Review: Welke crypto munten kopen?

Met de Crypto Masterclass cursus leer je er alles over!

Kun je rijk worden met crypto is een vraag die regelmatig naar boven komt als je het over investeren in cryptocurrency hebt. Alles leren over crypto in een crypto cursus en bij wie kun je crypto advies krijgen Ik heb de crypto Masterclass cursus gevolgd van Derek Westra en Patrick Suiker en heb hier veel geleerd over cryptokopen en crypto advies gekregen.

Welke kennis heb ik opgedaan na het volgen van de Crypto Masterclass cursus:

 • wat is de beste cryptomunt om te investeren
 • tips bij het investeren van crypto
 • kun je crypto miljonair worden
 • Welke cryptomunt kopen
 • hoe investeren in crypto

In deze review ga ik je mijn ervaring vertellen hoe ik met deze crypto cursus alles over crypto heb geleerd en ook weet hoe ik cryptomunten kan kopen. In de crypto Masterclass cursus leggen Derek Westra en Patrick Suiker haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat en krijg je allerhande tips om te investeren in crypto!

.
.

Inhoudsopgave

De Crypto Masterclass van Derek & Patrick van AllesOverCrypto!
Lees mijn ervaring.

Als jij wilt investeren in cryptocurrency maar weet je hier niks vanaf dan is dit zeker een goede investering.  Lees het hier!

 • Beste crypto!
 • Welke cryptomunt kopen!
  Hoe zet je de crypto om in euro’s
  Kun je crypto miljonair worden
  In de crypto masterclass cursus komt alles aan bod!
 • lees er alles over in mijn review
    

Alles over crypto

Crypto investeren

Wij hebben wat geld klaar liggen om te investeren in crypto.
Het is geen hoog bedrag maar ik ben dan nog net niet zo ‘blond’ (grapje!) dat ik weet dat het op de bank echt niets oplevert maar dat ik het geld op een andere manier wel voor me kan laten werken.

Alleen heb ik heel hard gewerkt voor dit geld en wil het dus ook niet zomaar even ergens in investeren met de kans dat ik het ook helemaal kan verliezen. Maar passief geld verdienen is natuurlijk super interessant dus ben ik de investering wel aangegaan. Dus is de grote vraag willen wij investeren in crypto?

Beste crypto munt om te investeren?

Natuurlijk heb ik ook gehoord van de Bitcoin als crypto munt.
Maar ik had geen idee dat er zoveel verschillende  cryptocurrency bestaan. En ik vraag me af of er niet een alles over crypto leren cursus bestaat, op die manier kan ik met cryptocurrency advies beter een keus maken welke crypto munten te kopen.

Ik kom uit bij de cryptomasterclass cursus. Erg fijn dat het in het Nederlands is want een materie waar je helemaal niet in thuis bent ook nog moeten vertalen daar word het niet makkelijker mee.

Allereerst wie zit er achter de cryptomasterclass cursus

Derek Westra is een van de initiatiefnemers en zoals te lezen is op hun website heeft hij een master in gedragseconomie & speltheorie behaald. En in 2013 is hij geraakt door het ‘virus’. 

De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom

Aldus Derek Westra

Patrick Suiker is de andere helft van het duo, hij heeft een master in Entrepreneurship afgerond.En dat betekend dat hij iemand is die graag onderneemt, kansen ziet en ook benut om deze tot een succes te maken. Ook hij is sinds 2013 tot over zijn oren verliefd op cryptokopen!

Zijn missie is om Nederland voorop te laten lopen in de revolutie die crypto heet!

Aldus Patrick Suiker
Crypto Masterclass cursus

Mooie missie natuurlijk, maar het blijft voor mij nog steeds een ‘vreemde’ markt. Robin Westra is de technische man.Hij is degene die de blockchaintechnologie heel goed begrijpt.

En hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke niet hij kan je zo de top 10 van de crypto geven.Dit is erg goed want het ene moment is het ‘Booming’ en het andere moment is Crypto Dead!

Hij is dus iemand in het team die precies weet welke crypto munten je moet kopen in 2021. Weten in welke crypto je kunt investeren is heel belangrijk. Als ik op hun website lees hoe e.e.a. in zijn werk gaat word ik nog nieuwsgieriger.

De populairste Crypto Cursus van Nederland en België?

Uiteindelijk heb ik de stap genomen om de Cryptomasterclass cursus aan te schaffen om te weten te komen hoe het werkt. Ik wil alles leren over cryptocurrency.

 • Hoe investeren in cryptocurrency
 • Wat is de beste crypto
 • Waar kan ik crypto s kopen
 • Kan ik geld verdienen met cryptomunten
 • Hoe kun je rijk worden met crypto
 • Winst maken met bitcoins

Het is een cryptocursus voor jong en oud dus ik voel me hierdoor aangesproken omdat ik hier uit op kan maken dat je niet persé een wizzkid hoeft te zijn om de cursus te kunnen volgen.

Ik heb wel uit een aantal reviews en ervaringen van mensen die de cryptomasterclass cursus hebben doorlopen begrepen dat het een pittig onderwerp is. Om het goed te kunnen leren is het belangrijk om voor een cursus te kiezen met goede cryptocurrency uitleg, over de crypto valuta koers en hoe ze crypto uitbetalen.

Dus de sprong in het ‘diepe’ gewaagd maar met deze cryptomasterclass cursus krijg je echt waar voor je geld. Je leert alles over geld verdienen met crypto, welke cryptomunten je moet kopen, hoe de cryptomunten koers werkt, tips voor hetinvesteren van crypto en nog veel meer.

beste cryptomunt om te investeren


Waar is de cryptomasterclass cursus onderscheidend in?

De  cryptomasterclass cursus bestaat uit een aantal onderdelen die je op je eigen tempo kunt doornemen en als iets niet duidelijk is kun je altijd je vragen stellen in de VIP Groep. Hier krijg je dan altijd heel snel een reactie op jou vraag.

De crypto cursus is opgedeeld in meerdere delen en na elk deel is er een toets die wordt afgenomen.Dit onderdeel is dan klaar en zo kun je door naar het volgende onderdeel, zo weet je precies hoeveel je nog over crypto kunt leren

 • De Crypto Masterclass is in een aantal opzichten onderscheidend voor wat betreft andere aanbieders.
 • Je hebt levenslang toegang tot de community en deze word iedere keer met nieuw lesmateriaal aangevuld.
 • Ook zijn Derek en Patrick al sinds 2013 bezig met dit product en hebben hierdoor ook al veel mee gemaakt met de crypto. Zowel de toppen van de berg als de diepste dalen.
 • The Zone is de community van Derek en Patrick. In deze community kun je al je vragen stellen en kun je ook van de vragen leren van mede studenten
 • Er word erg veel aandacht besteed aan jou mindset. Het gaat uiteindelijk om de juiste instelling om succesvol te zijn.
 • Geld terug garantie; als je binnen 14 dagen erachter komt dat het niet iets voor je is kun je met één email je geld terug krijgen. (Ik kan het me niet voorstellen!)

Wat leer ik met de Cryptomasterclass cursus?

Omdat deze cursus up to date blijft en jij altijd toegang hebt blijf je op de hoogte wat er allemaal gebeurt met de cryptomunten. De opzet van de cursus is dat jij als ‘groentje’ alles gaat leren over de crypto. En jij met de goede mindset en inzet hiermee aan de gang gaat.

Uiteindelijk kan jij uitgroeien tot een expert.Daar gaan The Zone, Derek en Patrick je zeker bij helpen. De cryptomasterclass cursus heeft de volgende delen die je gaat doorlopen in jouw eigen tempo:

 1. De Cryptocurrency Cursus
 2. Het Crypto Portfolio 2020
 3. De Bitcoinbijbel
 4. Crypto Belastinggids
 5. Het E-Boek; Precies weten wanneer, waarin en hoeveel je moet investeren
 6. Ook in het E-Boek; Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 7. 12 Tips voor beginners! (E-Boek)
 8. Bitcoin en Cryptocurrency Begippenlijst (Erg Belangrijk!)

Crypto Cursus

Je hebt interesse net zoals ik maar je hebt geen idee waar te beginnen. En ik wil ook geen geld verliezen dus ik moet wel weten wat ik doe. Zoals ik al eerder zei was het voor ik deze cursus doorliep allemaal abracadabra!

Het is gewoon zo dat als je geen kennis van zaken hebt over het investeren in cryptomunten dan kun je net zo goed geld in een gokautomaat stoppen. Je moet weten wanneer je cryptomunten moet kopen en niet moet kopen.

Ik wil goede kennis opdoen over:

 • Investeren in cryptocurrency
 • Cryptomunten kopen of niet
 • Blockchain
 • Winst maken met bitcoin
 • Crypto en belasting
 • Cryptocurrency
 • Wat is crypto trading
 • Cryptocurrency trading hoe werkt dat

Om mijn ‘zuur’ verdiende centjes voor mij te laten werken. En een goede investering te doen in cryptomunten heb ik met deze cursus een goede manier gevonden om veel over crypto te leren. En daar ben ik heel blij mee met al het cryptocurrency advies.

5 extra bonussen bij de cryptomasterclass cursus

# Cryptofolio 2020

Dit portfolio heeft 10 kleine cryptomunten opgenomen waarvan de kenner weet dat deze veel potentie hebben om te groeien. Je moet wel iets meer risico durven nemen om hierin te investeren want het risico is iets groter.

# Bitcoinbijbel

 investeren in cryptocurrency

De naam zegt het al natuurlijk dit is een e-Boek over alles wat met cryptomunten te maken heeft.Hoe cryptomunten kopen, wat is blockchain, bitcoin wat is de nieuwste cryptomunt.. Alles wat je moet weten om succesvol te worden.

# Belastinggids

Dit is de minst leuke gids zul je denken want niemand wil belasting betalen maar het is wel een handige gids. Je krijgt uitleg over omzet-, vermogens-, inkomstenbelasting.  Je word wegwijs gemaakt in alles wat met cryptmunten en belasting te maken heeft en dat is zeker goed om aan het einde van het jaar niet voor verrassingen te komen te staan.
Dus crypto miljonair worden kan echt wel als je het goed aanpakt.

# E-Boeken

Bij de Cryptomasterclass cursus krijg je ook nog een aantal e-boeken. Deze zijn een mooie aanvulling op het geheel. Je haalt hier ook weer veel kennis uit die je nodig hebt om succesvol te zijn.

# Bitcoin en Cryptocurrency Begippenlijst

 investeren in cryptocurrency

Deze is heel belangrijk voor mij geweest en zal voor jou als beginner ook zeker een grote rol gaan spelen.Er worden heel veel ‘moeilijke’ woorden gebruikt.
Eigenlijk zijn ze niet moeilijk maar het zijn nieuwe woorden die ik nog nooit had gehoord. 

De begrippenlijst maakt duidelijk wat deze woorden inhouden. Ik heb de lijst er voortdurend bij gehad om na verloop van tijd alles beter te kunnen begrijpen. Erg belangrijk want anders ben je snel geneigd om de boel spreekwoordelijk terug te sturen. Maar de Begrippenlijst maakt het allemaal veel duidelijker.

Conclusie

De Crypto Masterclass cursus is een aanrader als je geïnteresseerd bent in crypto. Als je meer wilt weten en te gaan investeren in cryptocurrency.
Je krijgt tips over investeren in crypto ook cryptocurrency advies is ruimschoots aanwezig in deze crypto cursus.
Als jij wilt gaan investeren in crypto maar weet je net als ik hier niks vanaf dan is deze cursus zeker een goede investering. Ik vind inmiddels dat je op een makkelijke manier passief geld kunt verdienen net zoals affiliate marketing. Ben je geïnteresseerd in geld verdienen met internet dan kun je zeker mijn review over Verdienen met video en mijn affiliate marketing ervaringen lezen. Super interressant!

Ik voel me nu een stuk zekerder over mijn investering in de Cryptomunt en vind de technologie die erachter zit heel interessant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *