Review: Freds Bouwtekeningen het ULTIEME gereedschap?

Review; Freds bouwtekeningen meer dan 10.000 bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten meubels tot aan een kippenhok en veel meer!

Freds Bouwtekeningen, bespaar geld en tijd met de aanschaf van dit pakket: Vlot, Goed en Betaalbaar

Daarnaast zitten er in dit Freds Bouwtekening pakket nog heel veel andere video’s waar jij als klusser, ervaren en onervaren, heel veel aan hebt.

Het is één van de populairste en volwaardigste bouwtekening pakket dat ik ken. En het werkt duidelijk en makkelijk. Geen getob met eigen tekeningetjes die uiteindelijk niet goed zijn.

Inhoudsopgave

Het Begin van Freds Bouwtekeningen voor mij! 

Ik ben een enorm fervent klusser. Ik heb daar enorm veel plezier in en zou dit het liefst alle dagen willen doen. Van het in elkaar zetten van een tuinhek tot een kippenhok.

Maar ook mijn badkamer en mijn keuken heb ik opnieuw gerenoveerd. Inmiddels ben ik met de grote klussen nu klaar. Nou ja, ik wil eigenlijk nog een schuur(tje)  bouwen maar dat gaat iets voor het najaar worden. 

Want eerst wil ik wat steigerhouten meubelen maken. Eerst steigerhouten tuinmeubelen en als dat een beetje wil lukken dan ook nog wat steigerhouten meubelen voor binnen. 

Misschien zelfs een steigerhouten bed of zo, lijkt me heel leuk!

Goed ontwerp voor mijn loungebank

Als ik met een klus begin ben ik inmiddels, door alle ervaring, gewend om de dagen en zelfs weken ervoor internet af te speuren naar leuke ideeën.

Wat moeten we zonder dit enorme netwerk. Waar je alle ontwerpen van mede klussers kunt bewonderen. En heel vaak geven ze hun ‘geheimen’ prijs. 

Met een YouTube filmpje kun je precies zien hoe ze het gemaakt hebben.

Bij dit speuren op internet ben ik zeer regelmatig Freds Bouwtekeningen tegen gekomen.

En dan wel even verder gekeken wat dit dan precies is maar tot nu toe (nog) niks mee gedaan.

Ik weet niet waarom dat zo is gegaan want nu heb ik er ´spijt´ van dat ik Freds Bouwtekeningen niet eerder heb aangeschaft. Ik geloofde eigenlijk niet in zo’n bouwtekening pakket en al helemaal niet in >10.000 bouwtekeningen. En dan ook allemaal uitgelegd….Nee dat kan gewoon niet???

Freds Bouwtekeningen aanschaffen ja of nee?

Verder met het Steigerhouten Loungebank project. Uiteindelijk kom ik iedere keer weer terug op  Fred´s Loungebank dat is degene die het best bij mij past.

Dus ga ik me toch eens verder verdiepen in Freds Bouwtekeningen. Er zijn een aantal opmerkingen van Fred die me wel aanspreken. 

Oh ja….voor degene die nieuw zijn met Freds Bouwtekeningen, Fred is niet Fred het is een pseudoniem. Maakt dat verschil voor de aanschaf van dit product…NEE!

Waarom Fred onder een pseudoniem zijn product verkoopt op internet weet ik niet. Hij hoeft zich in ieder geval zeker niet te schamen voor zijn doe het zelf meubels.

Ik moet zeggen dat dit bij mij voor de aankoop van zijn product ook bezwaarde. Het werpt twijfels op en dat is ook een reden voor mij geweest om het niet aan te schaffen in het verleden.

Toch lees je alleen maar positieve reviews en mensen die er enorm veel plezier aan beleven om zelf allerlei dingen te maken.
Met behulp van het doe het zelf boek en de doe het zelf bouwtekeningen.

Waarom Freds Bouwtekeningen aan schaffen?

Dat zijn de volgende uitspraken van Fred;

-Niet meer uren spitten op internet naar oplossingen voor je idee of project
-Genoegen nemen met een werkbeschrijving of tekening die (eigenlijk) niet voldoet
-Incomplete plannen, afmetingen die niet kloppen of er niet bij zitten.Dus weer tijd kwijt om dit uit te zoeken

-Je mist uiteindelijk de belangrijke informatie over het project. Dus niet helpen maar promoten dus verkopen

-tekenbureau werkt je idee uit en kost heel veel geld ( ik moet eerlijk toegeven dat ik dit nog nooit gedaan heb en ook niet op het idee ben gekomen om dit te laten doen)

Aldus Fred van Freds bouwtekeningen

Je project vlot, goed en betaalbaar in elkaar zetten?

Als ik nu een project vlot kan opstarten door in de Freds Bouwtekening Downloads te zoeken naar hetgeen ik wil maken, dan ben ik dus geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar een tekening of beschrijving hoe ik het precies in elkaar moet zetten. 

Het betekent nu ook dat dit niet alleen voor mijn Loungebank is maar voor alle projecten die ik nu en in de toekomst nog wil gaan doen.

Ik kan je dus ook zeggen dat na de aanschaf ik beter en positiever aan een project begin. En het is nog niet voorgekomen dat ik in de > 10.000 bouwtekeningen een idee wat ik wil maken, niet te vinden is in dit bouwtekening pakket.

Zijn levenswerk word mijn levenswerk!

Fred heeft alles wat hij ooit heeft gemaakt uitgewerkt in een bouwtekening.

Omdat hij zo enorm gefrustreerd raakte over het zoeken en niet vinden van wat hij wilde maken.

Deze Bouwtekeningen zorgen ervoor dat jou klus-resultaten groeien tot grote hoogte. De bouwtekeningen zijn zo opgezet dat iedere doe-het-zelver ermee aan de slag kan. 

Je zaagt je materiaal op maat of je kunt dit tegenwoordig ook op maat laten zagen bij de bouwmarkt. Vervolgens ga je het materiaal in de juiste volgorde in elkaar zetten.

In het complete Doe Het Zelf Bouwtekeningen pakket is alles verzameld. Daarbij zijn er duidelijke stap-voor-stap bouwplannen om alles in elkaar te zetten.

Hier word je 100% gelukkig van als doe het zelver.

Verder met mijn Steigerhouten Loungebank

Om zeker te weten dat Freds Bouwtekeningen voor mij gaat werken kan ik eerst een gratis Freds bouwtekening downloaden. En dit is ook nog van een loungebank dus dat is mooi.
Bij deze bouwtekening zit ook nog een steigerhouten loungestoel en een steigerhouten tafel.
Eerste advies van Fred:

 • Goede voorbereidingen bij het bouwen van de Loungeset
 • Zorg dat al het materiaal aanwezig
 • Laad accuboormachine op
 • Hout en schroeven bij de hand
 • Zaag het hout op maat per set
 • Zet deze set eerst in elkaar en ga dan pas verder met de volgende set
 • Hierna krijg je advies over het schilderen van het steigerhout.

Ook staat Freds Bouwtekeningen stil bij veiligheid; gebruik handschoenen, veiligheidsschoenen en veiligheidsbril tijdens het zagen van het materiaal.

Goed dat hij dit even vermeld want niet iedere Doe-Het-Zelver is zich altijd bewust van de manier waarop hij werkt. Hierbij krijg je 5 duidelijke bouwtekeningen geleverd waar je precies ziet hoe je het in elkaar moet zetten.

Peulenschilletje?….Jazeker, een helder en duidelijk verhaal en dus heeft dit ervoor gezorgd dat ik  Freds Bouwtekeningen heb aangeschaft.

freds bouwtekeningen

Uit welke categorieën bestaat Freds Bouwtekeningen pakket?

Het zijn enorm veel categorieën waar dit pakket uit bestaat en het is haast onmogelijk om deze allemaal te vermelden. Toch wil ik je een indruk geven zodat je weet wat er in ieder geval in zit maar daarnaast zit er nog veel meer in!

Airco ombouw
Badkamer
Banken
Bar
Bbq
Bedden
Bijenkasten
Bloembakken
Bolderkar

Boomhut
Bordjes
Brievenbussen
Bruggetjes
Bureaus
Buitenkeukens
Carports
Deuren
Hekken

Houthokken
Huis
Kassen
Kerst
Keukens
Kinderkamers
Kippenhokken
Kliko ombouw
Luifel Marktkraam

Doe Het Zelf Klussers zijn allemaal hetzelfde?

Dat is natuurlijk niet zo. De ene klusser is minder secuur als de andere, of de ene klusser werkt veel netter en georganiseerder dan de ander.

Ook zal de ene klusser sneller tevreden zijn over zijn werk dan de ander. Maar uiteindelijk gaan we allemaal voor hetzelfde doel.

Het moet een beetje vlot gaan en perfect afgerond worden. Het is gewoon super fijn als je iets ziet dat je met je eigen handen kunt maken. En dat de mensen dan zeggen: Zo dat heb je mooi gemaakt!

Geloof mij, met de Bouwtekeningen van Fred gaat dit een stuk eenvoudiger en kost het zowel minder tijd als geld. En waarom dan geen gebruik maken van alle ervaring die in  Freds Bouwtekeningen is gestoken om het werk veel makkelijker te maken?

Ik ben gewoon stom geweest dat ik deze kans links heb laten liggen. Als ik hier een aantal jaar geleden al gebruik van had gemaakt dan was het allemaal een stuk ‘gezelliger’ verlopen. Voor de mensen in mijn omgeving dan!
HERKENBAAR?

Wat houd het Freds Bouwtekeningen pakket in?

 1. > 10.000 Kant- en- klare Bouwtekeningen
 2. Plannen en projecten die stap voor stap te maken zijn
 3. Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding
 4. Je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
 5. Elke bouwtekening bevat een materiaallijst
 6. Je weet precies wat je nodig hebt en hoeveel materiaal
 7. (dat scheelt je heel veel in materiaalkosten)

Geloof mij; met de materiaallijst verdien je de aanschaf van dit pakket binnen de kortste keren terug. Hoevaak heb je niet teveel materiaal gekocht of zaag je net verkeerd….Oeps weer opnieuw!!

Bonussen in Freds Bouwtekeningen pakket ter waarde van € 188,- voor de snelle beslisser GRATIS

Bonus#1

DWG & CAD Software pakket ter waarde van € 97,-
De eerste bonus die je gratis krijgt bij het pakket is het DWG & CAD software pakket. Met deze software kun je CAD bestanden openen en aanpassen. (CAD is eigenlijk het ontwerpen met behulp van de computer)

Deze software  kost normaliter € 97,- en is nu dus bij het pakket gratis inbegrepen.

Bonus #2

Steigerhouten Tuinmeubelen Gids waarde € 37,-
In deze gids vind je bouwtekeningen die zijn toegespitst op steiger- en sloophout. 
Lekker DUURZAAM met hele leuke ideeën en als je het heel leuk vind kun je de meubels eventueel gaan verkopen.

De Steigerhouten Tuinmeubelen Gids zit bij het pakket inbegrepen is dus helemaal gratis

Bonus #3

Doe-Het-Zelf-Winst
In het pakket zit ook de gratis Doe-Het-Zelf-Winst bij ter waarde van € 37,-.

Hiermee leer je om de projecten die je hebt gemaakt met winst te verkopen.

Bonus #4

Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen ter waarde van € 17,-
In dit gedeelte kun je alle bouwkundige benamingen vinden die er gebruikt worden in de bouw.

Zoals bijvoorbeeld; bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten enz.
Alle belangrijke benamingen komen aan bod.

Bonus #5

Levenslang toegang tot de gekochte tekeningen.

Ik snap als je dit allemaal leest dat je denkt dit kan allemaal niet voor die prijs van € 94,-

Maar de man achter Fred wil absoluut dat zijn pakket voor iedereen betaalbaar is.

Hij deelt gewoon graag zijn ervaringen met mede Doe-Het-Zelvers. En omdat er inmiddels al meer dan 21.000 klanten gebruik van maken kan hij het nu voor een nog betere TIJDELIJKE prijs aanbieden. 

Voor de snelle doe-het-zelf beslisser is er de 30 dagen niet goed-geld terug garantie.
Als jij binnen 30 dagen teleurgesteld bent over Freds >10.000 Bouwtekeningen dan krijg je 100% je geld terug.

Nog even de Voordelen op een rijtje:

 • Freds Bouwtekeningen pakket
 • > 10.000 Bouwtekeningen beschikbaar
 • Complete handleiding en materiaallijst ingevoegd
 • Niet meer zelf zoeken en uitvinden
 • Eenvoudige opbouw
 • Snel resultaat
 • Leven lang toegang tot >10.000 kant-en-klare bouwtekeningen
 • DWG & CAD Software pakket
 • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
 • Doe-Het-Zelf Winst
 • Direct toegang
 • Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen
 • Niet goed geld terug garantie

WIL JIJ GELD BESPAREN IN PLAATS VAN € 297,-

NU VOOR MAAR € 67,-
Freds Bouwtekeningen
Freds Bouwtekeningen

Beoordeling door AnnA,

10 apr 2020
5

Dit is voor mij het ultieme extra gereedschap, inmiddels onmisbaar!

Bespaar geld en tijd met de aanschaf van dit pakket: Vlot, Goed en Betaalbaar. Lees er alles over in mijn review.

Met de materiaallijst verdien je de aanschaf van dit pakket binnen de kortste keren terug. Hoevaak koop je niet teveel materiaal of zaag je net verkeerd?
Met de aanschaf van dit bouwtekeningen pakket is dat opgelost!

 

 • Freds Bouwtekeningen pakket
 • > 10.000 Bouwtekeningen beschikbaar
 • Complete handleiding en materiaallijst ingevoegd
 • Niet goed geld terug garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *