Harmonicagaas hekwerk van Naturegaas online kopen!

Veilig en makkelijk een gaasafrastering kopen bij Naturegaas!

Ben jij op zoek naar een nieuwe gaasafrastering voor je tuin? Of wil je een harmonicagaas hekwerk van Naturegaas plaatsen? Dan kun je in mijn review lezen wat ik van het bedrijf Naturegaas, dat onderdeel van ArceroMittal is, vind.

Ik heb hier een gaasafrastering gekocht deze had ik nodig om aan de voorkant van mijn tuin te plaatsen. Het harmonicagaas hekwerk van Naturegaas is precies waar ik naar op zoek ben. Als je op zoek gaat naar gaas hekwerk voor de tuin kom je al snel uit bij Naturegaas.

Voordelen van het kopen van gaas hekwerk voor de tuin bij Naturegaas

 • Compleet pakket uitkiezen is heel makkelijk (dus geen gezoek)
 • Veel keus uit verschillende soorten gaasafrastering
 • Ook voor je kippenren of schapen wei veel keus
 • In verschillende kleuren te bestellen
 • Je kunt er tuingaas maar ook dierengaas of harmonicagaas krijgen
 • Snel antwoord op gestelde vragen via mail
 • Snelle levering
gaasafrastering kopen

Inhoudsopgave

Naturegaas


En bij Naturegaas heb ik degene gevonden die we zochten! Via Naturegaas kun je harmonica hekwerk online in onderdelen een compleet pakket kopen. Bij Naturegaas verkopen ze het harmonicagaas hekwerk op rol en je kunt tuingaas per meter kopen.

Zo is er een rol tuingaas van 5 meter, een rol tuingaas van 25 meter en zelfs een rol tuingaas van 50 meter te bestellen.

En je kunt het krijgen in groen, zwart en verzinkt harmonicagaas. Het verzinkt harmonicagaas is niet van toepassing en omdat het oude tuingaas nu groen is staat en omdat we wel wat anders willen, hebben we voor tuingaas zwart gekozen.

Naturegaas voor mijn harmonicagaas hekwerk de beste partij voor mij

Een harmonicagaas hekwerk van Naturegaas kan ik je zeker aanbevelen. Ze verkopen allerlei verschillende soorten hekwerk en onderdelen. Als je op zoekt bent naar tuingaas voor je tuin ben je hier aan het goede adres.

Maar ook voor het maken van al je bouwprojecten zoals voor je kippen, vogels, konijnen of ander dierengaas kun je hier zeker terecht. Mocht je nog op zoek zijn naar goede bouwtekeningen voor allerlei verschillende projecten dan lees ook mijn review over Fred’s Bouwtekeningen even. Super handig!

Hier een kleine opsomming van wat ze allemaal verkopen;

 • Vogelgaas
 • Kippengaas
 • Volièregaas
 • Boogjesgaas
 • Koeiengaas
 • Paardengaas
 • Paddengaas
 • Schapengaas
 • Tuingaas 80 cm
 • Tuingaas 100 cm
 • Tuingaas 120 cm

Je kunt complete gaas pakketten bestellen, ik zou ze haast wel de gaasgigant noemen!

Wil jij een kippenren maken ook dan is er genoeg in het zeskant gaas maar ook in allerlei andere soorten kippengaas. Zelfs gaas van 200 centimeter hoog is bij Naturegaas online te bestellen. En je kunt er ook heel veel andere soorten vogelgaas bestellen, volièregaas om zelf je volière te bouwen bijvoorbeeld.

Welk gaas kun je kopen bij Naturegaas?


Nou ben ik specifiek op zoek naar tuingaas zwart 80 cm, zwart harmonicagaas zoals ze dat dus noemen. Ik wil mijn grasmat helemaal afzetten met tuingaas. Op termijn wil ik een gras robotmaaier kopen en dan geeft me dit een veiliger gevoel als ik zo’n duur apparaat rond laat rijden.

En na wat speurwerk kom ik dus al snel uit bij Naturegaas. Omdat ik het zelf wil gaan plaatsen en monteren wil ik het liefst een harmonicagaas pakket hebben.

Als je een compleet pakket hebt dan weet je ook dat je niks te kort komt als je aan de gang gaat. Want er niks vervelender als je aan de ‘klus’ bent en je weer in de auto moet stappen omdat het niet compleet is.

Dus met alle harmonicagaas onderdelen in één pakket ben ik meteen klaar!
Kan je van tevoren al uitrekenen om de hoeveel meter je een paal moet zetten en ook hoe je het gaashekwerk moet plaatsen.

Dus ik raad je ook aan als je harmonicagaas gaat kopen je eerst uitvogelt hoe je dit het beste kunt plaatsen. Ook is het belangrijk welke gaaswerk onderdelen je nodig hebt.

Want zoals gezegd er is niks zo vervelend als je bezig bent met het plaatsen en je gaashekwerk onderdelen te kort komt.

Hoe plaats ik een harmonica hekwerk van Naturegaas?

Nu ik weet hoeveel palen voor mijn hekwerk nodig zijn moet ik ook beslissen of ik mijn tuingaas wil spannen met een draad of een bovenbuis. Het gaat hier dan om het aan de bovenkant spanen van het tuingaas.

Om het harmonicagaas hekwerk aan elkaar te maken en het tuingaas goed te spannen doe je door het harmonicagaas te spannen met een draad. Ook het gebruik van harmonicagaas met een bovenbuis is mogelijk, dit is wel wat duurder.

Het is wel zo dat met het gebruik van een bovenbuis het er wat robuuster uitziet.

Wij hebben gekozen voor een spandraad om het tuingaas te spannen en op die manier het harmonicahekwerk aan elkaar te koppelen. Bij tuingaas van 80 cm is dit ook goed te doen.

Heb je bijvoorbeeld een hekwerk van tuingaas van 180 cm hoog dan wordt dit wel wat lastig zelf te doen. In het geval van tuingaas van 180 cm hoog zou ik een vakman aan het werk zetten.

Het is wel belangrijk om in de hoeken en aan de uiteinden de palen af te schoren en met snelbeton vast te zetten. Anders trek je je hoekpalen of de palen die op het uiteinde staan scheef als je de spandraad van het hek gaat opspannen.

Dit geldt voor al het hekwerk dus ook bij tuingaas van 80 cm, tuingaas van 100 cm en tuingaas van 120 cm. Daar moet je dus wel rekening mee houden.

Omdat wij op een groot perceel wonen hebben we een kleine 75 meter gaaswerk nodig. We bestelden aldus een rol tuingaas van 25 meter en een rol tuingaas van 50 meter. Omdat we ook nog tuingaas voor klimop wilden kopen bestelden we ook nog een rol tuingaas van 5 meter.

Voor de klimop bestelden we tuingaas in groen kleuren. Natuurlijk hadden we het totaal aan tuingaas ook per meter kunnen bestellen, maar dan krijg je een bijna niet hanteerbare zware rol thuis gestuurd. 

Gripple Torq tang

Wat een heel handig stuk gereedschap is bij dit werk is de Grille Torq tang dit is een verstelbare draadspanner. Als jij je tuingaas spannen wilt vergemakkelijken dan is dit een heel fijn stuk gereedschap. Op een vrij eenvoudige manier kun je met deze tang je tuingaas spannen.

Zeker een aanrader kijk even naar het filmpje hoe het werkt.

Wie zijn Naturegaas?

Naturegaas is een onderdeel van ArceroMittal en zoals op de website is te lezen zijn ze al meer dan 50 jaar één van de grotere spelers op de markt van draad en hekwerk. In ons land zijn ze marktleider in paardengaas in het bijzonder en dieren gaas in het algemeen.
Ze leveren aan de particulier en ook aan bedrijven op gebied van tuin-, land-, wegenbouw, spoorinfrastructuur en de industrie.

AceroMittal is de grootste staalfabrikant ter wereld en met het ontwikkelen van nieuwe PVC vrije en hoge corrosiebeschermende producten hebben ze duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Conclusie

Ik vind de website van Naturegaas een overzichtelijke website met heel veel aanbod op het gebied van afrasteringen. Ik had mijn harmonicagaas hekwerk bij Naturegaas zeer snel gevonden!

Voor vogelgaas en gaas voor je tuin of paarden, schapen of koeien hebben ze veel keus.
Ik vind de website van Naturegaas een overzichtelijke website met heel veel aanbod op het gebied van afrasteringen. Ik had mijn harmonicagaas hekwerk bij Naturegaas zeer snel gevonden!

Voor vogelgaas en gaas voor je tuin of paarden, schapen of koeien hebben ze veel keus.

Het bestellen, leveren en het afrekenen van mijn complete hekwerk pakket zijn soepel verlopen en alles was erg snel in huis. 

Ik kan dus alleen maar zeggen als je op zoek bent naar een gaasafrastering voor je tuin kijk bij deze gaasgigant er zit vast wat voor je tussen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *