Wil jij ook goedkope webteksten laten schrijven?

Ik ben op zoek gegaan naar een bureau om voor mij webteksten te laten schrijven. Ik weet dat het schrijven van goede webteksten zeer belangrijk is voor het ranken in Google. Door het laten schrijven van teksten voor mijn website door Writgo, content marketing, hoop ik zelf ook te leren hoe ik goede webteksten kan schrijven.
Als ook jij met dezelfde vragen zit als ik: Wat een informatieve tekst is? Hoe je een activerende of wervende tekst het beste kunt schrijven? En hoe ziet een SEO tekst eruit? Dan kan ik je zeker adviseren om contact te zoeken met Writgo om je website teksten te laten schrijven.

Voordelen van website teksten laten schrijven door Writgo

  • Goede webteksten
  • Schrijvers die kunnen schrijven over verschillende onderwerpen
  • Waardevolle website teksten die goed scoren in Google
  • Afspraken worden goed nagekomen
  • Betaalbare webteksten
  • Betrouwbaar
Goedkope webteksten

Inhoudsopgave

Bij een informatieve tekst weet de lezer na het lezen van je tekst het antwoord op de vraag die gesteld is. Het antwoord is in duidelijke taal weergegeven met zoveel woorden als nodig is om het antwoord helder te krijgen voor de lezer.

De tekst is ‘gemakkelijk’ leesbaar. Met de start van een goede aantrekkelijke titel, voldoende tussenkoppen, alinea’s en afbeelding(en). Probeer je lezer binnen korte tijd te ‘pakken’ anders gaat hij/zij verder op zoek!

Een goede activerende tekst zorgt ervoor dat de lezer tot actie overgaat. Ze krijgen het antwoord en een goede uitleg van het onderwerp. En omdat de tekst op een uitdagende manier en met kennis van zaken is geschreven gaat de lezer over tot het ondernemen van actie.

Dit kan zijn het aankopen van een product of contact zoeken met het bedrijf waar het artikel over is gegaan. Ook hier is de titel en de opmaak van de tekst geoptimaliseerd om de lezer te activeren tot actie. Vaak gaat de tekst ook gepaard met verschillende call to actions.

Een tekst is voor een bepaalt doel geschreven. Je hebt verschillende tekst doelen waarvan overtuigen er één van is. Als je een tekst schrijft met het doel om iemand te overtuigen dan is de tekst zo opgebouwd dat na het lezen van het artikel de lezer de mening van de schrijver deelt.

Naast overtuigen heb je ook nog teksten die als doel hebben overhalen/activeren. Een advertentie of een reclamefolder of een andere manier van reclame maken zorgen ervoor dat de lezer naar aanleiding daarvan overgehaald is om gebruik te maken van het product of de dienst die aangeboden is.

Teksten in de vorm van een studieboek, recept, nieuws maar ook een gebruiksaanwijzing zorgen ervoor de juiste informatie door te geven. Dit noemen we informatieve teksten, het doel is informeren.

Het vierde tekstdoel dat we kennen is amuseren. Je kunt hierbij denken aan korte verhalen, grapjes en boeken die op fantasie zijn gebaseerd.

Met een wervende tekst schets je een voorstelbaar beeld met details. Ook al heb jij meer te bieden als de wervende tekst zegt de lezer voelt zich geprikkeld om verder te kijken.

Wil jij weten hoe Writgo wervende webteksten schrijft kijk dan hier zeker even verder!

Goedkope website teksten laten schrijven

Met affiliate marketing beginnen en succesvol te zijn zijn een aantal zaken van cruciaal belang. Een website die gevonden wordt in Google is het allerbelangrijkst. Als je niet gevonden wordt dan blijven de bezoekers uit en dus ook de eventuele commissies die je over bepaalde producten kunt verdienen.

Naast goede seo teksten schrijven is de structuur en techniek van je website ook van grote invloed. Nou heb ik mijn website bij Marketheme onder gebracht en mijn ervaring is dat dit allemaal goed zit.

Daar komt ook nog bij dat als ik vragen heb over de techniek en structuur van mijn website deze door de support afdeling meteen worden beantwoord en eventueel opgelost.

In de komende maanden wil ik me meer gaan richten op betere seo teksten schrijven. Om op die manier meer waarde te leveren aan mijn bezoekers en makkelijker gevonden te gaan worden in Google.

Bij het plaatsen van goede content wil je dat de bezoeker die jouw website bezoekt het antwoord gaat vinden op zijn of haar vraag.

En als de bezoeker dus lang genoeg op mijn website blijft is dit voor Google een teken dat het waardevol is wat ik heb geschreven. En zo zal ik de volgende keer weer iets meer en sneller naar boven komen. Bezoeker blij en ik ook blij:)!

Tot zover is het allemaal nog niet zo moeilijk! Maar hoe schrijf je goede seo teksten om in Google gevonden te worden? En gaat dit lukken door goedkope webteksten te laten schrijven? Op zoek naar een tekstschrijver voor mijn website!

Is het slim om goedkope webteksten te laten schrijven?  

Als jij ‘goedkope webteksten laten schrijven’ intikt in Google dan komt er heel veel naar boven. Maar daarmee weet ik niet of dit ook goede seo teksten zijn en of dit ook zoekmachine technisch geschreven teksten zijn? En is het verhaal van goedkoop is duurkoop hier ook niet van toepassing?

Dus ik ben niet persé op zoek naar goedkope webteksten maar wel naar een goede informatieve tekst en ook activerende teksten.

Omdat ik meer wil leren over hoe ik het beste een webtekst kan schrijven heb ik ervoor gekozen om teksten te laten schrijven voor een nieuwe website. Op die manier kan ik zien hoe de tekstschrijver een seo tekst opbouwt en hoe snel mijn website gaat stijgen in Google.

Door verschillende soorten teksten te laten schrijven voor mijn website kom ik erachter of ikzelf goed bezig ben. Maar nog belangrijker in deze is dat ik een langdurige betrouwbare business relatie wil opbouwen!

Iemand die zowel activerende teksten, waardevolle webteksten, informatieve tekst als seo tekst kan schrijven. Waar vind je een (goedkope) tekstschrijver die je goede seo teksten kunt laten schrijven?

Neem contact op met WRITGO

OM GOEDE WEBSITE TEKSTEN
TE LATEN SCHRIJVEN
EN HOGER TE SCOREN IN GOOGLE

contact opnemen →

Teksten laten schrijven voor je website door tekstschrijver

Content marketing uitbesteden om een affiliate website te maken of om een korte blog of reclame- tekst te laten schrijven is makkelijk te vinden op internet. En daar staan ook genoeg seo tekstschrijvers tussen die goedkope webteksten kunnen schrijven. Je moet je alleen wel afvragen: Wil ik goedkope webteksten of wil ik goede seo teksten laten schrijven?

Voor mij geld dat ik graag goedkope goede seo teksten wil laten schrijven door een seo tekstschrijver voor mijn website! Maar om teksten te laten schrijven voor mijn website die uiteindelijk een verdien model ‘moet ‘gaan worden is dit iets wat aan twee kanten goed moet zijn.

Dus ben ik tot de conclusie gekomen dat als je kwaliteit wilt dit niet de hoofdprijs hoeft te kosten maar het ook niet met een goedkope ‘flut’ tekst gaat lukken.

Zoals je misschien al weet heb ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard doorlopen en ben in zijn affiliate marketing cursus de naam writgo.nl content marketing tegengekomen. Omdat Jacko Meijaard hier erg tevreden over is heb ik contact gezocht met de tekstschrijver van Writgo, Mike Schonewille.

Zoals gezegd zou dit een goede seo tekstschrijver zijn. Die zowel waardevolle webteksten als slimme teksten voor mijn website kan schrijven.

Website tekstschrijver Writgo

Vanzelfsprekend heb ik een onderwerp om een seo tekst te schrijven voor Mike Schonewille. Ik wil hem ook meer webteksten laten schrijven als het bevalt. Op die manier kan ik mijn affiliate website met goede webteksten vullen en ben ik verzekerd van goede seo teksten.

Maar zijn het eigenlijk wel goedkope webteksten van Writgo? Bij het online tekst schrijven is het vooral belangrijk dat je waarde levert aan je bezoeker. Ook moet de tekst goed opgebouwd zijn, met het gebruik van H1, H2 en H3 koppen zorg je ervoor dat Google het makkelijker kan ‘lezen’.

En ook zoekwoorddichtheid is belangrijk, maar nog belangrijker is dat je een goed leesbare tekst hebt. 

En dat zit bij de seo teksten die ik heb laten schrijven door Writgo wel goed. Ik denk dat als je goedkope webteksten wilt laten schrijven je niet bezig bent met leveren van kwaliteit aan je website.

Mijn ervaring met Writgo content marketing is, na het eerder uitproberen van verschillende andere tekstschrijvers, dat goedkoop duurkoop is. De afspraken die gemaakt zijn tussen mij en Writgo worden nagekomen. En als er hier al iets in ‘fout’ gaat dan wordt hier duidelijk over gecommuniceerd.

Het is voor mij belangrijk om te weten of Writgo betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt en ik kan zeggen dat ik tot op vandaag een positieve ervaring met ze heb. En dat er een basis is gecreëerd om hier op verder te bouwen naar een langdurige business relatie voor het schrijven van goede teksten.

website teksten laten schrijven

Starten met Writgo →

SEO webteksten laten schrijven

Mijn advies als het gaat om webteksten laten schrijven voor een website is dat je beter niet moet gaan voor de goedkoopste tekstschrijvers. Zeker als je zelf niet weet wanneer een tekst goed of niet goed is.

Een seo webtekst laten schrijven heeft alleen maar zin als je het overlaat aan mensen die zelf, met hun teksten ook, hoog in Google te vinden zijn.

Als dit niet het geval is hoe weet jij dan of de informatieve tekst die je hebt laten schrijven goed genoeg is voor jouw korte blog, reclame tekst of andere webtekst onderwerpen. Teksten laten schrijven voor je website is geen probleem om dit uit te besteden maar weet waar je je geld aan uitgeeft.

Mijn ervaring met tekstschrijver Writgo om teksten te laten schrijven is goed en ik kan je deze dan ook zeker aan bevelen. Het zijn niet de goedkoopste teksten maar wel goede webteksten voor je website en dat is zijn geld meer dan waard.

Conclusie

Goedkope webteksten, natuurlijk zijn ze te vinden maar in deze geld zeker ‘goedkoop is duurkoop’. Als je een goede wervende tekst wilt kun je er beter ook maar wat meer geld aan uitgeven. Bij Writgo ben je ervan verzekerd dat je goed geschreven webteksten krijgt aangeleverd voor een zeer reële prijs. De afspraken worden netjes nagekomen en je hoeft niet te wachten op de door jou bestelde teksten. 

SEO teksten laten schrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *