Nu stoppen met roken?

Ik ben nu 1 jaar rookvrij met hulp van de New Health Company!

Ik ga stoppen met roken en kies voor de Hypno2 methode

Na heel veel vijven en zessen heb ik 1 jaar geleden besloten om te gaan stoppen met Roken! Hoe ik tot dit besluit ben gekomen lees je verderop in deze blog, nu ga ik je eerst vertellen hoe de New Health Company me heeft geholpen om al 1 jaar rookvrij te zijn! En ik kan je vertellen dat dat een heerlijk vrij gevoel geeft. Na 40 jaar roken vrij van de afhankelijkheid van die eeuwige sigaar.  Ken je ook de gevaren van roken en wil je ook net zoals ik van het roken afkomen kies dan ook voor de Hypno2 methode van the New Health Company!

Voordelen voor mij na
1 jaar rookvrij

 • Ik voel me fitter
 • Gezondere uitstraling
 • Frisser huis en kleding
 • Economisch gewin:)!
 • Meer uithoudingsvermogen
 • Gebroken met de afhankelijkheid

Voordelen van de Hypno2 methode
van de New Health Company

 • Online training
 • Persoonlijke begleiding
 • Stappenplan in eigen tempo
 • Steun van online community
 • Je leert je verslaving te doorbreken
 • Luistersessies gebruiken op elk moment
 • Omgaan met de stoppen met roken bijwerkingen


De hypno2 methode Stoppen met roken heeft mij net dat beetje extra wilskracht gegeven.
Mis jij dat ook iedere keer, dan is dit zeker wat voor jou!

Op jouw succes, Ivo
Nicotine pleisters onzin

Inhoudsopgave

Stoppen met roken hulp

Na vele vruchteloze eerdere pogingen heb ik deze keer besloten om bij het stoppen met roken hulp te zoeken. Tot nu toe had ik altijd getracht te stoppen met roken op eigen kracht. Maar ik bleek toch niet sterk genoeg om het vol te houden. Dus ben ik op zoek gegaan naar een traject met persoonlijke begeleiding. In de on-line coaching van de Hypno2 methode voor thuis van The New Health Company heb ik deze persoonlijke begeleiding gevonden. 

De Hypno2 methode voorziet in een luistertherapie, instructie video’s en presentaties. Het voordeel hiervan is dat je niet naar een locatie hoeft, wat op dit moment wat lastig is, maar gewoon thuis kunt stoppen met roken. En ik heb er succes mee geboekt; ik ben al 1 jaar rookvrij!

Je kunt de Hypno2 methode zien als een voorbereidingscursus naar het moment waarop je definitief besluit te stoppen met roken. Het is een soort stappenplan wat je in je eigen tempo kunt doorlopen. 

Inclusief bij het pakket is het lidmaatschap van de online-community welke een grote steun biedt op de zwakke momenten. Ook komt de Hypno2 methode met een extra cursus die je alles leert over stoppen met roken en gewicht. En dat is natuurlijk heel fijn want ik wil heel graag stoppen met roken en gewicht problemen vermijden! Deze modus kost je normaal 35,- euro maar nu krijg je hem als bonus bij het pakket. 

De thuis cursus Hypno2 methode stoppen met roken wordt aangevuld met de Luistertherapie Hypnose t.w.v. 100,- euro. Hiermee krijg je twee Hypnose luistersessies die je gaan begeleiden en helpen in het stoppen met roken proces. Gedurende het gehele proces kun je contact maken met 1 van de therapeuten middels de Hulpknop. Je krijgt of live contact of via e-mail. Een grote steun in je weg naar een rookvrije toekomst!

Onrustig gevoel symptomen


Gewoonte Doorbreken en Afrekenen met je verslaving en daar horen symptomen van een onrustig gevoel ook bij.

Stoppen met roken is meer dan alleen mijn sigaar uit mijn leven bannen! Het heeft vooral ook veel te maken met gedragsverandering in je onderbewustzijn. Het is namelijk je onderbewustzijn wat je gewoontes en verslavingen aanstuurt. De Luistertherapie Hypnose komt tot je onderbewustzijn en zorgt er daarmee voor dat je gedrag een verandering ondergaat. De luistertherapie hypnose wordt ingesproken door Harald Bok en Mirella Satoor de Rootas. Zij zijn de twee initiatiefnemers van The New Health Company en twee zeer ervaren gedrags- en psychotherapeuten.

De Hypno2 methode kent 4 belangrijke pijlers in de weg naar een rookvrij leven. Ze worden ook wel het Succes Verander Model genoemd:

 • Je motivatie, bepaal wat voor jou de belangrijkste reden is om een niet-roker te worden!
 • Je vaardigheden, leren omgaan met de stoppen met roken bijwerkingen
 • Je identiteit, neem je besluiten op je gevoel of rationeel? Belangrijk om het stopmoment te bepalen.
 • Je emoties, kom erachter welke emoties je probeert te controleren door te roken.

Ik heb mezelf dus ruim 1 jaar geleden aangemeld voor deze stoppen met roken cursus en er erg veel hulp aan ondervonden. Inmiddels ben ik al bijna een 1 jaar rookvrij en ik laat mijn gedrag steeds minder door mijn onderbewustzijn sturen. Ook ik heb afgerekend met mijn rook-verslaving en ga nu als niet-roker heerlijk vrij door het leven. 

Ik voel me fris, fit, trots en heb een positiever zelfbeeld gekregen doordat ik mijn leven niet meer laat bepalen door het roken! Mogelijk heb Ik je kunnen inspireren en misschien zelfs wel overtuigen om ook aan de slag te gaan? Pak je verslaving aan en laat je onderbewustzijn niet langer je gedrag bepalen. Wordt net als ik een niet-roker, je kunt het en zeker met behulp van de Hypno2 methode van The New Health Company!! 

Het totale pakket koop je gedurende de laatst dagen van dit jaar voor slechts 125,- euro wat je een totale besparing t.o.v. de normale prijs oplevert van 509,- euro!!! 

Voor nu wens ik je alvast heel veel succes toe bij jouw Stoppenmetroken plan!

1 jaar rookvrij

Hier lees je wat vooraf ging aan mijn succesvolle poging te stoppen met roken. 1 Jaar rookvrij is een mooie mijlpaal na veertig jaar roken en heel veel pogingen: Ik stop met roken!

Het is december 2019 en tijd voor reflectie op gebied van eerder gestelde doelen. Ik doe dat, net zoals vele anderen, wel vaker aan het einde van het jaar om te zien of ik op koers lig. Even rustig zitten net een heerlijk vers gezet kopje koffie uit de Bialetti percolator. Er zijn altijd weer wel verbeterpuntjes natuurlijk.  En wat ik absoluut beter had MOETEN doen is stoppenmetroken! Maar net als met veel andere persoonlijke doelen is ook deze al snel in de lappenmand geraakt. Ik verwijt me dat ook echt, slappe hap, denk ik dan. Want ik weet het; roken is slecht. En ik zou echt moeten stoppen met roken na 40 jaar. 

Ik weet dat er meer voor nodig is dan alleen maar zeggen; nu stoppen met roken! Ik zal mijn hele mindset moeten veranderen en vooral moeten kijken naar alle positieve effecten van stoppen met roken. Pas dan heb ik kans dat ik stop met roken en het ook zal volhouden. Kortom, ik moet echt de motivatie gaan zoeken om te stoppenmetroken. En die motivatie zal uit mijzelf moeten komen.

Motivatie

En die motivatie kan in veel dingen liggen. Natuurlijk is de grootste drijfveer alle gevaren van roken bij elkaar. En de gevaren van roken liegen er niet om, kanker op verschillende manieren, hart- en vaatziekten, longziekten en ga zo maar door. Om de ‘kleine’ gevolgen van roken nog maar te verzwijgen. Zoals een lelijke huid, tandaanslag, gele vingers, geïrriteerde luchtwegen en minder geur- en smaakvermogen. Allemaal negatieve effecten van het roken.

Als je daar dan ook de sociale aspecten van roken aan toevoegt dan zou je super gemotiveerd moeten zijn om nu echt definitief te stoppenmetroken. Want de laatste jaren heb ik gemerkt dat wij rokers echt een minderheid zijn geworden. Stond je ‘vroeger’ nog lekker met een clubje te roken, tegenwoordig sta ik steeds vaker alleen buiten. Binnen roken is al helemaal in de ban gedaan en zelfs op het terras voel je je steeds meer een paria. Ook mag je op steeds minder openbare plaatsen roken, zelfs op de perrons zijn de rookpalen al verwijderd

Positieve effecten stoppen met roken

Ja Ivo, het is echt tijd dat je gaat stoppenmetroken. Geen flauwekul meer, gewoon stoppen met die slechte gewoonte. Ik moet echt tot het inzicht komen dat ik veel positieve effecten van stoppen met roken zal halen. En niet denken aan de vervelende bijwerkingen tijdens het stoppen met roken. Natuurlijk krijg ik te maken met ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken maar die duren niet oneindig. Dat is maar gedurende een korte tijd en er zijn manieren om hier mee om te gaan.

Sta liever stil bij alle positieve gevolgen van stoppen met roken. Geen naar rook stinkende kleren meer, mijn huid zal verbeteren, de tandaanslag zal verdwijnen en ik zal me (nog) fitter gaan voelen. Een betere conditie met meer lucht en uithoudingsvermogen. En ik zal me verlost voelen van de afhankelijkheid die ik voel van het roken. Als je onderweg bent plannen wanneer je weer een sigaartje op kunt steken, heb ik nog voldoende sigaren voor vandaag? Allemaal dingen waarom ik zou moeten stoppen met roken.

Financieel gewin

En dan heb ik het nog niet gehad over de financiële kant van het stoppen met roken. Want het kost me een klein fortuin per jaar, dat roken! Ik heb becijferd dat zelfs met mijn 3 sigaren per dag ik op jaarbasis toch ongeveer 650,- euro per jaar bespaar als ik stop. En van dat geld kan ik heel veel andere leuke dingen doen. Nou zou je zeggen dat geld niet de beste motivatie is, en dat is ook wel zo, maar het kan maar net het verschil maken waarom het stoppen met roken kan slagen.

Stoppen met roken hulp van The New Health Academy

Heb ik hulp nodig bij het stoppen met roken?

Natuurlijk heb ik de afgelopen 40 jaar wel eens eerder geprobeerd om te stoppen met roken, maar tot nu toe zonder veel succes. Een keer lukte het aardig maar toen was ik vergeten mijn beste vriend Jan op de hoogte te brengen. Net als ik is Jan al jaren een fervente sigarenroker! Toen ik mijn verjaardag vierde eind januari na ongeveer een maand niet roken(!) kreeg ik als cadeau van Jan een prachtig kistje met hele mooie handgemaakte sigaartjes van Hollandse bodem. En toen ging het dus weer fout, ik nam me voor er 1 per dag te roken en dat is nu ca. 20 jaar geleden en vele dozen sigaren verder!

Ik weet dan ook wel dat ik een slap karakter heb wat dat betreft. Ook kan ik altijd wel de nodige excuses vinden waarom ik rook, of waarom ik vooral niet stop met roken! Hoog in het vaandel staat de uitspraak; ‘als een mens geen ondeugden heeft komen zijn deugden ook niet goed naar voren’. Of; ‘een tevreden roker is…….’ Wat een gelul he, en alleen maar om het roken te vergoelijken! Misschien heb ik wel hulp nodig bij het stoppen met roken!

Wilskracht; Ik kan stoppen!

Misschien is het inderdaad niet verkeerd om deze keer hulp in te roepen als ik ga stoppen met roken. Maar uiteindelijk is wilskracht natuurlijk het allerbelangrijkste wat ik nodig heb. En op heel veel andere vlakken heb ik toch echt wel wilskracht die me al heel vaak geholpen heeft doelen te bereiken. Om bijvoorbeeld na het vallen weer op te staan, daar heb je wilskracht voor nodig. En opstaan heb ik al vaak moeten doen. Dus waarom dan die eigenschap niet inzetten voor het goede doel, namelijk een niet-roker worden?! Niet afvragen of je kunt stoppen, nee ferm zeggen; ‘Ik Kan Stoppen!’

Waarom stoppen met roken niet lukt

Dat zou eigenlijk geen enkel probleem moeten zijn he, maar waarom is het me dan eerder al niet gelukt om succesvol te stoppen met roken? Waarom stoppen met roken niet lukt komt denk ik doordat ik er te licht over heb gedacht. Tenslotte is het een slechte gewoonte die ik al 40 jaar heb en waarvan je dus niet zomaar even afscheid neemt. Roken is ook echt wel een soort verslaving, niet alleen psychisch maar zeker ook met fysieke verslavingskenmerken. En dus is het misschien wel goed om bij het stoppen met roken begeleiding te zoeken? Een soort stoppen met roken hulp of zo, iemand die je ook kan helpen met de effecten van het stoppen met roken proces.

Nicotine kauwgum en nicotine pleisters

Ik geloof niet zo in de artikelen die je bij de apotheek kunt kopen. ik vind nicotine pleisters onzin, ik kan er nog zoveel opplakken, zonder wilskracht geen succes. Misschien zijn nicotine pleisters geen onzin als extra hulpmiddel maar het is geen wondermiddel. En dat denk ik in zijn algemeenheid over nicotinevervangende middelen. Voor de meeste nicotine vervangende middelen geldt hetzelfde als voor de nicotine kauwgum en de nicotine pleister, onzin! Misschien moet ik meer op zoek naar professioneel hulp, coaching of zo? Een therapeut zoeken die ervaring heeft met verslavingsproblematiek is misschien een idee?

Conclusie

Mijn conclusie ik voel me fris, fit, trots en heb een positiever zelfbeeld gekregen doordat ik mijn leven niet meer laat bepalen door het roken!
Ik heb veel baat gehad aan de Hypno2 methode die mij geholpen heeft op het gebied van zelfontwikkeling van mijn verslaving.

Deze aanbieding is geldig tot 31 december

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec
Nicotine pleisters onzin

Ben je geïnteresseerd in meer heilzame online cursussen lees dan ook de Reiki online cursus van Bas Akkerman,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *