Wil jij een mini trampoline kopen? Kies voor Flexbounce!

9 voordelen van de Flexbounce mini trampoline [update februari 2021]


Wil jij een mini trampoline kopen? Maar weet je nog niet zeker of het de Flexbounce mini trampoline gaat worden? Dan ben je hier goed, Hier kun je mijn ervaring met deze mini trampoline lezen en ook alle voordelen ervan!

En vanwege deze voordelen heb ik hem aangeschaft ik ben super blij met de aankoop en in deze review kun je mijn ervaringen met deze mini trampoline lezen. Voor de perfecte workout en het opbouwen van mijn conditie wil ik de Flexbounce niet meer missen!

Voordelen van de Flexbounce mini trampoline

 • meer bescherming voor rug, knieën en gewrichten door zachte landing
 • met de bungee elastieken is deze trampoline meer elastisch
 • makkelijk inklapbaar neemt hierdoor weinig plaats in beslag
 • de springsteun bied veel houvast tijdens de work-out
 • weinig geluid tijdens het springen
 • weegt maar 16 kilo dat is erg fijn met het verplaatsen
 • de Flexbounce mini trampoline is uit duurzame materialen opgebouwd
 • inzetbaar vanaf 50 kilo tot 200 kilo
 • je kunt uit verschillende kleuren kiezen
Flexbounce-minitrampoline.

Waarom deze Flexbounce trampoline kopen?

Dat is natuurlijk erg persoonlijk en dit hangt ook van een aantal factoren af. Welke oefeningen wil gaan doen? Wil je er echt gebruik van maken om op te sporten? Wil je de mini trampoline alleen gebruiken om er af en toe op te bouncen?

Er zijn verschillende redenen waarom jij op zoek bent naar een trampoline. Ik heb voor deze trampoline gekozen omdat er zoveel voordelen aan zitten. En ik kan hem goed gebruiken om mijn conditie op peil te brengen en te houden. Vanwege ruimtegebrek in mijn huis heb ik voor deze inklapbare mini trampoline gekozen.

Daarnaast weegt die ook nog maar 16 kilo en kan ik hem makkelijk verplaatsen en opbergen zodat ik er niet heel de tijd tegenaan zit te kijken. Ook is het nog eens zo dat als het lekker weer is kan ik lekker in de tuin mijn training doen. Ideaal dus !

Waarom voor een Flexbounce trampoline gekozen?

Ik heb al eens gebruik gemaakt van de trampoline op de fitnessschool en dat is me heel goed bevallen. En toen een vriendin van mij zelf een Flexbounce mini trampoline aangeschafte dacht ik bij mezelf dat kan ik ook wel doen.

Het probleem bij mij is namelijk dat net als zoveel Nederlanders je een abonnement hebt op de sportschool maar altijd te weinig gaat. Ik wil dus ook thuis meer gaan doen aan mijn conditie om uiteindelijk in de toekomst het abonnement te kunnen beëindigen. Op die manier spaar ik dus ook wat geld uit wat niet goed genoeg besteed wordt vind ik!

En op deze manier kan ik mijn conditie op peil houden met een mini trampoline workout dat is perfect.

Wist je dat: met het springen op een trampoline je 500 calorieën per uur kunt verbranden

Is mini trampoline fitness goed voor je?

Het voordeel van mini trampoline fitness is dat door de verschillende oefeningen je je hele lichaam aan het werk zet. En net zoals bij het hardlopen of fietsen krijg je daar enorm veel energie voor terug na afloop.

Het is altijd ontzettend gezond om te bewegen of het nu intensief of recreatief is, dat maakt niet uit.

Voordelen voor lichaam en geest

 • je spieren worden sterker
 • je krijgt een betere balans
 • zorgt voor een betere lichaamshouding
 • je krijgt een betere conditie
 • je word flexibeler
 • meer leningheid door het gebruik van al je spieren
 • bewegen is goed voor lichaam en geest
flexbounce-roze-mini-trampoline

Wist je dat bij het trampoline springen alle kleppen van je lymfatische systeem open gaan en op deze manier alles goed kan door stromen. Bij een Mini trampoline workout worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Door de endorfine die vrij komt bij het mini trampoline springen en ook bij het bouncen voel je je na de training nog fijner en positiever. Er zijn heel veel verschillende mini trampoline oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Zoek maar eens naar een YouTube filmpje met mini trampoline oefeningen en er gaat een wereld voor je open!

Conclusie

De Flexbounce mini trampoline is een echte aanrader als je van springen houdt. Ik ben er nog iedere keer blij mee als ik bezig ben met mijn training. Ik hoop dat deze review je verder helpt om de juiste keuze te maken voor jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *