Review: Poets hulp Gezocht? Helpling voor een goede huishoudelijke hulp!

Review: Huishoudelijke Hulp Gezocht? Helpling voor een goede huishoudelijke hulp!

Een poets hulp via Helpling Nederland, dit is een goed schoonmaak platform. We kennen allemaal wel iemand die al jaren dezelfde particuliere huishoudelijke hulp ‘in dienst’ heeft. Vaak zijn we daar dan ook een beetje jaloers op want dat willen we allemaal. Maar waar vind je die goede particuliere huishoudelijke hulp dan?

Natuurlijk vraag je in je vrienden en kennissen-kring of ze nog een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp kennen. Maar het blijft lastig om een goede schoonmaak hulp te vinden en dan ook nog iemand die betrouwbaar is. Maar waar vind ik die goede schoonmaak hulp?

Ik heb al enkele keren eenadvertentie geplaatst met de kop “Ik zoek een hulp in de huishouding”. Tot nog toe heeft dat niets opgeleverd. Maar hoe kun je dan aan een goede betrouwbare poets hulp komen?

Ik heb Helpling gevonden, het schoonmaak platform voor het vinden van een huishoud hulp!

Lees hier alles over het zoeken van een goede huishoud hulp via Helpling in mijn review.

Inhoudsopgave

Poets hulp via Helpling

Huishoudelijke hulp gezocht voor particulier

Huishoudelijke hulp gezocht voor particulier ie een oproep die je heel vaak ziet staan in het plaatselijke suffertje, en dan zou het mooi zijn als daar een goede schoonmaakhulp op af zou komen, maar niets is minder waar.

Hier heb ik een oplossing voor gevonden door een tip van iemand anders die positief was over een schoonmaak platform. Het gaat hier over het schoonmaak platform met de naam Helpling Nederland

Helpling Nederland brengt de schoonmaak hulp die gezocht wordt bij de mensen die een huishoudelijke hulp zoeken.

Het is een platform voor huishoudelijke hulp waar jij op zoekt kunt gaan naar een particuliere schoonmaakster bij jou in de buurt.

Helpling Voor je huishoudelijke hulp

Op het moment dat ik op de website van Helpling, voor je huishoudelijke hulp kom is mij meteen duidelijk hoe één en ander in zijn werk gaat.
Het is ‘kinderlijk’ eenvoudig om jezelf aan te melden.
En er is te kiezen uit verschillende soorten opties;

# Éénmalig grote schoonmaak laten doen

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een éénmalige grote schoonmaak. Denk hierbij aan een verhuizing of omdat je geen tijd hebt om het zelf te doen. Als je nieuwe keuken is geplaatst en je even geen energie meer over hebt om alles nog schoon te maken.
Of één keer per jaar een grote schoonmaak voor heel je huis. Dan laat je een schoonmaakhulp
komen die een grote schoonmaak bij je komt doen en hier hangt dan ook een eenmalige schoonmaak prijs aan vast.

Super handig als je het huishoudelijke werk even uit kunt besteden aan een particuliere schoonmaakster.
We hebben toch bijna allemaal een hekel aan de grote schoonmaak van je huis:)!

# Huishoudelijk hulp gezocht na een operatie?

Als jij een operatie hebt ondergaan en je kunt even niet zo lekker uit de voeten dan kun je het
huishoudelijke platform Helpling ook gebruiken. Vroeger kreeg je dan vaak een schoonmaker van de thuiszorg. Maar tegenwoordig geldt kennelijk het motto; Je zoekt het zelf maar uit! Met Helpling kun je snel een poets hulp vinden bij jou in de buurt.
En dan heb je de advertentie; “hulp in de huishouding gezocht” niet meer nodig, want daarvoor kun je terecht bij Helpling.

# Helpling is er ook voor hulp met schoonmaak voor ouderen

Een schoonmaker in de thuiszorg voor ouderen is ook heel goed te regelen bij het huishoudelijke platform Helpling.
Natuurlijk wil jij voor je bejaarde vader, moeder, tante of wie dan ook een betrouwbare huishoudelijke hulp.
Je laat toch iemand in je huis en moet er wel op kunnen vertrouwen dat je een betrouwbare huishoudelijke hulp in huis neemt.

Ook hier is rekening mee gehouden bij Helpling. Al diegenen die werken als huishoudelijkehulp via het schoonmaak platform Helpling zijn gecontroleerd.
In het profiel van de zelfstandig schoonmaker(ster)  kun je de ervaringen van anderen lezen over hem of haar.
Ook is iedere huishoudelijkehulp op identiteit gecontroleerd en de meesten zijn ook in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Als jij op zoekt ben naar de opgedane ervaringen van een particuliere hulp in de huishouding dan kun je dit ook terug vinden in het profiel van de schoonmaak hulp . In het eigen profiel van de Helpling ‘poets hulp’ staan de ervaringen te lezen.

Helpling poets hulp

Via Helpling een poets hulp zoeken?

Op het moment dat ik Helpling heb gevonden ga ik ermee aan de slag om eerst een eenmalige schoonmaak voor mijn huis af te spreken. Ik denk dat ik het plezieriger vind om met een eenmalige particuliere schoonmaak te beginnen voor mijn huis en kijken of dit mij bevalt.

Ik wil natuurlijk een huishoud hulp die straks minimaal 1x in de week gaat komen maar omdat ik ook zie dat je allerlei verschillende opties hebt wil ik kijken waar ik gebruik van ga maken.

Want er kan veel bij Helpling; 1x hulp gevraagd, een grote schoonmaak laten doen, verhuis schoonmaak of meer op
structurele basis een interieurverzorgster laten komen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je de particuliere hulp in de huishouding inzet.

Met huishoudelijkwerk is het belangrijk dat het een betrouwbare goede hulp in de schoonmaak is. Mijn advies is , probeer
er minimaal twee uit. In het zoeken naar een goede schoonmaakster die goed huishoudelijk werk aflevert moet je wel tijd steken.
Met Helpling als partner is dat heel makkelijk te doen.

Hoe werkt Helpling?

Helpling als partner brengt zoekenden van particulier hulp in de huishouding en aanbieders van huishoudelijk werk bij elkaar.

Degene die op zoek is naar hulp in het huishouden of bijvoorbeeld een was hulp kan zich aan melden bij Helpling Nederland. Al diegenen die werken als particulier huishoudelijke hulp zijn gescreend aan de hand van het
geldige identiteitsbewijs, hun ervaringen als schoonmaakster en de VOG (Verklaring Goed Gedrag)!
Tevens kun je in het profiel van de schoonmaak ook reviews lezen van anderen waar zij eerder huishoudelijkwerk hebben gedaan.

Het maakt niet uit waar jij woont, Helpling Nederland is actief van Breda tot Rotterdam, Tilburg tot Zwolle en de rest van Nederland.
Er is altijd wel een interieurverzorgster werkzaam in jouw buurt.

Wanneer de schoonmaakster voor het eerst bij jou komt voor de huishoudelijke schoonmaak dan is het goed
als je er zelf ook bent om kennis te maken en e.e.a. uit te leggen hoe jij het wilt hebben.

Mocht het zo zijn dat je er geen goed gevoel bij hebt dan kun je voor de volgende boeking gewoon een andere schoonmaakhulp laten komen. 

De betaling van de huishoudelijke schoonmaak loopt via een doorlopende incassomachtiging, daar stem jij van tevoren mee in met Helpling.
De particulier huishoudelijke hulp maakt de factuur op en als hij/zij langer of korter is gebleven dan wordt dat ook aangepast.

Als de particulier hulp in de huishouding onverhoopt ziek is of niet gekomen is op de gemaakte afspraak kun je contact met Helpling opnemen en die
gaan hier dan achteraan. Dan heb je ook niet het gevoel dat je er alleen voor staat en dat is erg fijn!

Helpling poets hulp

Tarieven van Helpling

Bij aanvang van de overeenkomst met Helpling betaal je Kosten voor een eenmalige inschrijving. Hiernaast bestaan er verschillen in het uurtarief van de schoonmaaksters, dit loopt uiteen
van € 14,60 tot € 16,60. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de ervaring van de interieurverzorgsters,
welke regio je woont en dus een hulp vraagt.

Ook als er meer specialere werkzaamheden afgesproken worden kan de prijs hoger liggen.

Het is goed om de verschillende tarieven van de Helping interieurverzorgster goed van te voren te bekijken.
Dan kom je ook niet voor verrassingen te staan wel zo prettig!

Helpling Startup

Helpling, dat zijn wortels heeft in Berlijn, is in ons land in 2015 begonnen. Bij de introductie op de Nederlandse markt is Helpling als startup begonnen. Zoals meestal, en ook in het geval van de Helpling startup, is dit een manier om een nieuw bedrijf een vliegende start te geven.

Particulieren kunnen via het online schoonmaak platform eenvoudig en snel een betrouwbare schoonmaker vinden. Voor de gebruiker is er de Helping App voor smartphone of tablet. Deze Helpling App is eenvoudig down te loaden via de verschillende app-stores.

Je kunt dan eenvoudig bij Helpling inloggen. Als je bij Helpling gaat inloggen kun je de door jou gewenste dienst inhuren.
Ook kun je via de website eenvoudig contact met Helpling opnemen.

Conclusie

Na het vinden van het schoonmaak platform Helpling ben ik niet meer bang dat mijn poets hulp niet goed word gedaan.

Ik heb twee verschillende interieurverzorgsters in huis gehad en deze zijn allebei betrouwbare huishoudelijke hulpen gebleken.
Ze doen hun huishoudelijke werk goed en komen hun afspraken na. Ik ben zelfs van plan om Helpling in te zetten voor mijn vakantie verhuur woning zodat ik dit niet meer zelf hoef te doen. Dan verdien ik passief nog een extra zakcentje bij. Wil jij hier meer over weten dan moet je zeker de bnbverhuurcursus review even lezen.

Ook het contact met Helpling verloopt altijd goed dus ik ben een tevreden klant en hoop met deze review jou
ook te ‘dwingen’ om met Helpling in zee te gaan:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *