Review: Neostrada Nederland de goedkope webhoster!

En ook nog #15 Tips voor het maken van je nieuwe website

In deze Neostrada review kun je mijn ervaringen lezen over goedkope webhosting uit Lelystad maar ook mijn Neostrada opinie hoe ik vind dat hun klantenservice werkt. Wil jij weten hoe je het beste kunt starten met een website en wat daar allemaal bij komt kijken moet je zeker verder lezen. In mijn Neostrada review kom je ook meer te weten over:

 • Waar je domeinnaam registreren?
 • Domeinnaam kopen hoe werkt dat
 • Doet Neostrada Nederland wat ze beloven?
 • Is de web hosting goedkoop bij Neostrada

Inhoudsopgave

Je domeinnaam registreren bij Neostrada

Aangezien ik voor het eerst een eigen nieuwe website ga maken in WordPress om met affiliate marketing te beginnen en er niet heel veel verstand
van heb was de vraag waar ga ik beginnen met dit avontuur! Één van de eerste dingen waar ik naar op zoek moet is om mijn domeinnaam reviewlezen.nl te registreren. De naam Neostrada Nederland is via de online training van Jacko Meijaard de Affiliate Marketing Revolutie al een aantal keren voorbij gekomen. Volgens hem is Neostrada een betrouwbare partij en doen ze ook wat ze beloven. Ik kan inmiddels zeggen dat dit inderdaad klopt!

Zowel op het gebied van mogelijkheden en support is deze webhosting partij uit Lelystad een betrouwbare partij. Of het nu gaat om een domeinnaam kopen voor altijd, een totaaldomein, goedkope hosting er kan heel veel bij deze partij.

Ik wil dus bij Neostrada mijn domeinnaam registreren. Maar een domeinnaam kopen hoe werkt dat en natuurlijk wil ik een domeinnaam kopen voor altijd kan dit ook bij dit bedrijf. Dus ik ga op onderzoek en vind Neostrada via internet in Google. Het registreren van mijn domeinnaam is kinderspel. Omdat ik mijn webhosting via Marketheme laat lopen heb ik dus een domeinnaam zonder hosting nodig. En hoef ik alleen maar even te controleren of de domeinnaam reviewlezen.nl nog vrij is en zoals je zult begrijpen is dit het geval! Zo nu heb ik deze domeinnaam kunnen kopen voor altijd.

De domeinnaam kosten voor het eerste jaar zijn € 2,44 dus daar hoef je het niet voor te laten. Het gaat hier dus wel om een domeinnaam zonder hosting Neostrada hosting is ook mogelijk en ook hierin heb je keus in verschillende hosting pakketten. Maar daar kom ik verderop in deze review nog op terug. Ik kan al wel zeggen als je op zoek bent naar een goedkope webhost dan kun je hier ook terecht.

Zo nu je op de hoogte bent hoe het kopen van een domeinnaam werkt kan ik verder met mijn verhaal over wat Neostrada Nederland nog meer te bieden heeft.

Goedkope webhosting van Neostrada

Als je op zoek bent naar een goedkope webhoster kun je zeker terecht bij deze partij. Neostrada Nederland heeft verschillende soorten web hosting pakketen. Hier is keus in goedkope webhosting en meer uitgebreidere hosting pakketen.

Mijn ervaring tot nu toe met Neostrada hosting is heel goed ik heb inmiddels een andere website via deze goedkope webhost lopen. Het is belangrijk dat je voor jezelf beslist wat je verwacht van een hostingspakket. Ik heb niet voor de webhosting gekozen die het goedkoopste is omdat ik me niet wil bezig houden met het vullen van mijn website met content. En niet met de belangrijke randzaken en ik heb gemerkt dat die bij Neostrada in goede handen zijn de webhosting uit Lelystad is super goed!

Totaaldomein Neostrada
Complete webhosting pakketten om je website te bouwen en te onderhouden
Aldus Neostrada!

Neostrada hosting en meer

Zoals je in mijn Neostrada review heb kunnen lezen ben ik erg tevreden over dit bedrijf en ook de support is goed. Ik heb van de chat functie nog geen gebruik gemaakt maar mijn vragen en opmerkingen via de mail gesteld. Alle keren heb ik binnen twee uur hier een reactie op terug gekregen. Ze zijn behulpzaam en oplossingsgericht.
Naast de goedkoopste webhosting en het kopen van een domeinnaam zet ik hier nog even alles op een rij;

 • Domeinnaam registreren
 • Neostrada domeinnaam verhuizen
 • Webhosting goedkoopste
 • SSL certificaten
 • Hosting reseller
 • ssd reseller hosting
 • Managed WordPress
 • Cloudhosting
 • Zelf website maken

Naast dit alles kun je ook nog gebruik maken van de premium service hier moet je vanzelfsprekend wel extra voor betalen op No Cure No Pay basis dus word niet het verwachte resultaat behaald dan hoeft er niet betaald te worden. In de premium service zitten de volgende zaken waar je eventueel gebruik van kunt maken;

 • Verhuisservice
 • Email verhuizen
 • Malware cleanup
 • Support op afstand
 • URL wijzigen

Dit is geen pakket voor iedere ‘dienst’ waar je gebruik van wilt maken betaal je een verschillende prijs. Ik heb hier zelf nog geen gebruik van hoeven maken dus heb hier ook geen ervaring hiermee.

Neostrada Nederland

Ervaring met Neostrada tot nu is zowel met een domeinnaam zonder hosting als ook met Neostrada hosting goed te noemen. De support is goed en tot nu heb ik nog geen enkel probleem gehad met storingen op de website. Ik kan je aanraden om gebruik te maken van de diensten die ze aan bieden zowel het aanmaken van een domeinnaam gaat snel en handig en het Managed WordPress hosting pakket is goed. Als je nog meer wilt weten hoe je een website op moet starten kun je hieronder de 15 tips lezen waar ik veel aan heb gehad. Ik hoop dat het jou ook verder kan helpen in het maken van een goede website.

15 tips voor het maken van je nieuwe website met Neostrada

Ik wil je hier #15 tips meegeven bij het maken van een website ik weet zeker dat je er een aantal toe kunt passen bij het ontwikkelen van je nieuwe website. Of het nu voor een webshop is met een betaalpagina of een affiliate website.Het zijn allemaal tips die ik heb gekregen bij het bouwen van de website in samenwerking met Neostrada. Er zijn bij het bouwen van je professionele website een aantal zaken waar je op moet letten.
Tevens zijn deze tips ook van toepassing op het maken van een website voor je sport,- of hobbyclub. Als je WordPress gaat gebruiken kun je in mijn review: WordPress voor je nieuwe website nog meer informatie lezen.

1. Naam nieuwe website

Zorg ervoor dat je een pakkende originele naam hebt en hou deze naam kort en eenvoudig. Je naam moet meteen duidelijk zijn waarje website over gaat. Wat je verkoopt of welke diensten je aanbiedt.Ook is het belangrijk dat je naam zoekmachine-vriendelijk is, op die manier zul je sneller bezoekers krijgen omdat ze je makkelijker kunnen vinden.

2. Domein naam checken en kopen

Er zijn verschillende bedrijven te vinden op internet waar je een domeinnaam kunt laten registreren. 

 • Neostrada
 • Mijndomein
 • Yourhosting
 • Vimexx

Ik heb mijn domeinnaam bij Neostrada geregistreerd. Een domeinnaam is een unieke naam die alleen jij maar kunt gebruiken. Je domeinnaam is een IP-adres en bestaat uit veel nummers (bijvoorbeeld 88. 678.123.456 ) om het makkelijker te maken en om te onthouden worden deze cijfers in letters omgezet. En deze letters zijn de letters van de domeinnaam die jij opgeeft.  Even een technisch gegeven hierover is, dat het domeinnaamsysteem, ofwel DNS, dit IP-adres naar een domeinnaam vertaalt. Dus als voorbeeld: IP-adres = 88. 678.123.456 dan is je domeinnaam = bestewebsite2020

3. Welk Website programma kun je het beste kiezen?

Je hebt van tevoren al bepaalt wat je precies wilt doen met jouw website. Is het hobby-matig en wil je de ‘wereld’ laten zien en vertellen wat jij allemaal weet over modeltreinen bijvoorbeeld? Of wil je een website maken voor je hengelsportvereniging? Het kan ook zijn dat je eigengemaakte spulletjes
aan wil bieden en verkopen. Voor deze website wil je waarschijnlijk niet iedere maand hoge kosten maken. Dan kun kiezen voor een gratis website programma. Enkele voorbeelden waar je gratis een website kunt bouwen zijn Wix, Jimbo of WordPress.

Je moet er wel rekening mee houden dat deze natuurlijk minder mogelijkheden hebben in keuze van templates (Sjablonen) . En ook moet je niet teveel verwachten van support. En dat is natuurlijk begrijpelijk want voor niks gaat de zon op zeggen we wel eens. Als je een profesionlele website op wilt zetten zul je daar een website programma voor moeten kopen. Als jij bijvoorbeeld van affiliate marketing een passief inkomen mee wilt gaan verdienen moet je goed nadenken of je hier een gratis pakket voor wilt gaan gebruiken.

Het is afhankelijk hoeveel geld je eraan uit wilt geven maar de prijzen hiervoor kunnen nogal uiteen lopen op het eerste gezicht. Hou er rekening mee dat de prijs afhangt van wat men aanbiedt in het pakket. Soms zitten er weinig extra’s bij, alleen het gebruik van de hosting. Vergelijk dit niet met een duurder pakket waar de mogelijkheden bijna oneindig zijn en het online zetten van je website heel gebruiksvriendelijk werkt. En je er ook een support-team bij hebt die altijd vlot en oplossingsgericht reageren.

Wat ik dus wil zeggen is dat de pakketten vaak verschillend zijn opgebouwd en daar zit ook het prijsverschil dan weer in. Het is goed voordat je hierover beslist om ook in je omgeving na te vragen wat de ervaringen zijn van verschillende webhosting programma’s.

Mijn ervaringen;

Markethem2

Ik kan op dit moment naast mijn ervaringen met Neostrada ook mijn ervaringen delen met jou over Marketheme. Dit is een product
dat tot stand is gekomen door samenwerking van Léon Gotjé en Jacko Meijaard. Deze twee heren hebben een Nederlands WordPress thema gemaakt om zo vlot mogelijk een affiliate website te kunnen maken.Léon Gotjé is eigenaar van ElementMedia, hij houdt zich voornamelijk bezig met ontwikkelen en onderhouden van websites.

Jacco Meijaard

Jacko Meijaard is van internetsuccesgids.nl en de Affiliate Marketing Revolutie. Hij is een zeer succesvolle ondernemer op het gebied van Affiliate Marketing. Als je meer te weten wilt komen over hoe affiliate marketing in zijn werk gaat kun je dat lezen in mijn review Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Als je met Marketheme in zee gaat dan ga je voor het totaalpakket. Dit betekent dat het zeker niet goedkoop is, maar wel voldoet aan alle eisen die nodig zijn om een website succesvol te laten worden/zijn! De support is net zoals bij Neostrada heel goed te noemen, je hebt altijd binnen één uur antwoord op je vragen en ze zijn altijd oplossing gericht. Dat is wat ik heel belangrijk vind!

4. Wat is je doel met je website

Zoals eerder al geschreven; het is erg belangrijk om van tevoren te weten wat je met je website wilt bereiken. Is het gewoon hobby-matig dan heb je andere prioriteiten dan wanneer je je geld met de website wilt gaan verdienen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor verschillende doeleinden voor je website:

 • Wbshop, E-Commerce, verkopen via internet
 • Business, promoten van je ondernemeing
 • Blog, schrijven van artikelen over bijvoorbeeld lifstyle, wonen, producten
 • Forum, informatie uitwisselen over een bepaald onderwerp
 • Portfolio, laten zien welk product/ dienst je levert

5. Wie is je doelgroep

Als jij een succes van je business wilt maken, groot of klein dat maakt niet uit, dan moet je bepalen wie je doelgroep is. Als jij een product op de markt brengt heb je waarschijnlijk al in gedachten wie dat product wil gaan gebruiken. Dit hangt van verschillende zaken af.

Als jij bijvoorbeeld el-scooters wilt gaan verhuren dan moet je je de volgende vragen stellen:

 • Aan wie verhuren van de el scooter ? Senioren of toeristen
 • Waarom moet je een el scooter huren ? Je bent sneller dan op de fiets het is schoner dan de auto
 • Waarom moet de bezoeker van je website de el scooter huren ? Je kunt je snel door de stad begeven of van A naar B
 • Waarom ben je el scooters gaan verhuren ? Vanwege het milieu, sneller, makkelijker door de stad

Deze vragen kun je jezelf bij ieder product stellen zodat het duidelijk is wie jij aan wil spreken en bereiken met jouw website.

6. Simpel en duidelijk is de boodschap

Natuurlijk is het maken van een website heel persoonlijk. De één vind een drukke pagina met allemaal flitsende plaatjes en kleuren en bewegende beelden fantastisch. Terwijl de ander het liefst alleen overzichtelijke tekst wil zien. Jij wilt dat je website snel gevonden wordt en dat het merendeel van je bezoekers je website goed kan vinden. Goed in informatie, gebruik en fijn om te lezen. Dus zorg ervoor dat de boodschap die je wilt overbrengen duidelijk en simpel te vinden is op je website. Op die manier krijg je sneller bezoekers en als je iets wil verkopen ook sneller verkopen.

7.Maak de nieuwe website overzichtelijk

Je denkt misschien, is dat niet hetzelfde als simpel en duidelijk? Een beetje wel, maar wat ik hiermee bedoel is dat je er voor moet zorgen dat je een duidelijke menu structuur hebt.  Zodat je bezoeker met een zo min mogelijk aantal klikken hetgeen kan vinden wat hij/zij zoekt. Op die manier zal hij/zij langer op je website aanwezig zijn en dat is heel goed voor de ranking in Google. 

Want Google wil de beste zoekmachine van de wereld blijven dus is het er hun veel aan gelegen dat jouw bezoeker snel vind wat hij zoekt. Op die manier zul jij gaan.stijgen en hoe hoger jij staat in Google des te vaker gaat je website gevonden en bezocht worden. Iedereen blij:)!

8. Web design Trends in 2021

Net zoals in de mode of in de inrichting van je huis zijn trends ook van toepassing op het gebied van webdesign. Je kunt zoveel maken tegenwoordig dat het goed is om mee te gaan met de trends die er op dit moment zijn. Zorg er ook voor dat je website altijd up-to-date is, jij blijft toch ook niet op een website ‘hangen’ waarvan de laatste update van 2018 is. Voor nu zijn de volgende trends erg van toepassing:

 • Video's
 • Vlogg’s
 • Handgemaakte illustraties
 • Schaalbaar (mobile website)
 • Minimalisme (Less is More)

9. Gebruik afbeeldingen

Zet afbeeldingen op je website en niet alleen maar lange stukken tekst.  Gebruik het liefst ook eigen gemaakte foto’s in plaats van stockfoto’s Zorg dat het leuk en afwisselend is om op de pagina te blijven. Maak een goede mix van Tekst, afbeelding, bewegend beeld, video en bijvoorbeeld een gesproken stukje tekst.

10. Razendsnel, laad snelheid van je nieuwe website

Één van de belangrijkste zaken van je website is dat hij snel moet zijn. Ga jezelf maar na als je iets aan het zoeken bent is er niks zo vervelend als je erop moet wachten. Dan heb je al gauw de neiging om verder te gaan. Zorg dat je website snel laadt ook als er afbeeldingen of video’s op staan. Bedenk dat de gemiddelde bezoeker binnen 10 seconden beslist of ze verder willen gaan op jouw site of verder gaan naar de volgende.

11. Mobile website

Zorg ervoor dat je website ook op de mobile telefoon werkt heel veel mensen gebruiken hun smartphone voor internet. Inmiddels zijn de abonnementen op smartphones daar ook op aangepast dat dit niet meer extra kost. Dit zal in de toekomst alleen maar nog meer worden. Dat alles goed leesbaar en navigeerbaar is. Heel belangrijk. 

12. Zorg voor goede content

Je moet ervoor zorgen dat je content op je website zet. En dat is niet meer of minder dan inhoud. Deze inhoud gaat over wat jij met je website wilt doen en moet dus inhoudsvol en waardevol zijn. Uiteindelijk is het van belang dat je het doel gaat bereiken wat je gesteld hebt voor je website. Dus als jij blogs wilt schrijven over je lifestyle dan ga je daar over schrijven. Of als je  een ‘oude’ bus aan het ombouwen bent naar een camper dan kun je daarover schrijven en video’s maken.

Dit plaats je dan vervolgens op je website en daar kun je dan als je wilt ook commissies mee verdienen als je bijvoorbeeld de producten die je daarbij gebruikt aanbeveelt. Dit noemen ze ook wel affiliatie marketing. Dit zie je ook vaak bij bijvoorbeeld de digitale kranten gebeuren of de partners van bol.com of Amazon.Het is ook belangrijk om regelmatig wat op je website te plaatsen zodat je website in ‘beweging’ is. En zorg dat alles ook werkt en up-to-date is.

13. SEO

Search Engine Optimisation ofwel zoekmachine optimalisatie afgekort SEO Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen SEO! Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je website aan een aantal basis zaken moet voldoen om zo hoog mogelijk te komen in de zoekmachine. Hoe hoger jij staat hoe beter dit is voor jouw handel. Als jij snel gevonden word dan is de kans ook groter dat jij je product verkoopt. Dit gaat dan met name over organische zoekresultaten ofwel gratis bezoekers. Je hebt verschillende soorten zoekmachines:

 • Google
 • Safari
 • Bing
 • DuckDuckGo

Degene die we allemaal wel kennen is Google, het gebruik van deze zoekmachine ligt in Nederland  heel erg hoog. (ca. 95%) Google hanteert enorm veel rankingfactoren. De aantallen die ‘geroepen’ worden variëren van 200 tot wel 400 stuks. Uiteindelijk is er alleen een handjevol mensen, zij die bij Google werken, die echt weet hoeveel factoren het daadwerkelijk zijn.

Wat in ieder geval zeker bekend is zijn de categorieën:

Techniek

 • Structuur van je website
 • Gebruiksvriendelijke urls
 • Laadtijd
 • SSL- certificaat
 • Sitemap
 • Header gebruik

Autoriteit

 • Goede informatie delen
 • Meer bezoekers hierdoor
 • Meer backlinks ontvangen
 • Autoriteit word groter
 • Google zal je hiervoor belonen
 • Betere ranking

Content

 • Linkbuilding naar en van andere websites
 • Lang op jouw website blijven
 • Meerdere pagina s bezoeken

 14. SEA

Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren afgekort SEA Als je wilt kun je kiezen om advertentieruimte in te kopen om bovenin de zoekmachine te komen. Op deze manier genereer je sneller bezoekers op jouw website. Dit zijn dan echter geen organische bezoekers. (lees gratis bezoekers) Ook is het niet zo dat het altijd winstgevend is als je gaat adverteren. Dan daarbij is Google altijd gerechtigd om de advertentie in te trekken zonder opgaaf van reden. Zorg dat je helemaal op de hoogte bent als je hiermee gaat beginnen.

Dan heb je ook nog de afkorting SEM als je SEO + SEA samenvoegt krijg je SEM.  SEM = Search Engine Marketing ofwel Zoekmachine Marketing deze combinatie is niet meer weg te denken voor een bedrijf. Want je wilt een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten, want dan heb je het beste bereik en de meeste kans op verkopen. Ga jezelf maar na; hoever ga jij terug in de pagina’s van Google? Ik denk dat het vaak bij pagina 2 al stopt.

15. SSL certificaat; Secure Sockets Layer

Neostrada goedkoopste webhosting

Dit is een certificaat dat aangeeft dat je website is beveiligd. Dit word aangegeven met een slotje voor je website-naam bovenin de zoekbalk. Met SSL word vertrouwde informatie versleuteld verzonden, op deze manier kunnen je gegevens niet onderschept worden. Dit is erg belangrijk met bijvoorbeeld creditcard gegevens.

Als jouw bezoeker zeker is van een veilige omgeving om zijn gegevens achter te laten zal hij sneller overgaan tot koop. Als jouw website begint met een slotje en een https:// dan weet je bezoeker dat deze is beveiligd met een SSL certificaat.

Je kunt dit ook nog uitbreiden met een Extended Validation (EV) dan zal de naam van jouw bedrijf groen van kleur zijn. Vertrouwen uitstralen naar je bezoeker is één van de belangrijkste factoren om succesvol te worden/zijn.

Ga aan de slag!

Als je dit allemaal leest denk je misschien wat een werk allemaal. Maar ik kan je verzekeren als je er één keer mee aan de slag gaat en het stapsgewijs uitvoert het heel goed zelf te doen is. Mijn advies is wel dat als je ondernemer bent, ook een kleine ondernemer, pak je website professioneel aan het is het visite- kaartje van je bedrijf.  En denk hieraan; Gratis of goedkoop? Gaat dit in de toekomst als ik ga groeien met mijn bedrijf ook nog werken? Want als je dan moet overstappen naar een andere hosting ben je heel veel tijd kwijt.

Toen ik met mijn website begon heb ik gekozen voor Marketheme  en Neostrada om een aantal redenen waarvan ik nu ook uit ervaring kan spreken dat dit mij heel snel op weg heeft geholpen.En er allerhande technische zaken van het bouwen van een website mij uit handen zijn genomen. Deze zaken kosten heel veel tijd en die tijd steek ik liever in het schrijven van artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *