Review: BNBverhuurcursus, beginnen met verhuur vakantiewoningen zonder geld?

Financiële vrijheid, passieve inkomsten en een 'zorgeloze' toekomst?

Kan ik geld verdienen met het verhuren van vakantiewoningen? Is een vakantiewoning verhuren rendabel? Hoeveel geld heb ik nodig om hier een goed businessmodel van te maken zodat ik financiële vrijheid heb? Kan ik met het verhuren van een vakantie huis een passief inkomen creëren? Allemaal vragen die beantwoord worden in de BNBverhuurcursus 2.0 lees mijn ervaringen in deze review!

Wat heb ik geleerd van de Bnbverhuurcurcus

 • Hoe je zonder eigen geld extra geld kunt verdienen
 • Dat het doen van marktonderzoek belangrijk is
 • Hoe je op verschillende manieren geld kunt besparen bij het adverteren
 • Hoe je het rendement van een vakantiewoning berekend
 • Hoe je een mooie presentatie van je vakantiewoning maakt
 • Out of the box denken; zeker in het afgelopen jaar heel belangrijk is
bnbverhuurcursus

Financiële vrijheid, passieve inkomsten en een ‘zorgeloze’ toekomst? Wie wil dit nou niet? Als dit jou aanspreekt dan moet je hier zeker even verder lezen! In deze BNBverhuurcursus leer je om een passief inkomen te genereren met vastgoed. En in deze review kun je mijn ervaring lezen maar voor je verder gaat kan ik je dit GRATIS E-book zeker aanraden. Dan kom ook jij erachter of vakantiewoningen verhuren iets voor je is!

Review inhoudsopgave

Samenvatting van deze review:

bnnbverhuurcursus

Wil jij semi-passief geld verdienen met de verhuur van onroerend goed als vakantiewoning dan moet
je zeker de BNBverhuurcursus 2.0 gaan volgen! Ik heb hierin geleerd hoe een goed marktonderzoek te doen,
hoe je de woning het beste kunt inrichten en presenteert op foto’s.

Ook weet ik nu hoe je op de verschillende verhuur platformen zoals booking.com, Airbnb enz bovenaan
kunt komen te staan. Middels video’s, tekstbestanden, checklists leer je hoe je een verhuur business
op kunt bouwen en zo financiële vrijheid met passieve inkomsten kunt bewerkstelligen.

Nikki Koppedraaier en Priscilla Jansma verdienen al sinds 2007
hun geld hiermee en hebben al hun ervaringen in deze cursus gebundeld.

Mijn advies; Start eerst met het GRATIS webinar van Nikki Koppedraaier!

Alle pluspunten op een rij

 • Zonder eigen geld toch extra geld verdienen,

Dat klinkt een beetje raar natuurlijk maar door de BNBverhuurcursus kom je tot hele andere inzichten. Het is een helder verhaal zonder dat je in het ‘bekende’ grijze gebied aan de slag gaat. In de cursus leer je stap voor stap hoe je dit aan kunt pakken en voorziet de cursus in allerlei verschillende tools en tips om uiteindelijk te kunnen starten om een passief inkomen met vastgoed te verdienen.

 • Goed marktonderzoek doen is erg belangrijk!

In de online cursus krijg je een hele goede uitleg hoe je dit kunt doen. Hoe je een vakantiewoning gaat zoeken en verhuren. Ook het rendement van een vakantiewoning berekenen word duidelijk uitgelegd. Welke kosten heb je met het vakantiehuis op wat voor locatie en nog veel meer.
En dat betreft niet alleen Nederland, nee, dit kan ook buiten de grenzen; Spanje, Italië, Portugal, Curaçao where ever! In de toekomst gaat er nog veel meer bijgevoegd worden in de BNBverhuurcursus 2.0. Nikki en Priscilla willen met het business-model wereldwijd!

 • Veel geld besparen door niet alleen bij booking.com en Airbnb te adverteren.

De commissies die de verschillende platformen gebruiken lopen enorm uiteen. In de BNBverhuurcursus 2.0  krijg je uitleg hoe je zo min mogelijk geld kwijt bent aan commissies. En geloof mij als jij meerdere huizen in de vakantieverhuur hebt dan lopen deze bedragen nogal op! Je krijgt antwoord op allerlei vragen zoals; Is een vakantiewoning verhuren wel rendabel? en wat moet ik investeren in een vakantiewoning om de vakantiewoning rendabel te verhuren.

 • Goed presenteren van vakantiewoning;

natuurlijk een kussentje, kaarsje en een goed opgemaakt bed is vanzelfsprekend maar Priscilla geeft enorm veel tips hoe jij met eenvoudige dingen je vakantiewoning nog beter uit laat komen. Hoe jij de beste foto’s maakt om je vakantiewoning goed over te laten komen bijvoorbeeld.

 • Out of the box te denken;

Misschien wel het belangrijkste; er komen heel veel meer ideeën naar voren waar jij misschien nog helemaal niet over hebt nagedacht. Denk hierbij aan een goede video opnemen van je vakantiewoning bijvoorbeeld.

Wil je meer leren over het maken van goede video’s dan kun je zeker terecht bij Noor Janmaat van Verdienen met Video. Ik kan zeggen dat het voor mij een hele inspirerende cursus is geweest die je nieuwe inzichten geeft in wat er allemaal mogelijk is met de vakantieverhuur van onroerend goed.Hoe je met het investeren met weinig geld een huis recreatief kunt verhuren.

Met tips om ook extra geld te verdienen zoals bijvoorbeeld een arrangement aan bieden aan je gasten, samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers. Natuurlijk kun je niet met alle ideeën iets maar je wordt erdoor geprikkeld en zo komen er bij jezelf ook meer ideeën naar boven die van toepassing kunnen zijn op jouw situatie. En dat je zonder een website te maken voor verhuur van een vakantiewoning een slim passief inkomen kunt opbouwen.

Beginnen in vastgoed zonder geld

Als jij serieus denkt om op een semi-passieve manier je geld te kunnen verdienen dan kan ik alleen maar zeggen start met deze BNBverhuurcursus 2.0. Dit zijn twee mensen die deze cursus uit eigen ervaring en kennis hebben opgebouwd.

Ze doen dit al sinds 2007, eerst op kleine schaal en ze zijn de laatste jaren enorm gegroeid. En zelfs in de tijd van Corona hebben ze geen gebruik hoeven maken van steun van de overheid. Ook dit hoor je allemaal in deze training!

Het is een overzichtelijke online cursus die stap voor stap uitlegt hoe jij meerdere (huur)woningen in de markt kunt zetten als vakantie woning. Zonder dat die woningen persé jouw eigendom zijn! Als je deze training hebt doorlopen kun je beginnen in vastgoed zonder geld!

Wil jij leren om een huis recreatief te verhuren zonder dat je daar zelf een website; ‘Verhuur vakantiewoning’ voor moet maken en zonder grote investeringen dan is dit zeker iets voor jou. Als je hier een serieuze business van maakt kun je goed geld verdienen.

Door gedegen marktonderzoek, inrichting van het huis en voor het schoonmaken bijvoorbeeld gebruik maken van de start-up Helpling. en het gebruik maken van de verschillende platforms om je vakantiewoning op te presenteren, wordt er uitgelegd hoe jij op de beste manier een 90% bezettingsgraad kunt krijgen. En naast dat alles nog een heleboel extra geld verdienen tips om een doorlopend inkomen te verdienen..

En NEE, dit gaat niet vanzelf, je zult er in het begin hard aan moeten werken om e.e.a. van de grond te krijgen. Dus als je je niet wilt inspannen en geen full commitment kunt opbrengen hoef je niet verder te lezen want dan is dit niet echt iets voor jou.

Inhoud van de cursus ziet er als volgt uit:

 • Mindset & Persoonlijke ontwikkelingen
 • Hoe starten met BNBverhuur
 • Achter de schermen bij Beachhousses rentals
 • Platform inrichten
 • Woning gereed maken
 • Verhuren
 • Verschillende platformen
 • Tips & Tricks
 • BNBverhuurcursus documenten
 • Casestudies
 • Minicursus BNBverhuur
 • Out of the Box
 • Live calls
 • Marktonderzoek Buitenland
 • Interview belangrijke spelers op de markt

Interesse maar ook twijfels? Volg dan eerst de GRATIS online training, deze duurt anderhalf uur en hier legt Nikki Koppedraaier je haarfijn uit wat je kunt leren in de BNBverhuurcursus 2.0. Ook zie en hoor je hoe jij de eerste stappen kunt gaan zetten om hierin te starten! Raad ik zeker aan, heb ik ook gedaan!!

Semi passief inkomen genereren met vastgoed?

Je kunt als jij zelf op vakantie gaat je huis natuurlijk net zo makkelijk verhuren aan een ander. Zorg dat je persoonlijke spullen achter slot en grendel zitten zodat daar niemand bij kan!Op die manier is jou vakantie ook betaald. Lekker toch!

En inmiddels zijn er al veel meer mensen die dat doen en zijn er zelfs al platformen voor opgericht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huizenruil. Dan ruil je jouw huis in de vakantie met een andere huizenbezitter. Iedereen blij, je krijgt er een mooie herinnering voor terug!

Maar je kunt hier ook op een andere manier mee omgaan en dat leer je in de BNBverhuurcursus 2.0. Even in het kort; je hebt een tweede woning tot je beschikking, huur of koop dat maakt niet uit! Die woning ga je verhuren als vakantiewoning! Je kunt ook een huis kopen en die direct verhuren als vakantiewoning en om je rendement op de vakantiewoning te kunnen bereken moet je wel een goed marktonderzoek uitvoeren.

Klinkt simpel en…..dat is het ook!

Je kunt daarnaast ook zelf investeren in een vakantiewoning, of je gaat een chalet kopen en verhuren. Er zijn heel veel mogelijkheden om een vakantiewoning te kopen en direct te verhuren en dit rendabel te maken. En met deze online cursus leer je hoe jij ernaartoe kunt werken om een 90% bezettingsgraad te krijgen en een semi-passief inkomen te genereren met het verhuren van vakantiewoningen.

En je zult begrijpen dat het rendement op het verhuren van een vakantiehuis groter is dan in de reguliere verhuur. Alleen moet je hier dan wel een goed businessplan voor maken en met deze training leer je hoe je dat ‘moet’ doen.

Als nog meer wilt weten over het verdienen van een passief inkomen dan kun je ook mijn affiliate ervaringen lezen op die manier kun je geld verdienen met interent ook een mooi verdienmodel!

Vakantiewoning verhuren rendabel

Duidelijk verhaal in de cursus je moet er in het begin hard voor werken om de verhuur van vakantiewoning(en) rendabel te maken. Geen Reken je rijk show? Dat is het dus niet, zegt Nikki Koppedraaier

Er gaat een gedegen marktonderzoek aan vooraf; er komen verschillende soorten ‘lijstjes’ naar voren die je allemaal door moet lopen voordat je naar het volgende ‘level’ schakelt. Op die manier werk jij op een goede basis naar een semi-passief inkomen.

Alles moet goed op orde zijn je leert om een reglement op te stellen voor de verhuur van een vakantiewoning er komt een voorbeeld voorbij voor een informatiemap van een vakantiehuis. En natuurlijk ontbreken de vakantiehuis verhuur tips ook niet.

Het klinkt allemaal erg mooi en dat is het ook als je in deze business aan de slag wilt gaan. In deze BNBverhuurcursus krijg je alles te zien en te horen van Nikki Koppedraaier en Priscilla Jansma. Van het begin tot waar ze nu staan, ze vertellen hun fouten die ze gemaakt hebben in hun ‘journey’ en de leuke en minder leuke dingen die ze hebben meegemaakt.

En zoals ik al eerder heb gezegd, maak gebruik van de GRATIS online training (heb ik ook gedaan!) alleen daar steek je al heel veel van op en geeft je meer vertrouwen om de BNBverhuurcursus 2.0 ook uiteindelijk aan te schaffen!

Vakantiewoning verhuren rendabel maken daar wil ik meer over weten →

Wie zit er achter de bnbverhuurcursus 2.0 ?

Nikki & Priscilla zijn de ondernemers die deze cursus hebben ontwikkeld. Zij zijn sinds 2007 bezig met het verhuren van huizen. Nikki (ex-marinier) is opgegroeid in Egmond aan Zee en is van huis uit gewend dat het ‘vakantiehuis’ achter hun woonhuis als vakantiewoning verhuurd wordt. Met name de Duitse toerist weet Egmond aan Zee goed te vinden.

Als Nikki later op uitzending is voor zijn werk verhuurd hij dan ook tijdens zijn afwezigheid, zijn eigen appartement. Op die manier creëert hij naast zijn vaste maandelijkse inkomen nog een extra inkomen en in is hij al financiële vrijheid met vastgoed aan het creëren:)!

Als Priscilla in zijn leven komt gaan ze samen verder om het passief inkomen meer te laten groeien. Als ze hun eigen droomplek hebben gevonden in Egmond aan Zee, met natuurlijk een vakantiewoning in de tuin, worden zowel het appartement van Nikki als die van Priscilla in de vakantieverhuur gedaan.

Inmiddels hebben er meer familie en vrienden ‘lucht’ gekregen hoe goed dit gaat en vragen hulp aan Nikki en Priscilla. En daar hebben zij hun ervaringen en deskundigheid mee gedeeld. Tenslotte hebben ze nu ook al sinds 2007 een goedlopende business hierin.

En zo is het nieuwe idee geboren om al hun deskundigheid en ervaring om te zetten in een online cursus. Op die manier kunnen mensen, die hier interesse in hebben, alle tricks en tips leren hoe zij hun vakantiewoning het beste kunnen verhuren.

Door de hele Corona situatie komt letterlijk de tijd om dit plan van de online cursus ook daadwerkelijk om te zetten in actie.
En zo is de BNBverhuurcursus 2.0 een feit, om jou ook alles te leren over financiële vrijheid, passieve inkomsten en een zorgeloze toekomst!

Vakantiehuis verhuren tips in de BNBverhuurcursus 2.0 ?

De succes formule die zij, Nikki Koppedraaier en Priscilla Plasman, hebben ontwikkeld en inmiddels al jaren toepassen beschrijven ze in deze online cursus. En doordat de formule ook nog eens makkelijk op schaalbaar is kun je heel gemakkelijk door groeien naar meer semi- passief inkomen.

Ook dit is één van de doelstellingen in de cursus, door bijvoorbeeld een chalet te kopen en te verhuren als vakantiewoning. En hoe jij een vakantiewoning verhuren rendabel kunt maken en een doorlopend inkomen kunt gaan verdienen.In de online training krijg je enorm veel vakantiehuis verhuren tips!

Ze nemen je mee in al hun strategieën en op die manier leer je stap voor stap het ‘klappen van de zweep’! Door de enorme hoeveelheid aan video’s, PDF’, cheatsheets en templates leer je in eigen tempo hoe deze succesformule ook voor jou kan gaan werken.

Denk hierbij aan de volgende documenten die je overzichtelijk terug kunt vinden in de cursus:

 • Rendement van een vakantiewoning berekenen
 • Kosten van het vakantiehuis
 • Reglement verhuur van een vakantiewoning
 • Voorbeeld van een informatiemap voor een vakantiehuis
 • Adverteren op Airbnb en andere platforms
 • Vakantiehuis verhuren tips
 • en nog veel meer:)!

Uitgebreide online cursus

De online cursus is enorm uitgebreid met meer dan 120 video’s waarin je stap voor stap wordt meegenomen hoe jij moet starten met het opbouwen van jou semi-passief inkomen en nog meer extra geld verdienen tips.

Ze zijn bezig om een community op te bouwen waar jij natuurlijk ook toegang tot krijgt. Hier zit je met gelijk gestemden, vraag en antwoord zijn bijna dagelijkse ‘kost’! De community is nog niet heel groot omdat deze net zoals de cursus nog ‘jong’ zijn, maar ik weet zeker dat deze ook steeds groter zal gaan worden met mensen die het ook zien zitten om op deze manier aan het werk te gaan.

Zowel door Priscilla en Nikki, maar ook door de cursisten die hun eerste stappen al hebben gezet wordt er dagelijks ‘gespart’ over van alles en nog wat.

Zaken waar je tegenaan loopt kun je hier wegleggen en als je liever meer privé wilt praten dan is dat uiteraard ook geen probleem. Nikki en Priscilla staan klaar om je te helpen.

Zelf vind ik ook de live-calls van de BNBverhuurcursus 2.0 een heel leuk onderdeel. Iedere maandagavond komen de mensen samen, die daar behoefte aan hebben, in een live call. Samen met Nikki worden de zaken besproken die iedereen wil delen en een mening over wil horen van de andere cursisten.

Ben je er alleen om te luisteren is ook prima, wil je actief meedoen ook goed en iedereen komt aan de beurt om zijn zegje te doen! Echt een aanrader moet je zeker één keer bijwonen!

Hieronder een indruk hoe de website er uit ziet. Heel overzichtelijk met mogelijkheden om met andere studenten contact te hebben en met Nikki en Priscilla. Die ook altijd snel reageren!

passief geld verdienen

Conclusie

Mijn conclusie over deze BNBverhuurcursus is eigenlijk louter positief. Het zit goed en overzichtelijk in elkaar met duidelijke uitleg en aangevuld met heel veel bruikbare documenten. Je kunt met name aan Nikki merken als hij wat verder in de cursus is met de video’s dat hij wat rustiger wordt en dat is leuk om op te merken.

De rollenspellen die ze spelen zijn leerzaam om naar te kijken en dan met name hoe de vragen gesteld en beantwoord worden. Dit is met name belangrijk om te zien hoe jij een gesprek kunt voeren met iemand waarvan jij het huis wil huren en dit huis recreatief wil gaan verhuren.

Of als jij een vakantiewoning wil gaan kopen om te verhuren hoe je dat het beste aan kunt pakken. En dat je een slim passief inkomen op kunt bouwen met vastgoed.
Ik vind dat je een enorme kennis van zaken meekrijgt om je eigen business op te kunnen zetten.

Waarbij duidelijk naar voren komt dat je er hard voor moet werken om het van begin af aan goed op te zetten. Geen gouden bergen, niet even snel geld verdienen, gewoon een eerlijk verhaal! Complimenten aan Nikki en Priscilla hoe ze deze cursus in elkaar hebben gezet!

Niet tevreden?

100% tevredenheid garantie
Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. (binnen 30 dagen)
Nikki en Priscilla zijn ervan overtuigd dat hun BNBverhuurcursus 2.0. de beste informatie geeft om
semi- passief inkomen te genereren met de verhuur van recreatiewoningen.

Mijn nieuwsgierigheid was erg groot en dat is de reden dat ik in het spreekwoordelijke diepe ben gesprongen.

Het is heel veel geld maar met de 100% tevredenheid garantie heb ik niks te verliezen.
Ik loop nu al een aantal maanden mee en vooral de community en de life coaching is heel erg goed.
Je vragen worden meteen beantwoord als je die stelt en niks is Nikki en Priscilla teveel gevraagd,
ook zij zijn echt bezig om jou te leren waar zij zo succesvol in zijn.

#7 Gratis bonussen

Bonus #1:
Email templates in allerlei verschillende talen 
Als je met buitenlandse gasten te maken hebt wil je ze ook in hun taal aan kunnen spreken
in de communicatie over jouw verhuur object. Met deze kant en klare templates is dat super gemakkelijk!

Bonus #2:
EXPATS module
Omdat het heen en weer reizen steeds minder populair aan het worden is
is het zoeken naar woonruimte voor expats groter geworden. Als je deze formule toepast op jouw situatie heb je
gegarandeerd succes. GRATIS toegevoegd bij de BNBverhuurcursus.

Bonus #3:
Short Stay business module
Steeds meer bedrijven zoeken naar een ‘short stay’ huisvesting.
Omdat dit weer een andere benadering behoeft  als de expats is het goed om te weten waar je
rekening mee moet houden. Het is een groeiende markt en makkelijk bereikbaar!

Bonus #4:
Corona strijdplan, hoe verdien ik geld terwijl iedereen failliet gaat!
In deze module leer je om in te spelen op de markt. Bij enorme veranderingen
binnen de markt, door bijvoorbeeld de Corona, leer je met deze module om je hoofd koel te houden.

Bonus #5:
Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt voor de verhuur
In deze module kom je heel veel te weten over hupotheekadviseurs, taxateurs
en welke andere cursussen er ook belangrijk zijn om te volgen. Hoe jij een
verhuurhypotheek bij een handelsbank kunt krijgen bijvoorbeeld.
Hoe bouw je een goede vastgoed portefeuille op en nog
heel veel meer om uiteindelijk naar een semi-passief inkomen te groeien.

Bonus #6:
Hoe leef ik hypotheek & huur vrij de rest van mijn leven
Als jij zorgeloos wilt leven dan ga jij van deze module heel blij worden.
In deze module kom jij te weten hoe jij dat kunt gaan doen!

Bonus #7:
Kan en mag ik verhuren in mijn dorp of stad?
In deze module handige tips wat wel en niet kan/mag in jou woning.

 

HIER KUN JE STARTEN MET DE GRATIS ONLINE TRAINING VAN NIKKI!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *