Review: Mascolori hippe schoenen voor mannen én vrouwen

Super super toffe coole schoenen!

Mascolori: hippe schoenen voor mannen én vrouwen


Ontdek de gekleurde schoenen en unieke designs van Mascolori. Als je een statement wilt maken met hippe schoenen van Nederlands design is Mascolori jouw beste keus! Gedragen door vele bekende en onbekende Nederlanders ga ook jij opvallen met de schoenen van Mascolori.
Dit jonge schoenenmerk komt van Nederlandse bodem en is ontstaan in Rotterdam.
Mascolori werd in 2011 opgericht door speelse designers met een voorliefde voor kleur.

Zij wilden een schoenencollectie samenstellen vol bijzondere herenschoenen, het liefste met een opvallende print. Met eveneens hippe namen als Croc&Roll, Gladiator en Hotel New York onderscheid Mascolori zich van alle andere hippe schoenenmerken.
De collectie is steeds verder uitgebreid, waardoor Mascolori nu ook unieke schoenen voor dames maakt en
bijpassende sokken en accessoires aanbiedt.

Kleine oplagen en de beste kwaliteit


De bijzondere schoenmode van Mascolori wordt altijd met enorm veel liefde en aandacht ontworpen. Je kunt het vergelijken met Skot Fashion die dit ook met veel zorg doet, dit kun je in mijn review lezen.
Wanneer de designers in Rotterdam het ontwerp voor een paar bijzondere herenschoenen hebben geperfectioneerd, gaan de schoenmakers in Portugal aan de slag.

Zij maken elk paar schoenen met de hand, waarbij ieder stiksel zorgvuldig wordt aangebracht. Dit vakmanschap maakt de kwaliteit van de schoenen zo goed. De oplagen zijn bovendien klein, waardoor iedere klant een exclusief paar gekleurde schoenen in zijn of haar kast heeft staan.

Een samensmelting van schoenmode en kunst


Naast de gebruikelijke designs van dit merk, zoals herenschoenen met een bloemenprint of kleurrijke schoenen voor dames, maakt het merk ook bijzondere collecties in samenwerking met kunstenaars.

Zo zijn er in het verleden samenwerkingen geweest met kunstenaars zoals Pieter Zandvliet en Edward Teeuw, maar bood ook de Markthal in Rotterdam inspiratie voor een gloednieuwe collectie.

Deze samensmelting tussen mode en kunst zorgt voor spectaculaire designs.
Zo maakt de Rotterdamse schoendesigner veterschoenen en sneakers met een print voor heren die graag kleine kunstwerkjes aan hun voeten dragen.

Mascolori
Voor een ‘andere’ sneacker moet je bij Mascolori zijn!

Stijlvolle herenschoenen met print van Mascolori


Mascolori heeft zich vanaf het eerste moment gericht op het ontwerpen van hippe schoenen voor mannen, het liefste met een spraakmakende print. Herenschoenen met een bloemenprint hebben een plek in de collectie, zoals het bijzondere Floriental design met een diepblauwe kleur en speelse textuur.

Het merk maakt ook meer ingetogen herenschoenen met print, zoals een stijlvol design gebaseerd op krokodillenleer. Mascolori biedt bovendien verschillende schoenstijlen aan, van puntschoenen tot sneakers met een print voor heren.

bijzondere herenschoenen

Kleurrijke schoenen voor dames


Tegenwoordig maakt Mascolori ook unieke schoenen voor dames, allemaal met het kleurrijke design waar dit merk bekend door is geworden.
De damescollectie is niet alleen gevuld met elegante veterschoenen, maar ook met speelse laarsjes en stijlvolle pumps.
Zo wordt iedere outfit naar een hoger niveau getild dankzij het moderne design van de Black Widow Pump,
met een prachtige glans en een diepzwarte kleur.
De schoenen worden niet alleen gemaakt met oog voor de kleur en de print, maar ook met aandacht voor comfort.
Dat maakt de designs van Mascolori nog aantrekkelijker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *