Review: Met Chantal Vermeer Teken Je Toekomst

Review: Met de Draw Your Dream Life van Chantal Vermeer ofwel Teken Je Toekomst In #4 stappen positieve grip op je leven krijgen!

Teken je Toekomst; Hoe ziet je leven er nu uit en daarna ?

Heb je net als ik het idee dat het allemaal rennen en vliegen is. Van de ochtend tot de avond, week in week uit.
Ook nu weer geen tijd hebben voor de zaken die OOK belangrijk zijn voor jou! Maar ook deze dag weer geen tijd voor gemaakt of weer geen tijd voor gehad. 

Lig je s´avonds in bed en komen wederom dezelfde vragen naar boven; Wil ik dit de komende jaren ook nog op deze manier blijven doen? Hoe moet ik dit allemaal volhouden? 

Dit is een uitgebreide training die mij weer terug in balans heeft gebracht, wat ik heb geleerd van Chantal Vermeer in de Draw your dream life academy;

 • Meer vertrouwen gekregen
 • Vrolijker in het leven
 • Makkelijker in keuzes kunnen maken
 • Ik ervaar meer vrijheid
 • Ik heb meer begrip voor andere mensen
 • Focus alleen nog op belangrijke zaken voor mij
 • Weet nu welke kant ik op wil
 • Nu bepaal ik zelf
 • Ben nu in staat om anderen beter te helpen
 • Begrijp mezelf beter
 • Ik heb meer inzicht in de zeven rechten

Chantal Vermeer en Teken je Toekomst!

Ben je ook voortdurend moe. Moe van het nadenken hoe je jouw situatie overzichtelijker kan maken. Even tijd voor jezelf nemen. Je wilt erachter komen waar je nu staat en wat je wilt.

Of je hebt er allerlei ideeën over maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Dit is dan zeker iets voor jou!  Draw Your Dream Life Academy van Chantal Vermeer.

Even bij het begin beginnen. Alles wat je hierboven hebt gelezen, dat was mijn leven. Ik wist dat er iets moest veranderen maar hoe ga je dat aanpakken als je in deze Rat Race zit.

Ik wist ook niet hoe ik dat moest aanpakken tot ik de Draw Your Dream Life Academy van Chantal Vermeer tegen ben gekomen.

Denk nou niet meteen;  Ik ga dus echt geen kleurplaatjes kleuren, want ik kan helemaal niet tekenen!

Waar het op de Draw Your Dream Life Academy vooral om gaat is dat er weer vrijheid in je geest gecreëerd gaat worden. En hierdoor ontstaat er meer duidelijkheid in je geest. En zo ontstaat er meteen ook weer geloof in alle mogelijkheden die er voor jou zijn. En die ga je dan ook weer gebruiken. Ze zijn er altijd geweest maar door het ‘hoog houden van al die ballen’ heb je ze niet meer gezien.

# Er gaan goede dingen gebeuren

En door deze training ga je ze weer zien, en zeker nog de vele andere mogelijkheden die er dan komen.
En je gaat ze ook gebruiken.

Je gaat weer meer energie ervaren je bent beter in staat om je grenzen aan te geven. Je gaat er voor zorgen dat je weer in vrijheid gaat leven. Op dezelfde manier als toen je jong was.

Investeren in jezelf; Draw Your Dream Life training van Chantal Vermeer ?

Allereerst is het erg belangrijk dat je open staat voor de woorden als chakra en persoonlijke ontwikkeling. Heb je hier niks mee en ben je ook niet bereid om hier voor open te staan. Dan is dit zonde van de tijd! Waarmee je jezelf volgens mij vreselijk tekort doet.

Je moet een positieve levensinstelling hebben. Dus zeker niet altijd beren op de weg zien. Denken in mogelijkheden niet in onmogelijkheden.

Ben je er aan toe om naar een nieuwe fase in je leven te gaan dan is dit absoluut iets voor jou.  Het heeft mij naast de online reiki cursus van Bas Akkerman zeker verder geholpen.

Maar denk er niet te makkelijk over; voor niks gaat de zon op zeggen ze wel eens. Als je in deze Draw Your Dream Life training stapt ga er voor 100% voor want alleen dan helpt het jou verder naar een positieve levens instelling.Het is een programma waar je ook echt wat voor moet doen, het gaat niet vanzelf.

Natuurlijk mag je sceptisch zijn maar het feit dat je al zover bent in mijn review betekent misschien wel dat jij er iets in ziet. Dit kan mij naar een volgend level helpen in mijn leven. Het is de investering meer dan waard.

You can’t help someone else unless you’ve helped yourself first!

Chantal Vermeer
Vrouw met haar handen vooruit gestoken met een papiertje met een getekend potlood erop.

Wat houd de Teken je toekomst training in?

In een  6 maanden groepsprogramma ga je aan het werk met jouw leven.
Op alle gebieden van je leven:

 • Wat zijn je overtuigingen?
 • Wat zou je allerliefste willen?
 • Waarom zou je dit willen?
 • Wat moet jij doen om daar te komen?

Wat krijg je nog meer:

 • Je krijgt 2 maal per maand een les in je mailbox
 • Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je de lessen volgt
 • Levenslang toegang tot de training
 • Investering in jezelf verdient zich altijd terug

Wie is Chantal Vermeer van Teken je Toekomst?

Draw your dream life Chantal Vermeer

Chantal Vermeer is illustrator, trainer zakelijk Tekenen, oprichter van de online Teken je Toekomst academie en eigenaar van ShirtsbyChantal. Zoals je kunt lezen een veelzijdig talent. Het is een positief mens die als de zaken niet gaan zoals ze zou willen ze deze altijd op een positieve manier kan wenden. 

Omdat ‘dicht bij zichzelf blijven’ een lijfspreuk is van Chantal.  

Met haar eigen bedrijf als retailer en importeur is ze heel succesvol. Mede omdat ze ‘out of the box‘ onderneemt en haar marges goed in de gaten houd. Ook met het bezoeken van de klanten genereert ze veel bekendheid. De Sociale media was toen nog niet van toepassing. Dit was er simpelweg nog niet op de manier zoals we dat nu gebruiken.

Uiteindelijk gaat ze meer haar interesses volgen en combineert ze haar illustraties die ze tekent met fashion. En hier bereikt ze razend snel ‘tout’ bekend Nederland mee. 

Hier was ze heel blij mee natuurlijk maar het brengt haar soms ook in onzekerheid. Hoelang vinden mensen dit leuk? Ben ik wel goed genoeg? enz.enz.

Daarom blijft ze altijd dicht bij haarzelf. Ze wil mooie, leuke illustraties maken die mensen energie geven. Betrouwbaarheid vindt Chantal ook erg belangrijk.

Ook op zakelijke dienstverlening heeft Chantal Vermeer haar strepen verdiend: zo heeft zij verschillende soorten trainingen in haar portefeuille zitten. Dit alles op het gebied van tekenen, je kunt hier denken aan bedrijven die grote veranderingen door maken door middel van groei, nieuw seizoen, nieuw team of verhuizing.

Inmiddels heeft ze ook een boek geschreven, How to Draw Your Dream Life.
Via haar website Chantal Vermeer kun je dit boek bestellen. 

Zoals je kunt lezen een veelzijdig gelukkig mens!

Teken je toekomst Chantal Vermeer

Natuurlijk ook een Bonus bij deze Draw Your Dream Life Academy!

 • Elke maand de Dream Life Brief met heel veel info over
 • Gezondheid
 • Zelfcare
 • Inzichten
 • Nergens te koop lekker ouderwets in je brievenbus!

Deep Dive

De 4 pijlers van de Draw Your Dream Life Academy training

 • Heb een SUPER duidelijke visie op al je levensgebieden
 • Stel je doelen op deze levensvisie
 • Stel je gewoontes op deze levens doelen
 • Elke maand meten is weten

Ook worden de volgende thema’s behandeld; Thema 1; Wie ben jij?
2: Regenboog Kleuren en Emoties
3: Sta jij op je Plek?
4: Waar sta jij Nu?
5: Waar wil je naar Toe?
6: Stoppen, Starten en Doorgaan

Conclusie

Jij bent de investering meer dan waard. Twijfel niet langer want Chantal helpt jou om positief bezig te zijn met je leven!
En uiteindelijk willen we dat allemaal, energie overhouden om ook anderen mensen op een positieve manier verder te helpen.

Ben jij bezig met zelfontwikkeling dan kan ik je de online training van Frank de Moei Blijvend Zelfvertrouwen ook aanraden. Lees er alles over on mijn review →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *