Goedkoopste elektrische auto kopen in 2021?

> 50+ Elektrische auto's op een rij!

Het is een steeds meer vertrouwd beeld, meer electrische voertuigen op de weg. Dit is natuurlijk heel goed en ik verwacht dan ook zelf binnen afzienbare tijd een kleine elektrische auto te kopen. Het leasen van een elektrische auto is ook steeds populairder, ik ga mij in alle twee eens goed verdiepen om de juiste keuze te kunnen maken. Maar wat is de goedkoopste elektrische auto? Als je deze dan ook nog eens met de groene stroom van Vattenfall kunt opladen dan rij je toch weer met een beter gevoel in je auto.

Het beleid voor de vermindering van CO-2 uitstoot van de overheid is erop gericht in 2030 alleen nog elektrische auto’s op de nieuwe markt toe te laten. En ook andere electrische voertuigen zoals elektrische motoren en elektrische bestel- en vrachtauto’s.

Moet ik een dikke portemonnee hebben om elektrisch te kunnen rijden? Wat is de goedkoopste elektrische auto? Bestaat er ook een betaalbare elektrische auto? Moet ik nu al een elektrische auto kopen of even wachten? Hoe zit het met subsidie van een elektrische auto ?
Dat zijn vragen die mij heel erg bezig houden.

En omdat ik wel eens wil weten wat nou de prijzen van de elektrische auto’s zijn ben ik op onderzoek uit gegaan. Dus hieronder vind je een overzicht van elektrische auto’s, van een betaalbare elektrische auto tot de duurste! Lees vooral ook het laatste hoofdstuk over een elektrische auto kopen met subsidie goed door!

Inhoudsopgave

Onder de goedkoopste elektrische auto vallen natuurlijk de kleinste modellen. Hou er wel rekening dat er  veel verschil is in de actieradius ofwel hoeveel kilometer je ermee kunt rijden.
Dus is een iets groter model misschien qua prijs en prestatie’s wel de goedkoopste? En wil je een elektrische auto kopen met subsidie dan is de actieradius van belang!
Kom hier alles te weten!

Dat is erg verschillend dit kan van 150 km van een eenvoudige elektrische stadswagen oplopen tot wel 300 km die een BMW i3 kan bereiken. En er zijn inmiddels ook modellen die een grotere actieradius hebben tot wel 500 km.

Meer weten over de BMW i3?

Ja, inmiddels kun je per 1 juli 2020 subsidie krijgen bij de aanschaf van een elektrische wagen.

Als je meer wilt weten lees dan zeker onderaan dit bericht verder.

Er is inmiddels veel keus in de kleinere elektrische auto’s.
Je  kunt er hier meer over lezen en bekijken.

 

 

Jazeker, kun je een elektrische auto ook leasen in plaats van kopen.Lees er meer over in mijn review goedkoopste elektrische auto leasen.

Wat is de goedkoopste elektrische auto?


Want je herkent het waarschijnlijk wel; op feestjes weet iedereen wat de beste elektrische auto van 2020 is!
Maar voor mij is het nog steeds niet echt duidelijk en blijf ik met vragen zitten zoals;

 • Wat is het bereik van een volledig elektrische auto?
 • Kun je een goedkope elektrische auto leasen?
 • Welke kleine elektrische auto zal ik kopen?
 • Kun je een elektrische auto kopen met subsidie?
 • Wat is de goedkoopste elektrische auto 2020

En omdat ik hoogstwaarschijnlijk niet de enige ben die het allemaal niet zo snel op een ‘rijtje’ kan zetten, heb ik dat even uitgezocht.
Dus ben ik wat elektrische auto’s gaan vergelijken.

Je kunt een goedkope elektrische auto kopen of leasen als particulier. Het is mogelijk subsidie te verkrijgen voor zowel het elektrische auto kopen of leasen. Lees hier meer over verderop in het bericht.
Ik ben er inmiddels wel achter dat je niet persé enorm rijk moet zijn om elektrisch te kunnen rijden:)! Dus als ik volledig geld verdien met mijn affiliate marketing business dan kan ik ook een elektrische auto rijden en dat bevalt me wel!

De goedkoopste elektrische auto koop je al voor € 20.590,-. Het is een leuke kleine elektrische stadswagen, hij past overal tussen en dat is gemakkelijk als je in een grote stad woont!

Subsidie bij aanschaf van een elektrische auto

Ik ga je hier iets meer vertellen over de mogelijkheden voor een particulier voor subsidie bij de aanschaf van een elektrische auto.

Vanaf 1 juli 2020 is het mogelijk om van de overheid een subsidie te verkrijgen bij de aanschaf of private lease van een elektrische auto. Dit is geregeld in de SEPP, ofwel de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren.
De subsidie geldt zelfs indien je een gebruikte elektrische auto koopt. Deze regeling geldt al voor auto’s die gekocht (of geleased) vanaf 4 juni 2020, de datum dat eea is gepubliceerd in de Staatscourant.

100% elektrische auto’s

Belangrijk hierbij te vermelden is dat de subsidie alleen geldt voor 100% elektrische auto’s en dus duidelijk niet voor de Plug-In hybride auto’s die op benzine en elektriciteit. Dit in verband met het feit dat deze auto’s nog steeds CO-2 uitstoten en zijn dus geen oplossing zijn voor het klimaatprobleem. In het bekende Klimaatakkoord is afgesproken dat alle nieuw verkochte auto’s in 2030 elektrisch zijn aangedreven! 

De subsidieregeling geldt tot uiterlijk 1 juli 2025! Dus ben je de komende jaren toe aan de aanschaf van een nieuwe auto overweeg dan zeker elektrisch te gaan rijden. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee! Let op de subsidiebudgetten zijn per jaar vastgesteld en zijn ook begrensd. Dus doe uw aanvraag tijdig om kans te maken op de subsidie!

De reden voor de subsidieregeling elektrische personenauto particulieren ligt in het feit dat de overheid de aanschaf van dergelijke auto’s voor de particulier aantrekkelijker wil maken. Met het feit dat er steeds meer elektrische auto’s op de markt komen wordt de markt voor nieuwe en gebruikte elektrische auto’s steeds groter. 

Hoe vraag je de subsidie aan?

Als je naar de webpagina van de Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland gaat vind je een directe link naar het aanvraagformulier. Je doet de aanvraag uiteindelijk met gebruik making van je DigiD.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie 

elektrische auto’s voor particulieren:

 • Het moet een 100% elektrische auto zijn met een minimale actieradius van 120 km
 • De catalogusprijs of oorspronkelijke nieuwprijs moet liggen tussen de 12.000 en de 45.000 euro
 • De auto is geproduceerd als elektrische auto en mag dus niet een omgebouwde auto zijn

Vervolgens gelden de volgende regels:

 • De subsidie kan pas aangevraagd worden na dat je een koop- of leaseovereenkomst hebt gesloten
 • De datum waarop de overeenkomst is leidend voor de aanvraag
 • De gekochte elektrische personenauto waarover subsidie is verstrekt staat gedurende 3 onafgebroken jaren op naam van de subsidieaanvrager.
 • Bewaar alle documenten zorgvuldig, je bent verplicht deze eventueel aan de RVO te kunnen tonen gedurende een periode van 3 jaar na tenaamstelling van het betreffende voertuig.

Veelgestelde vragen aangaande de SEPP 

 • Hoe weet ik wat de catalogusprijs is van mijn occasion?

Je kunt op de website van het RDW een overzicht van geregistreerde voertuigen zien. Ga  hiervoor naar de RDW Kentekencheck bij het tabblad Fiscaal staan de catalogusprijzen.

 • Ik heb nog geen kenteken van mijn nieuwe auto. Hoe weet ik de catalogusprijs?

De catalogusprijs van de nieuwe auto vind je terug in de brochure van de fabrikant. In een eventueel koop of leaseovereenkomst staat ook de catalogusprijs vernoemd.

 • Ik wil een nieuwe elektrische auto in het buitenland kopen en zelf invoeren, kom ik dan in aanmerking voor de subsidie?

Indien de auto aan de subsidievoorwaarden voldoet hoeft deze niet perse in nederland gekocht te zijn. Een elektrische auto is nieuw als de volgende data dezelfde zijn: – datum in het kentekenregister -de datum van eerste toelating -de datum eerste afgifte in NL en -de datum tenaamstelling

 • Kan mijn autodealer of het leasebedrijf de aanvraag voor mij doen?

Ja dat kan, je kunt iemand middels het formulier Machtiging Intermediar Subsidies machtigen om de aanvraag voor jou te doen. Je dient dit formulier gezamenlijk in te vullen. Het formulier wordt niet meegestuurd maar je dient het wel te bewaren. De gemachtigde kan hierna met zijn of haar DigiD inloggen en de aanvraag indienen.

 • Ik heb de elektrische auto van een particulier gekocht. Waarom krijg ik geen subsidie?

De regeling geldt alleen als de auto is gekocht bij een erkend autobedrijf. Dus onderlinge verkoop tussen particulieren is uitgesloten. 

 • Gelden opties wel of niet mee bij het bepalen van de catalogusprijs?

De catalogusprijs is inclusief BTW, BPM en opties die door of namens de importeur of fabrikant op de auto zijn aangebracht, voordat het kenteken is afgegeven. Alle opties die dus voor de datum eerste toelating zijn aangebracht vallen onder de catalogusprijs.

 • Hoe hoog is het subsidiebedrag voor een nieuw gekochte elektrische auto in 2021?

Mits de auto aan de eerder gestelde voorwaarden voldoet is het subsidiebedrag voor de nieuwe elektrische auto zowel bij koop als lease 4.000,-

 • Hoe hoog is het subsidiebedrag voor een gebruikte gekochte elektrische auto in 2021?

Mits de gebruikte elektrische auto voldoet aan de eerder genoemde voorwaarden is het subsidiebedrag zowel bij koop als lease 2.000,-

Bronnen voor deze tekst: rvo.nl en rdw.nl 

Andere interessante websites: anwb.nl, oplaadpalen.nl, stekkertjes.nl en laadpaal.com 


# 40 Elektrische auto’s op een rij


Renault Twingo EV

Zitplaatsen: 4 personen
Actiradius: 190 km
Verzekering en belasting: € 26,- p.m.
Energiekosten: € 0,00

Prijs: € 20.690,-

Voor een goede impressie kijk ook de video!

Citroën CZero

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 150 km
Verzekering belasting: € 28,- p.m.
Energiekosten: € 0,03

Prijs: € 22.360,-

Voor een goede impressie kijk ook even de video!

Peugeot Ion

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 150 km
Verzekering en belasting: €40,- p.m.
Energiekosten: € 0,03

Prijs: € 22.360,-

Voor een goede review over de Peugeot Ion kijk ook de video.

Seat MII Electric

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 260 km
Verzekering en belasting: € 51,- p.m.
Energiekosten: € 0,04

Prijs: € 23.400,-

Voor een goede review kijk ook deze video!

Volkswagen e-UP

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 250 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 60,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,056

€ 23.475,-

Voor een goede review van de Volkswagen e-UP

Skoda Citigo-E iV

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 260 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 28,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 23.290,-

Voor een goede review kijk ook zeker deze video!

Fiat 500E Berlina

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 150 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 34,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 23.900,-

Smart EQ FORTWO

Zitplaatsen: 2
Actieradius: 159 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 63,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 23.995,-

Als je er meer over wilt weten kijk ook even de video!

Smart EQ FORFOUR 2021

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 153 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 64,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 23.995,-

Voor een goede review kijk ook zeker even de video!

Fiat 500E

Zitplaatsen: 2
Actieradius: 180 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 37,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 24.900,-

Smart EQ ForTwo Cabrio

Zitplaatsen: 2
Actieradius: 132 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 64,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 26.995,-

MG ZS EV

Zitplaatsen: 2
Actieradius: 232 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 29.900,-

Dit zijn de goedkoopste elektrische auto ’s onder de € 30.000,- en hiermee kun je dus goedkoop elektrisch rijden. Je zult begrijpen dat deze auto’s het best tot zijn recht komen om er in en rondom de stad mee rond te rijden.

Door de grootte van deze kleine volledig elektrische auto kun je hem ook lekker overal tussen ‘proppen’ tijdens het parkeren. Dus de ideale betaalbare elektrische auto voor in de stad. Tot zover de goedkoopste elektrische auto. Nu volgt een overzicht van electrische auto’s die qua prijsstelling doorlopen tot de € 40.000,-. Dit zijn grotere auto’s die je ook goed kunt gebruiken als gezinsauto.

Door middel van de video’s kun je precies zien en horen wat de voor-, en nadelen zijn van de verschillende modellen. Bij alle modellen staat vermeld, zoals je hiervoor ook heb kunnen zien, met hoeveel personen je erin kunt zitten en wat de actieradius is. Dit zijn allemaal gegevens die over genomen zijn van de fabrikant dus die kunnen in de praktijk afwijken. Maar zoals iedereen wel weet wijkt dit ook af bij de brandstof aangedreven auto’s.

Ik heb alleen bij die auto’s de verzekering, belasting en energieverbruik gegevens vermeld die voor mij bekend waren dus bij een aantal staat dit niet vermeld.

Overzicht electrische auto’s vanaf € 30.000,- tot 40.000,-

Als jij op zoek bent naar de grotere electrische voertuigen waarmee je ook een grotere actieradius tot je beschikking hebt heb ik hier deze ook ‘even’ op een rijtje gezet.
Als je de tijd neemt om de video reviews te bekijken krijg je een heel goed beeld van de prestaties van alle verschillende modellen electrische voertuigen. Misschien vallen ze niet echt onder de categorie goedkoop elektrisch rijden, maar ja!

MG ZS EV

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 263 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: 30.985,-

Opel Corsa-E

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 300 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 38,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

€ 30.999,

Voor een goede review over de Opel Corsa-E bekijk de video ook zeker !

Opel Corsa

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 281 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 37,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 30.599,-

Fiat 500E Cabrio

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 250 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 38 ,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 31.600,-

Mazda MX-30

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 200 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 44 ,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 33.390,-

KIA e-Soul

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 452 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 82,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 33.395,-

Renault ZOE

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 327 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 41,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 33.900,-

Peugeot 208

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 289 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 39,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 33.950,-

Peugeot e-208

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 340 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,-p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 34.900,-

Opel Mokka

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 275 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,-p.m.
Energiekosten per km: € 0,08

Prijs: € 34.399,-

Nissan Leaf

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 230 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 34.140,-

Opel Ampera-E

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 423 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 76,-p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 34.149,-

Mini Cooper SE

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 231km
Verzekering/Wegenbelasting: € 38 ,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 34.900,-

Kia Niro

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 246 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 44 ,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs:€ 35.010,-

Honda E

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 220 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 43 ,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 35.440,-

Hyundai IONIQ electric

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 264 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 40,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 36.067,-

Skoda Enjaq

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 332 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 55,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 39.755-

Hyundai Kona electric

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 484 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 80,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 36.795,-

Volkswagen ID.3

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 360 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 48,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 36.780,-

Peugeot e-2008

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 264 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 43,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 38.900,-

Aiways U5

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 335 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 50,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,055

Prijs: € 39.950,-

Elektrische auto’s van € 40.000,- tot € 50.000,-

Heb je wat meer te besteden dan kun je bekijken of er hier een geschikt model tussen zit. Misschien kun je deze elektrische auto wel zakelijk kopen of leasen?

BMW i3

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 310 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 39,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 42.411,-

DS3 Crossback e-Tence

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 300 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 81,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 43.290,-

Kia e-Niro

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 455 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 51,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,03

Prijs: € 44.995,-

Nissan e-NV200 Evalia

Zitplaatsen: 5/7
Actieradius: 200 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 48,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 45.173,-

Dit is een Engelstalige video van de Nissan e-NV200 Evalia omdat dit een video is van 2020 en alle anderen zijn veel ouder:)!

Volkswagen ID4

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 400 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 58,-p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 47.340,-

Ford Mustang Mach-E

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 360 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 59,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 48.425,-

Tesla Model 3

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 530 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 82,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,06

Prijs: € 49.995,-

Lexus ux

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 268 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 55,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 49.990,-

Elektrische auto’s vanaf € 50.000,- en meer:)

Ja, vanaf hier worden de elektrische auto’s alleen maar duurder. Hier vind je dus niet de goedkoopste elektrische auto. Maar misschien geldt voor jou net als bij de vorige rubriek dat je de duurdere elektrische auto zakelijk kunt kopen of leasen?
Om de lijst toch zo compleet mogelijk te maken heb ik er toch een paar bij gezet. Het zijn stuk voor stuk bijzonder luxe elektrische auto’s.

En het is alleen al leuk om te weten wat er op de markt is. Als je het niet wilt weten dan stop je hier met verder kijken en lezen. Wil je meer lezen over een elektrische auto kopen met subsidie moet je zeker even verder lezen.

Tesla Model Y

Zitplaatsen: 7
Actieradius: 505 km
Word verwacht in 2021!

Prijs: € 56.015,-

Volvo XC40

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 340 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 65,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 58.775,-

Polestar 2

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 500 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 65,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 59.800,-

Jaguar I-PACE

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 470 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 85,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 65.990,-

BMW iX3

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 360 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 64,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 71.000,-

Audi e-tron

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 411 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 82,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: 73.900,-

Audi e-tron Sportback

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 448 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 77,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 73.900,-

Mercedes EQC

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 417 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 77,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 76.835,-

Tesla Model S

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 593 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 88,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 84.008,-

Tesla Model X

Zitplaatsen: 7
Actieradius: 487 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 82,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,05

Prijs: € 102.700,-

Porsche Taycan Sedan

Zitplaatsen: 5
Actieradius: 450 km
Verzekering/Wegenbelasting: € 120,- p.m.
Energiekosten per km: € 0,04

Prijs: € 155.291,-

Tesla Roadster

Zitplaatsen: 4
Actieradius: 970 km
Verwacht 2022!

Prijs: € 213.980,- (?)

Conclusie

Ik hoop dat dit kan gaan helpen bij het kiezen welke goedkoopste elektrische auto jij gaat kopen. Je kunt de goedkoopste elektrische auto kiezen of eentje met een groter bereik. Klein of groot maakt niet uit het is allemaal goed.
En vooral is het de toekomst, het zal niet heel lang meer gaan duren voor we echt allemaal elektrisch gaan rijden.

Ik weet nog niet welke elektrische auto ik ga kopen maar wel dat je al voor een schappelijke prijs een nieuwe elektrische auto kunt kopen.
Ook zal de tweedehands markt van elektrische auto’s steeds groter worden en op die manier wordt het voor iedereen meer betaalbaar.

Succes bij de keuze welke elektrische auto te kopen of leasen en veel stil rij plezier!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *