Review: i-KOOK keukens voor de beste keuken!

Review: i-KOOK keukens voor de beste keuken lees in deze review mijn ervaring voor je verder kijkt!

Voordelen bij i-Kook

 • direct de laagste prijs
 • 85% beoordeelt met 5 uit 5 sterren
 • één aanspreekpunt van A tot Z
 • Snelle levertijden

Inhoudsopgave van de review i-KOOK

Als je toe bent aan een andere keuken of je gaat verhuizen en je moet een nieuwe keuken kopen kun je de verbouwing op verschillende manieren aanpakken. Allerlei verschillende offertes aanvragen via Slimster bijvoorbeeld dat is super simpel. Maar je ‘moet’ ook zeker even kijken bij i-KOOK keukens.

Waarom een keuken kopen bij i-KOOK?

Het is altijd heel stressvol om bij een verbouwing een nieuwe keuken uit te zoeken. Of het nu voor je eigen huis is of een huurwoning of misschien een vakantie woning die je aan het opknappen bent. Even tussendoor een leuke tip, als jij een vakantiewoning in je bezit hebt kun je die vakantiewoning in de verhuur doen als jij er zelf geen gebruik van maakt. Lees in mijn bnbverhuurcursus review om hier meer over te weten te komen. Super interressant!

Vaak kom je terecht bij een keukenzaak en voel je je een beetje opgejaagd.

 • Deze aanbieding geldt alleen vandaag
 • Je moet voor het weekend beslissen dan krijgt u de apparatuur met zoveel korting
 • Als je nu beslist krijg je zoveel procent korting

Allemaal leuk en aardig maar niet fijn als je van de korting gebruik wilt maken en je dan dus maar even snel moet beslissen.Het zijn enorme bedragen waar je over praat en hoe vaak koop je nou in je leven een nieuwe keuken. Misschien twee keer in je leven en natuurlijk zijn er uitzonderingen. Maar je wil wel graag jouw droomkeuken en de prijs die jij in gedachten hebt. Heel veel zaken waar je rekening mee moet houden om de juiste beslissingen te maken. Want je wil niet als de keuken klaar is teleurgesteld zijn in het resultaat.

Bij de beste keukenzaak werken ze met een keukencoach!

Ja, heel eerlijk toen ik die naam keukencoach hoorde dacht ik ook van wat moet je daar dan mee? Wat is dit dan weer voor iets ‘moderns’? Bij de voetbal of tennis oké, voor je werk ben je er ook ook inmiddels aan gewend, maar met het kopen van een keuken niet echt. Maar in alle vestigingen van I-Kook hebben ze een keukencoach in dienst of je nou in Amsterdam of een Veendam komt het maakt niet uit.

Wij zijn dus ook aan de slag gegaan met de keukencoach Henk, en er worden geen flitsende, snelle praatjes gemaakt. Nee, met aandacht voor jou project hebben we bekeken wat onze wensen zijn. Aan welke keuken, wat voor soort apparatuur en alle andere zaken die erbij komen kijken. Ook zaken waar je zelf niet zo snel aan denkt verlichting bijvoorbeeld heel belangrijk om daar meteen rekening mee te houden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken?

Er zijn heel veel zaken waar je aan moet denken bij de aanschaf van een keuken. Allereerst gaat het erom welke uitstraling de keuken moet hebben in je huis

 • Wat voor keuken wil je kopen?
 • Wil je een keuken met een landelijke uitstraling of meer een strak design?
 • Wil je een kookeiland, inductie kookplaat of een gasfornuis?
 • Welke andere apparatuur wil je in de keuken die je gaat kopen?
 • Een keuken kopen en installeren wat zijn de kosten daarvan?

Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Maar daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met;

# Verlichting in de keuken

Het is erg belangrijk dat je voldoende licht hebt om bij te werken. En als je een open keuken hebt dan is het wel zo gezellig als je ’s avonds nog gezellig aan de keukentafel zit na te praten dat je de verlichting wat kunt dimmen. Denk ook even aan groene stroom voorziening als je toch bezig bent.

# Kookeiland

Een kookeiland is natuurlijk een droom van veel mensen in de keuken. Maar hier kleven ook nadelen aan. Een kookeiland is alleen maar mooi en functioneel als je rond het eiland ook genoeg bewegingsruimte en daarnaast ook genoeg opbergruimte hebt.

# Afzuigkap

Een afzuigkap moet niet alleen mooi zijn, hij moet vooral de kookgeuren wegnemen. Dus als je moet kiezen voor een afzuigkap ga dan voor voldoende vermogen zodat je niet alleen maar een hele mooie afzuigkap hebt hangen.

# Andere apparatuur voor de keuken

 Bij de meeste keukens zit de apparatuur erbij inbegrepen. De prijs van deze apparatuur is, omdat dit grootschalig is ingekocht, meestal erg scherp geprijsd.Als je hier wijzigingen in aanbrengt omdat je  bijvoorbeeld een stoomoven wilt kan de prijs behoorlijk oplopen dus daar moet je je goed over laten voorlichten

Advies door een keukencoach!

Wat doet de keukencoach voor jou? 

Eigenlijk is het heel simpel hij neemt samen met jou stap voor stap door wat je wensen zijn. Deze wensen gaat de keukencoach omzetten in een ontwerp en het kostenplaatje erbij. Je kunt de keuken ook gewoon zelf zetten dan is de montage gratis alles is bespreekbaar bij I-Kook. Als je binnenkomt bij een i-KOOK vestiging kijk je eerst even rond en als het jou uitkomt kan er onder het genot van een kopje koffie/thee een begin gemaakt worden met de nieuwe keuken.

Je kunt aangeven wat je in gedachten hebt, van welke kleur tot de materiaal keuze enz.enz. Dan kan er een ontwerp gemaakt worden en een kostenplaatje.Met dit alles ga je naar huis om het allemaal nog eens door te nemen en bij eventuele vragen neem je gewoon contact op met jouw coach. De keukencoach is het aanspreekpunt van A tot Z. Dus je hebt maar met één persoon bij i-KOOK te maken in het hele proces. 

Heb je vragen dan is hij/zij degene waar je contact mee hebt. Dit geldt gedurende het hele proces van het ontwerp van de keuken tot de installatie ervan. De keukencoaches van i-KOOK zijn echte vakmensen en geven een eerlijk advies. 

We beloven nooit wat we niet waar kunnen maken

De keukencoaches van i-KOOK

Ze bieden:

 • Vakkundigheid
 • Behulpzaam van A tot Z
 • Gewoon eerlijk

Wat kan i-KOOK voor jou bedrijf betekenen?

Ook op de zakelijke markt zijn ze erg actief. Zowel op het gebied van vastgoedprojecten, nieuwbouw en renovatie projecten en ook veel kleine projecten voorzien ze van goed advies en mooie keukens.

Ook hierin hebben ze drie speerpunten;

 1. Vanaf eerste afspraak tot levering vast aanspreekpunt
 2. Duitse keukens voor een scherpe prijs
 3. Snel kunnen schakelen in jouw belang

Ervaringen van klanten van i-KOOK

 Je kunt heel veel ervaringen terug vinden over i-KOOK op internet en deze zijn louter positief. Natuurlijk kan er eens wat fout gaan maar dit word dan natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Als je toe bent aan een nieuwe keuken ga dan zeker één van de i-KOOK winkels binnen om te beleven of een Keukencoach iets voor jou is!

Conclusie

Met de vele voordelen die I-Kook te bieden heeft is bij mij de Nederlandse vlag met wimpel uitgestoken:)! Ookzou ik bij een volgende keer wederom kiezen voor dit bedrijf ze doen wat ze beloven en er staat een keukencoach voor jou, die je wilt helpen bij de beste keus maken!

Ik zet hier de voordelen nog even op een rij:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *