bij dat je het super druk hebt en ook niet weet wanneer je dat dan moet gaan doen. Maar dan heb je nog niet gehoord van Onlinehoortoestellen! De nummer 1 webshop onder de hoortoestel winkels.

En daarom zijn de audiciens van HoortoestelOnline deze website/shop gestart. Kun je thuis rustig bekijken wat er allemaal voor hoortoestellen zijn en wat de verschillen ervan zijn.

Welk hoortoestel past bij mij?

Voordat je over gaat tot het kopen van een hoortoestel zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Één van de allereerste dingen die je gaat doen is een Online Gehoortest! Hiervan wordt een audio-gram gemaakt welke je meteen online krijgt aangereikt. Met deze gehoortest krijg je inzicht over de kwaliteit van je gehoor en weet je of je gehoorverlies hebt en mogelijk een hoortoestel nodig hebt.

Als blijkt dat je na deze test een hoortoestel nodig hebt dan kom je in het volgende traject. Bij de uitslag van de hoortest krijg je ook meteen advies over welk type hoortoestel voor jou het beste is. Dit is mogelijk omdat er een audiogram geüpload wordt en je een aantal vragen moet beantwoorden.Zo kun je verder gaan met het ge-automatiseerde online hoortoestel advies om erachter te komen welk hoortoestel voor jou geschikt is.

Als je een keuze hebt gemaakt naar aanleiding van de gehoor test en het advies kun je overgaan tot het online hoortoestel kopen. De audicien zal je adviseren welk hoortoestel voor jou geschikt is. Aan de hand daarvan maak je je keuze. Voordat dit definitief wordt gemaakt kijkt er bij Onlinehoortoestel nog een (Star gecertificeerde) audicien naar om te beoordelen of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Ook is er altijd een mogelijkheid om naar het hoorcentrum in Naarden te gaan of op één van de servicepunten in het land. In alle hoortoestel winkels zijn audiciens aanwezig die je professioneel verder kunnen helpen.En je kunnen voorzien van een goed advies om de juiste keuze te maken. Het is een belangrijke beslissing niet zomaar even een paar schoenen die je koopt dus moet je wel overtuigd zijn van je keuze.

Welk hoortoestel is de beste bij onlinehoortoestel?

Omdat er zo ontzettend veel ontwikkeling zit in de hoortoestellen is ook bij nieuwe generatie hoortoestellen
voor ieder mens een passend model. Inmiddels zijn er hoortoestellen die onzichtbaar zijn, die je dag en nacht in hebt. Hoortoestel voor in het oor of een hoortoestel achter het oor. Vaak is ook het hoortoestel afstellen van afstand mogelijk en door Onlinehoortoestel te verzorgen.

Er zijn zelfs hoortoestellen met een functie die je fysieke conditie kunnen bijhouden.Voor iedereen is er een passend hoortoestel beschikbaar. Ook is er een hoortoestel voor de brildrager. Dat is dan geen hoortoestel voor achter het oor maar een hoortoestel voor in het oor. Het hoortoestel voor de brildrager zorgt voor draaggemak en -comfort.

Bij OnlineHoortoestel kunnen ze je ook begeleiden bij de eventuele aanvraag voor een hoortoestel vergoeding via de verzekering. Ook hier heeft men de nodige kennis en ervaring mee.Natuurlijk hebben ze de bekende merken in hun assortiment als:

 • Phonak
 • Starkey
 • Oticion
 • Widex
 • Signia

De beste hoortoestellen op dit moment zijn:

# Phonak Marvel

Heeft een uitzonderlijke geluidskwaliteit gecombineerd met oplaadbare technieken. Ook is het mogelijk om direct vanaf je televisie, tablet, smartphone te streamen.Dit hoortoestel heeft de bijnaam het ‘Zwitserse zakmes’ het is een bijzonder goed model met vele functies.

# Oction OPN

Dit is een hoortoestel van Deense makelij. En omdat de Deense mensen één van de gelukkigste mensen zijn, hebben ze er alles aan gedaan om mensen alles uit het leven te kunnen laten halen. Ook als ze daarvoor een hoortoestel nodig hebben. People First!

# Starkey Livio

Dit is het best geteste hoortoestel voor wat betreft spraak en rumoer. Dit toestel kan 27 talen verstaan en live vertalen, gezondheidsadvies geven, hartslag meten en nog veel meer andere zaken.

# Signia Stilettò Connect

Is een multifunctioneel hoorapparaat. Het is een modern, klein en oplaadbaar apparaat.Dus een hoortoestel zonder batterijen. Met een Bleutooth koppeling en een Own-Voice Processing is het een heel goed apparaat. Deze merken zeggen je nu nog niks misschien, omdat je aan het begin staat van je ‘nieuwe reis’. Daarom is het fijn dat je altijd je vragen die je hebt kunt stellen op de chat van OnlineHoortoestel.

Hoortoestellen en batterijen 

Als je kiest voor een hoortoestel met batterijen moet je er rekening mee houden dat deze gemiddeld 6 dagen meegaan. Dit is natuurlijk afhankelijk hoeveel uur per dag ze aan staan.Het is dan ook goed om het hoortoestel ’s nachts uit te zetten. Ook is het van belang om een goede batterij te gebruiken. Goedkoop is ook in deze vaak duurkoop.

Bij ieder hoortoestel zitten andere batterijen. Het zijn wel allemaal knoopcel batterijen.Natuurlijk krijg je duidelijke informatie over welke batterij jij nodig hebt voor jouw hoortoestel.Wanneer je batterijen bijna leeg zijn zul je geluiden anders gaan horen, vaak geeft het toestel
een signaal wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn.

Mocht dit niet het geval zijn dan is er een trucje voor om hierachter te komen. Als je je hand als een kommetje op je oor legt en het hoortoestel gaat piepen dan zijn de batterijen nog niet leeg.

Is een hoortoestel aftrekbaar van de Belasting?

Een vergoeding van je zorgverzekering hangt af van je polis. Dit is dus voor iedereen verschillend.Het is wel zo dat OnlineHoortoestel je bij de aanvraag wilt helpen.  En dit geld ook voor het terug vragen van geld bij de Belastingdienst. Hier is geen eensluidend antwoord op te geven omdat dit per situatie verschilt.De hoortoestellen van OnlineHoortoestel  zijn 40% goedkoper dan bij andere audiciens. 

Dit komt omdat je alleen betaald voor hetgeen wat je afneemt. Op het moment dat het hoortoestel is aangeschaft en aangepast is aan jou gehoor dan ben je met een pakje batterijen klaar voor een langdurig gebruik. Als je onverhoopt toch nog gebruik wilt maken van de audicien betaal je voor dat bezoek.

Bij veel hoorapparaten winkels is het een all-in prijs waar nacontroles zijn doorgerekend.Heel vaak is het zo dat je hier nauwelijks gebruik van maakt, maar je betaalt er wel voor.Natuurlijk staan de audiciens van OnlineHoortoestel altijd voor je klaar!

Wat hebben OnlineHoortoestel en Stichting Welfare Nepal gemeen? 

OnlineHoortoestel en Stichting Welfare Nepal hebben gemeen dat ze mensen die slechthorend zijn willen helpen. In 1997 is de stichting opgericht door de twee broers Khanal. Zij werken samen met de lokale overheid om de armoede in Nepal terug te dringen. Vanuit het bestuur in Nederland word er ondersteuning gegeven en worden de projecten gecontroleerd.Ook reizen ze met enige regelmaat richting Nepal om de mensen hulp te bieden op het gebied van gehoor problemen.

Het is altijd weer een speciaal moment als we zien hoe soms vrijwel volledig dove mensen hun geluk niet op kunnen als ze weer kunnen horen

P. Alders  voorzitter Stichting Child Welfare Nepal

Conclusie

Met alle kennis die OnlineHoortoestel in huis heeft kun je met een gerust hart een keuze maken voor een hoortoestel. Het is mogelijk om elk moment van de dag een vraag te stellen en die word dan ook snel beantwoord. Ze hebben enorm veel keus en voor iedereen is er een passend hoortoestel te vinden.

Omdat het OnlineHoortoestel één onderdeel is van een grote groep bedrijven is de continuïteit gegarandeerd. 
Ook voor wat betreft de garantie periodes op de hoortoestellen.

Ben je op zoek naar een nieuwe matras lees dan ook zeker even mijn review over het kopen van een matras en waarop letten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *