Review: De Horeca Bazaar voor je professionele tuinfeest in 2021!

Waar is dat Feestje Hier is dat Feestje!

Review: De Horeca Bazaar voor je Professionele TuinFeest in 2021!

Is het leuk om een tuinfeest te organiseren?

Op dit moment is er van alles te krijgen op de markt om je perfecte tuinfeest professioneel aan te kleden. Wij kopen de feestgadgets bij De HorecaBazaar.

Er is ook niks leukers als het in ontvangst nemen van complimenten als je een gezellig feest hebt georganiseerd en iedereen vind het prachtig.

Wij gaan deze zomer een heerlijk ontspannen feest organiseren. Dit doen we in een weekend en dan nodigen we op zaterdagavond vrienden en familie uit om lekker te komen barbecuen en een duik te nemen in het zwembad!

Inhoudsopgave

Waar koop je de party gadgets?

Er is natuurlijk enorm veel horeca merchandise te krijgen maar waar is het leuk betaalbaar en hebben ze de ‘leukste’ spullen.

We willen het wel bij één webshop bestellen zodat we precies weten wat het allemaal gaat kosten en het niet de spuigaten uitloopt.

En zo komen we terecht bij Horeca Bazaar voor al je feestartikelen en party producten zoals ze op de website vermelden. Dat gaan we dan eens rustig bekijken.

Wie zitten er achter De Horeca Bazaar?

Dat is wel leuk om even te vermelden want dat zijn 11 enthousiastelingen die de ‘koppen’ bij elkaar hebben gestoken in 2014. Er is een grote vraag naar feestartikelen om festivals en andere evenementen aan te kunnen kleden.

En als het kan voor een betaalbare prijs. Dit is een groot succes geworden.
Wat ook een mooi onderdeel is bij De Horeca Bazaar is dat ze samenwerken met verschillende soorten dagbestedingscentra in Nederland.

Op deze manier leveren ze ook een bijdrage aan de ‘bijzondere’ mensen in onze samenleving en dat is een goede gedachte vind ik. Mooi dat ze daar ook aan denken!

Wat is er allemaal te krijgen bij De Horeca Bazaar?

Op de website is een duidelijke categorie verdeling van verschillende materialen. Op die manier ben je snel bij de categorie die jouw feest extra speciaal gaat maken.

De categorieën zijn:

 • Shotglaasjes en plastic bekers
 • Feestartikelen en partygadgets
 • Strandballen & opblaas artikelen
 • Ballonnen en overige feest decoratie
 • Lampionnnen
 • Confetti kanonnen en losse confetti
 • Glow in the dark very & SFX make-up
 • Feestdagen & Thema feesten
 • Promotionele artikelen & merchandise
 • Verhuur & verkoop special effects

Ik zal een aantal opvallende gadgets even een beetje uitlichten.

Eco kunstof bekers

Bij deze categorie kun je ook kiezen voor Eco kunstof glazen en dat is wel een beetje mijn ding. Ik ben niet zo’n enorme geitenwollen sok zullen we maar zeggen. Wat daar ook de betekenis van is.

Maar ik vind dat je toch wel ‘verplicht’ bent tegenwoordig om op wat voor manier dan ook op een goede manier met onze moeder natuur om te gaan. Dus ik probeer dat dan ook zo goed mogelijk te doen.

En dan is het fijn als je een feestje geeft en je hebt glazen nodig dat je ook Eco kunststof glazen kunt bestellen. 

Led Glow Foam sticks

Natuurlijk kun je Led Glow Foam Sticks ook bestellen bij De Horeca Bazaar dit zijn sticks die niet mogen ontbreken op jouw feest.

Ze zijn in allerlei verschillende kleuren te krijgen en ze werken op batterijen. Er zitten een bepaald aantal lampjes in, dit verschilt per lengte van de stick. Als je een stick hebt van bijvoorbeeld 48 cm dan zitten daar drie ledlampjes in.

Deze branden tussen de 6 en 8 uur, dus als je feest tot in de vroege ochtend door gaat heb je nog steeds de sfeer verlichting van het moment dat je feest is begonnen.

Je kunt zelfs als je dat zou willen je foam sticks laten bedrukken maar ik denk dat dat meer is voor de horeca merchandise

Sound activated LED armband Multicolor

De Sound activated Led armband, dat is een mond vol voor een armband. Ook weer zo’n leuke party gadget. Dit is een armband die licht geeft op de maat van de muziek. Het armbandje reageert op geluid en trillingen dus als iedereen een armbandje om heeft is dat een ware sfeermaker.

Opblaasbare instrumenten

Als je je feest wilt aan kleden met opblaas instrumenten dan ben je hier ook aan het goede adres want daar hebben ze ook een grote keus in.

Van de opblaas microfoon tot een trommel of keyboard, je kunt het hier allemaal vinden.
Maar er zijn ook nog veel andere opblaasbare artikelen te krijgen zoals strandballen of luchtbedden.

Led Balonnen

Naast normale ballonen in allerlei soorten, maten en kleuren zijn er ook Led Balonnen te krijgen.
Er zit een Led verlichting in de ballon en deze brand tot wel 15 uur.

Het is ook mogelijk om de ballonnen te vullen met helium.
Ook als je een klein feestje hebt is het leuk om een Led ballon te gebruiken, dat geeft een hele speciale sfeer.

Confetti kanon

Als je een confetti kanon op je feest wilt dan kun je die ook kopen bij De Horeca Bazaar. In allerlei soorten en maten te verkrijgen.

Het is een enorme bende naderhand maar het effect is werelds, dus dan neem je de ‘troep’ maar even op de koop toe. Je feest tenslotte niet iedere week op deze manier.

Oranje feest, Oktober feest, Gay-pride, Carnaval, Kerstfeest

Ook voor andere feesten kun je terecht bij De HorecaBazaar.

Noem het maar op, voor alle feesten is er wel iets te krijgen. Tegenwoordig word er bij ieder feest wel met speciale versiering of aankleding gewerkt. Carnavalsversiering is al vele jaren een begrip maar ook bij een Oktoberfeest of een Oranjefeest moet het thema wijs zijn aangekleed.

Voor kleding zul je zelf aan de slag moeten achter je naaimachine of bij een ander bedrijf wat feestkleding verkoopt maar verder is alles te krijgen bij de Horeca bazaar!

Dat maakt het feest tot een succes, leuke aankleding en lichtgevende gadgets. Laat dat maar aan de feestvierende Horeca Bazaar medewerkers, over die weten wel wat je nodig hebt voor een goed feest!

feestartikelen kopen

Promotionele artikelen en merchandise

Wil je een feest organiseren waar iedereen nog lang over napraat en wil je je gasten wat mee naar huis geven dan is het ook mogelijk om gadgets te bestellen met bedrukking.

Dit kan zijn een cap met een slogan of een bedrukte regenponcho omdat je misschien regen verwacht.

Maar ook rugzakjes of non woven tassen kun je laten bedrukken met je logo of Quote.

Of het nu slingers, armbandjes of kerstmutsen zijn er is volop keuze hierin. Kijk gerust eens rond op de website er staat vast en zeker iets tussen om jouw feest aan te kleden. Dat weet ik zeker.

Special effects

Als je een special effect aan je feest wilt geven dan moet je zeker eens kijken bij De Horeca Bazaar.

Zit je te denken aan een rookmachine voor je feest om de avond en nacht een special effect mee te geven dan kun je dit ook bestellen en het is nog betaalbaar ook want ze doen zaken met de grote speler op dit vlak MagicFX.

Maar ook voor mooie lichtshows en andere zaken is er genoeg keus.

Staat De Horeca Bazaar goed aangeschreven?

Het is altijd fijn als je weet dat je zaken doet met een betrouwbare partij en dat zit bij dit bedrijf wel goed. Het is duidelijk dat ze hun afspraken na komen en een goede service verlenen.

Dit is ook te lezen in alle reviews die via Kiyoh binnen komen. Dat is altijd fijn om te weten voordat je iets gaat bestellen.

En naast de ervaringen van anderen werken ze ook samen met heel veel grote partijen en dat zegt ook wel wat over dit bedrijf.

Een aantal van die bedrijven zijn;

 • Happy feelings
 • Plus
 • Omroep Brabant
 • Holland casino
 • RTL Nederland
 • Jumbo

Conclusie 

De feestartikelen zijn in huis, het feest kan beginnen! Ik weet zeker dat mijn gasten verrast zullen zijn over de sfeer en aankleding van dit feest dankzij De HorecaBazaar!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *